14.6.2012

97. Tulokset tuli!

Hei jee! Teen nyt taas hyvin pikaisen postauksen, nimittäin Ypäjän tulokset tuli tänä aamuna! Ja mie pääsin sinne! Jee!

Nyt pitää hoitaa muutama juttu vain. Äitille pitäs saada työntekijä syksylle kun mie lähen niin miun hommia tekemään. (jos kiinnostaa tallityöt, siis ihan oikeasti päivittäinen työ[esim. työkkärituella jne.]) niin ottakaa yhteyttä äitiin! Ja sitten lähetin Inkalle (Pennyn omistaja) viestiä että saanko Pennyn mukaan Ypäjälle. Oikeastaan miun lähteminen riippuu vaan noista kahdesta asiasta. Jos ne hoituu niin mie lähen sinne. Joku ihana ihminen sitten paijailee miun kisuja ja poneja ♥

Tekstistä varmaan huomaa etten ole nyt ihan järjissäni? :D


11 kommenttia:

  1. Onneksi olkoon Jasu Ypäjän paikasta ! Sellaista mahdollisuutta ei ihan joka päivä tule vastaan! Asioilla on tapana järjestyä, joten uskon noidenkin asioiden järjestyvän.

    T: Satu M.-G.

    VastaaPoista
  2. Onnea Jasu ! :) Kyllä ainakin mie lupaan pitää poneista hyvää huolta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä! ♥ ja kissoja pitää silittää ja paijata aina kun ootte tallilla :)

      Poista
  3. Vastaukset
    1. haluisit sä kertoa teidän yksäreiden nimet ja lempinimet ja myös olis kiva saada vaik kuvia siitä sinun yksityistallistasi :)

      Poista
  4. Jasu mie ainakin lupaan paijailla kaikkia eläimiä poneista kissoihin saakka !! :D

    VastaaPoista
  5. haluisit sä kertoa teidän yksäreiden nimet ja lempinimet ja myös olis kiva saada vaik kuvia siitä sinun yksityistallistasi :)

    VastaaPoista
  6. Moi!
    Eksyin blogiisi ja näihin ypäjä teksteihin. Itse olen hakemassa ensi yhteishaussa ypäjälle ja mulla on myös ainuana ongelmana hevonen. Mietinkin jos osaisit vastata, että maksaako hevosen tallipaikka ypäjällä jos olet siellä opiskelijana ? Ja jos sinne nyt sen hevosen ottaa onko se siellä tasan sen 2h/pvä ulkona, kun tuolla sivuilla niin luki ? Olisi tosi kiva jos viitsisit vastata sillä olen pitkään miettinyt enkä mistään ole vastausta saanut : )

    VastaaPoista
  7. Niiin, ja mitä tuohon tallipaikkaan kuuluu? ruokia esmes. ?

    VastaaPoista

Kommentit muuttuivat valvotuiksi roskapostin takia! Minulle alkoi tulla kaikenmaailman mainoksia kommentteihin, joten päätin siirtää kommentit valvotuiksi. Jokatapauksessa julkaisen jokaisen kommentin ja sananvahvistus on otettu pois käytöstä. Palaute, tsempit, risut ja ruusut on tervetulleita, kuten kaikki muukin! Toivottavasti pidätte blogista.
♥;llä Jasu