8.5.2012

93. Hiljaiseloa

Ompas vierähtänyt pitkä tovi viime kirjoittelusta! Pyydän paljon anteeksi blogin hiljaisuutta, se on johtunut täysin elämän kiireistä ja siitä, etten tiedä kuinka aloittaa kirjoittelu pitkän tauon jälkeen. Mitä kerron? Mikä ei ole niin tärkeää? Kuvia ja tekstiä tulis varmaan kymmenen A4 edestä, mutta nytpä kerronkin kuulumiset tiivistetysti :)

Ainakin se on nyt varmaa, että lakkiaiset on tulossa ja miusta tulee ylioppilas, sain siis tehtyä ne koulujutut! :) Lisäks tasan viikon päästä lähetään isin & mummin kanssa Ypäjän Hevosopistolle pääsykokeisiin, ne on siis 15.-16.5.2012 eli ensi viikon ti ja ke. Kirje ja lasku tuli. Ekan päivän ohjelma on: Kouluratsastus, Haastattelu, Kuntotesti. Ekan päivän jälkeen jatkaa puolet (parhaat pisteet saaneet) toiselle päivälle ja toisena päivänä on: Esteratsastus, Haastattelu? ja tallitehtävä ryhmissä. Ei oikeestaan jännitä, varmaan se jännitys tulee sit myöhemmin! Ja noihin heppoihin, joilla päästärit ratsastetaan, niin ei saa ollenkaan tutustua ennen ratsastusta ja ne tuodaan maneesiin valmiina...

Sitten Penny -aiheisiin. En oikein muista mihin jäin viime kirjoittelussa, mutta ollaan nyt treenailtu ja koko viime viikko meni maastoillessa. Tuuletettiin vähän päitä ja otettiin sellasta irtiottoa, joka oli kivaa molempien mielestä. Wintercupin finaali meni ihan hyvin, tuli radalla yksi kielto sarjalle, mutta se ei haittaa kun muuten meni melkoisen hyvin! Pistesaldo oli 37 ja ilman kieltoa se olisi riittänyt sijoitukseen, mutta turhapa sitä on nyt harmitella! :) Kielto johtui vähän siitä että annoin sen urvahtaa ennen sitä estettä ja roikuin vähän sisäohjassa. Mutta muuten rata tuntui oikein hyvältä ja kivalta siihen nähden, että verkassa kiellettiin kahdelle esteelle ja fiilis lähteä radalle oli aika kehno... Mutta tästäpä jokainen voi ratamme katsoa. Ennen kisoja oli DB valmennukset, jotka meni kivasti. D (Dominique) huomas meidän ongelman ja autto sen ratkaisemisessa. Valmentajakuviot alkaa nyt olla aika selvät ja niistä sitten kerron lisää kun ne selviää lisää.:)

Olin siis viimepostausta kirjoitellessani kipeä ja kuumeessa, se meni aika pian ohi, mutta vielä on aika tukkoinen ja yskäinen olo, mutta josko se siitä pian helpottaisi. Oon siis kisojen jälkeen viimeviikon vain maastoillut ja sunnuntaina ja tänään mentiin ihan kunnon hikiset koulutreenit. Eilen käytiin äitin estetunnilla joka sujui huippuhyvin! Me hypättiin Henkan valkoissa (jotka siis nyt jätin väliin) mennyttä 17. esteen rataa. Toinen rata oli korkeudeltaan joku 80-90 cm eli melkoisen lähellä omaa tasoa. Ja selvittiin hienosti kokonaan kielloitta! Olin aikas happy sen jälkeen ja vieläkin. Ens viikonloppuna on taas DB valkat ja katotaan et oonko saanu ongelmaa ratkeemaan yhtään. Eilisen perusteella kyllä tuntuu hyvältä, mutta en kyllä yhden kerran varaan uskalla luottaa liikaa. Tärkeintä on että Penny tykkää siitä mitä me tehdään. :)

Jaa... Mitäs vielä. Meillä on kotona nyt pystyssä kunnon remontti ja muutinkin sen alta pois kesäkämppään, eli leirimökkiin. Siellä onkin kiva ja lämmin nukkua kisujen kanssa! Ponien huone sai taas uuden ilmeen kun sain äitin ja Heikin vanhan vaatekaapin, jonne mahtui melkein koko maallinen omaisuus! Se on jo aika hyvä saavutus. Sen maallisen omaisuuden, eli varusteiden esittelypostaus on tulossa, mutta aikaa en sano, koska tätä hommaa nyt keväällä piisaa!

Koitan kirjoitella tänne mahdollisimman usein koska sitten ei tule tällaisia tilanteita että en keksi mistä kirjoittaa, ja kuitenkin pidän tänne kirjoittelusta. Toivottavasti kuitenkin kaikki ymmärrätte miten kiireistä tällähetkellä on, vaikka koulua ei olekaan. ☺

Pääsykokeista vielä sen verran, että me lähdetään maanantaiaamuna heti miun ratsastuksen jälkeen kohti Outokumpua (Mummin, Ukin, Isin ja miun kesämökkiä) ja otetaan mummi kyytiin ja sitten kohti Helsinkiä ja Vantaata. Ollaan Vantaalla yö ja sitten aikaisin aamulla ajetaan Ypäjälle jossa pitää olla jo kello 07.30! Siitä sitten pari päivää menee ja keskiviikkoiltana ollaan taas kotona. Penny saa levätä ti-ke ja torstaina sitten jotain kevyttä koulua. Vitsit että ootan ja vähän ehkä sittenkin jännitän tuota reissua..... :))))

Sitten paljon kisakuvia, joita nyt laitan niistä kisoista jotka meni päin sitä justiinsa ja sitten noista finaaleista, kaikkien pitäs kuitenkin olla ennenjulkaisemattomia:






Penny on niiin KAUNIS ♥











4 kommenttia:

Kommentit muuttuivat valvotuiksi roskapostin takia! Minulle alkoi tulla kaikenmaailman mainoksia kommentteihin, joten päätin siirtää kommentit valvotuiksi. Jokatapauksessa julkaisen jokaisen kommentin ja sananvahvistus on otettu pois käytöstä. Palaute, tsempit, risut ja ruusut on tervetulleita, kuten kaikki muukin! Toivottavasti pidätte blogista.
♥;llä Jasu