24.4.2012

Yksi syy lisää...

Anteeksi taas blogin hiljaisuus, tämä viikko menee kouluhommia tehdessä, ne pitää olla palautettuna perjantaina että pääsen lukiosta pois ja saan lakin! Kaiken lisäksi nyt iski joku pöpö ja miulla on kuumetta.... :( Teen tuon kuukausijutun sitten kun muut kiireet on hoidettu alta pois :)

Penny nyt lepäilee ainakin sen verran että mie paranen ja pääsen taas ratsastamaan, sunnuntaina me sit koitetaan käydä kisoissa ratsastamassa se FINAALI. Siihe pääsi meidän tallilta kuusi ratsukkoa! :) Siis 6/10.
Kaikki ratsastaa finaalin tasolla 70-80, riippumatta millä tasolla aijemmin on mennyt. Se sopii hyvin nyt kun on ollut vähän vaikeaa. :)

Vielä sen verran, että eilen meillä meni tunti tositosi kivasti, hyppäsin siis äitin tunnilla. Mentiin lopuksi 90 -rata ja sekään ei jännittänyt tai tuonut epävarmaa oloa. Oli taas kivaa! ♥ Oon vähän nyt miettinyt noita valmennusjuttuja ja näyttää siltä että pitää vähentää valmennuksia, koska niitä on joka viikonloppu melkeinpä ja toiseksi menen vähän sekaisin eri valmentajien ristiriitaisista ohjeista. Kaikista valmentajistani pidän hurjasti, mutta jotkut asiat ei sovi meille kaikille, joten nyt funtsitaan että jättäydynkö pois joistain valmennuksista kokonaan vai vähennänkö vain. :)



Söpöin Myy ♥



12 kommenttia:

  1. Sulonen Myy, ja millä ohjelmalla oot tehny tuon ihanan bannerin?♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaverin pikkusisko on tehnyt sen ja en tiiä millä se on tehty :) mutta oman kommenttisi yllä on hänen kommenttinsa joten kysy JENSKULTA itseltään :)

      Poista
    2. Käytän picasaa ja picnik ohjelmia:)

      Poista
  2. Kysyn tällästä että jos ostaa Oivalta hepan niin onko hepolla varusteet kaupassa mukana?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole varusteita, mutta ne on kyllä mahdollista ostaa erikseen melko halvalla hinnalla. Satulat kyllä kannattaa ostaa muualta, mutta oivalla on hyviä suitsia ja loimia esimerkiksi.

      Poista
    2. Mitenniin satulat kannattaa osta muualta

      Poista
    3. Oivalla on ollu ainakin sillon kun mie oon käyny niin sellaisia synteettisiä yleissatuloita. Merkittömiä, varmaan toimii ihan hyvin perushommissa, mutta sitten jos haluaa esim. este- tai koulusatulan tai laadukkaamman tai nahkaisen satulan, niin kannattaa ostaa satula muualta. Ja sovitus pitää tehdä ihan itse.

      Poista
  3. Satula onkin hevosen melkein tärkein tarvike, josta ei kannata tinkiä. Monet vaivat johtuvat huonosta satulasta. Siihen kannattaa oikeasti sijoittaa.

    T: Satu

    VastaaPoista
  4. Millon tulee uus postaus? Ja voitko tehä videopostauksen?

    VastaaPoista
  5. Moi Jasu! Opiskelet missä nykyään, vai ootko Kantsussa töissä nyt ainakin kokopäiväisesti? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoilla olen lukiolla, mutta lukion oppimäärän olen suorittanut kokonaan ja nyt odotetaan vain lakkiaisia :)

      Poista

Kommentit muuttuivat valvotuiksi roskapostin takia! Minulle alkoi tulla kaikenmaailman mainoksia kommentteihin, joten päätin siirtää kommentit valvotuiksi. Jokatapauksessa julkaisen jokaisen kommentin ja sananvahvistus on otettu pois käytöstä. Palaute, tsempit, risut ja ruusut on tervetulleita, kuten kaikki muukin! Toivottavasti pidätte blogista.
♥;llä Jasu