30.11.2012

117. Pieni ponilapsi vain

Ulkona on aivan järkyttävän kylmä! Täällä Kontiolahden seuduilla ei ole lunta kun ihan vaan sellainen näkyvä kerros, mutta pakkasta ja tuulta senkin edestä. On pitänyt kaivella toppaloimia lokeroista etenkin noille klipatuille nakuille. Pennylläkin on ollut jo tallissa sellainen ohut 200g toppis ja ulkona toinen 200g kaulakappaleella, mutta silti Pennyä paleli tänäänkin niin että koko hevonen tärisi. Se on siis klipattu (ihan ite). Vaihdoin sille sitten sisälle paksumman toppiksen ja sen jälkeen olikin ihan tyytyväisen oloinen neitonen.

Paksu toppis päällä, näyttää kyllä ihan ulkoloimelta.
Tuhkimo ♥
Pikkumyy ♥
Tällä viikolla oon kerennytkin tekemään monenlaista aamutallien ja iltatallien lisäksi, oon treenannut niin Pennyn kuin Larankin kanssa, sen lisäksi kävin eilen ponityttöilemässä Kawalla. Nypin Pennyn ja Kawan harjat, kävin tänään Oskarin judossa katsomassa vyökokeen (natsat tuli!) ja oon käyny kolmesti sellaisen viiden kilsan lenkin. En tiedä johtuuko tää ylienergia kotiinmuutosta mutta varmasti se ihan vain positiivista on ja ei ainakaan kunto huonone! :)

Koulukisoissa menen Laralla varmaankin Helppoa B:tä, äiti oli sitä mieltä, että voisin ihan hyvin mennä A:han mutta en  kokenut sitä sopivaksi kun ekaa kertaa ratsastin, tuli nimittäin sellainen tunne, että ei se ainakaan tasapainoiselta ja kauniilta näytä... En osaa istua enää ollenkaan hevosen selässä, en tiedä miten 3kk aikana voi näin paljon mennä taaksepäin, mutta ilmeisesti se ihan mahdollista on. Toiseksi Lara on taas niin erilainen hevonen kuin Penny ja muut millä nyt ypäjällä menin (suokkeja) niin tuntuu että ne "aakkoset" pitää vielä löytää ennen sen kummoisempia suorituksia. Mutta reeniäreeniä! Pennyn kanssa mennään 90 ja 100 cm niin kauan, että saadaan rutiinit takaisin, nehän on ollut jo viimetalvesta asti vähän hukassa ja tämä kausi onkin mennyt ihan päin persettä tuon kisaamisen ja edistymisen kanssa. Mutta ei kiireellä niin kaikki menee toivottavasti ihan hyvin, ainakin nyt Penny on toiminut kuin ajatus, se on niin mahtava, tekee myös kaikki koulujutut niin kiltisti, vaikkakin se muoto... Mutta se nyt ei sen kanssa haittaa mitään ja keskitytään ihan muihin juttuihin, se tulee sitten joskus jos tulee. Tulevaisuudessa kisaamisen luulisi ainakin olevan helpompaa kun pääsee itse ajamaan kisoihin, ainut mikä on aina hankittava on traileri, mutta ainakin kinkkukisoihin sain jo trailerinkin!




Se on varmaan joku kohtalo kun aina se on Pennyn
karsinan valo joka on palaneena, kesällä toisesta
karsinasta ja nyt 2 pv. kotiintulon jälkeen tästä,
missä Penny nyt asuu... :(

Selän klippausrajaa

Arvaatte varmaan mikä ratsastusvaruste on seuraavaksi hankintalistalla....
Saappaat on taas kulunu puhki, nää sentään kesti sen 1½ vuotta, mikä on jo ihan
ennätyksellistä. Ja vetoketjut on edelleen ehjät!


Neiti ratsikamoissa. Toimikin tänään kuin unelma! 

Huomenna olisi kokopäivä aamukuudesta tallilla, tiedossa on perustöiden lisäksi talutustuntien pitämistä, varusteiden puhdistusta ja Dominiquen valmennukset. Ja illalla menen vahtimaan naapurin "lapsia" etteivät pistä bileitä pystyyn kun vanhemmat on poissa. Eihän meidän Nenna semmosia! ☺


P.S: Mietin sellaista hienoa ideaa kuin joulukalenteria, aloitan sen huomenna omien ideoiden pohjalta, mutta laittakaas toiveita tulemaan, eli joulukalenterin ajan 1.-24.12 tulisi jokapäivä normipostauksen lisäksi jokin erikoispostaus. Toiveita!

11 kommenttia:

  1. tee video posataus niistä kinkku kisoista ja muutenki tallipäivästäsi yms:)
    ja pennyn ja siun kama postaus;)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeps kiitos ideoista, noita jo itsekin mietin, mutta noista kinkkukisoistahan voisinkin tehdä :)

      Poista
  2. ois kiva jos tekisit sellasen erikois?postauksen jossa kertoilisit rokkilaisen arjesta aikatauluista ym senverran kun olit siellä

    VastaaPoista
  3. Tee tallin esittelypostaus teidän tallista ;) Ja sitte teijän varusteista. Ja videopostaus Pennyn kuntoon laitosta ratsastusta varten. Ja joululahjatoivepostaus sulle ja Pennylle ja 40 faktaa susta -postaus. Ja päiväni kuvina -postaus ja sama videona. Ja sitte vielä hevosten esittely videolla, niin, että kierrät kaikki hepat kameran kanssa läpi ja kerrot niistä. :)) Tuli aika paljon, mut toi vika ja eka ois ihan superkivojaah!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hyviä ideoita sinulla! Tallin esittely on jo tehty ja sen löydät tuosta bannerien alta. voisin tietenkin tehdä uudenkin, mutta tuo on ihan hyvä ainakin omasta mielestäni :)

      Poista
  4. Mä muuten taisin haastaa sut!

    www.kultakimpaleita.blogspot.com

    ..jos oikein muistan:D

    VastaaPoista
  5. Voisit tehdä adjektiivi tarinan eli kirjotat tarinapohjan valmiiksi, poistat adjektiivit,käsket lukijoiden laittaa kommentil adjektiivejä ja julkaset tarinan niillä adjektiiveillä :D

    VastaaPoista
  6. ihanaa kun oot alkanut taas päivittelee, siun blogia:)

    VastaaPoista
  7. Samaa olin tulossa kirjoittamaan kuin toinen anonyymi, eli erikoispostaus Ypäjän arjesta. Kiinnostaisi kuulla tarkemmin opiskelijoiden päivärutiineista lähinnä talliin liittyen. Miten vastuualueet jaetaan, mitä tallitöihin kuuluu, tekeekö kiireen työn määrä, oppitunneille osallistuminen vai huonosti organisoitu työympäristö (onko se sellainen?) jne. Huippua kun jaksat päivittää blogia taas! :)

    VastaaPoista
  8. Oon samaa mieltä muitten kanssa.:) Män tiiä onko tää tyhmä, mutta tee semmonen, että mitä teet vapaa-ajalla esim.sunnuntaina,kun hevosilla ei ole tunteja.:D Esim.kirjotat tai kerrot ja sit siinä on kuvia tai videopostauksena. Oon jenskun kansssa samaa mieltä,että oot ruvennu taas kirjottelemaa ja oot TODELLA AKTIIVINEN,ETTÄ KIRJOTAT MEILKEIN JOKA PÄIVÄ TÄNNE JA,KUN SULLA ON JOULUKALENTERI:))

    VastaaPoista

Kommentit muuttuivat valvotuiksi roskapostin takia! Minulle alkoi tulla kaikenmaailman mainoksia kommentteihin, joten päätin siirtää kommentit valvotuiksi. Jokatapauksessa julkaisen jokaisen kommentin ja sananvahvistus on otettu pois käytöstä. Palaute, tsempit, risut ja ruusut on tervetulleita, kuten kaikki muukin! Toivottavasti pidätte blogista.
♥;llä Jasu