17.1.2013

128. Loppuun viedään mikä aloitettu on


Wintercup 13.1.2013
100 cm 0vp.

Penny ja Nenna kinkkukisoissa ♥
Eli vaikka nyt en kunnialla selviytynytkään tuosta joulukalenterin tekemisestä - tai ylipäänsä blogin pitämisestä - niin ajattelin nyt kuitenkin jatkaa. Teen heti tähän tauon päätteeksi kysymyksiinne vastaukset ja kerron vähän muutenkin kuulumisia. Vastauksia tulee erikseen, kysymyksiä tuli aikas paljon, kiitos niistä! :)

Miulla oli joulukuussa aika paljon hommaa, ei oikeestaan ees ollu mut piti saada taukoa blogin pitämisestä ja samalla pidin taukoa myös vähän hevostelusta, tai heppailinhan mie joka päivä mutta sellasta miettimistä et mitä tässä nyt elämällään tekisi. Se teki ihan hyvää ja motivaatio tuli sitten takaisin ihan omaan treenaamiseen kuin myöskin töiden tekemiseen ja kappas ! Blogin kirjoittamiseen. Niin se vain tauko hyvää tekee.

Oon viettäny nyt joulu-tammikuussa vähän enemmän sellasta normaalin ihmisen elämää, eli oon käyny tuolla ihmisten ilmoilla aikaani viettämässä, vaihtelua sellaiseen perusarkeen. Myös helsingin keikka kavereita ja isovanhempia katsomaan oli suunnitelmissa, mutta kariutui kun päätinkin sitten ottaa itseäni vähän niskasta kiinni tuon treenaamisen suhteen, siirtyy keväämmälle, samalla muuten käyn ypiksen kavereita katsomassa. Pennyllekkin on tehnyt yllättävän hyvää vähän lomailla, tietenkin oon sillä ratsastanu, ei se nyt kuukautta ole vaan seissyt, mutta kevyemmällä liikunnalla ollut kuitenkin.

Kinkkukisat osuu tähän tauolle, niistä ei ole kuvamateriaalia tuota ylempää enempää, mutta 90 cm luokka meni oikein mainiosti, puhdas varma rata ja neljäs sijoitus! Metriin Penny väsähti pitkän kävelyn vuoksi, tai en tiedä mikä syynä mutta kuitenkin tuntui tosi nuutuneelta radalla ja otettiin sieltä sitten hylky. Kuitenkaan ei tunnu siltä että olisi jonnekkin koskenut tai pelottanut, vaan ei yksinkertaisesti tuntunut enää energiat riittävän.
Kotona oli viikonloppuna tämän talven kolmannet wintercupit, aijemmathan ovat olleet niin, että olen itse ollut ypäjällä. Näihin kisoihin olen todella tyytyväinen, sillä Penny kuunteli kaikki avut hienosti ja toimi juuri niinkuin pyysinkin, josta päästään siihen että 90 cm neljä virhepistettä oli todellakin minun neljä virhepistettä. Linja ykköspystyltä kakkosokserille oli kaareva 25 metriä, eli meille helppo kuusi, ykkösen hyppy oli tosi hyvä ja siitä sujuvasti kakkoselle olisi voinutkin olla sen kuusi laukkaa, mutta jostain syystä aloin itse jarruttelemaan liian lähellä kakkosta, jolloin Penny otti pienen seitsemännen askeleen. Kakkoselle tuli iso kulmikas hyppy ja miun tasapaino vähän horjahti ja sisäjalustin lähti, se haittasi todella paljon, sillä kolmoselle olisi pitänyt saada sisäpohje hyvin läpi ja laukka rytmikkäänä. Noh kolmoselle tuli sitten kielto. Uusilla vauhdeilla rata siististi loppuun ja metri menikin ihan täydellisesti, paitsi hieman liian lähelle toin seiskaestettä, mutta siis muuten ihan mielettömän tyytyväinen olen rataan! Miulla ois videotakin levyllä mutta tämä tekniikan ihmelapsi ei sitä osaa koneelle siirtää..... :P

Huomenna sitten taas Dominiquen valmennukset JEE! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit muuttuivat valvotuiksi roskapostin takia! Minulle alkoi tulla kaikenmaailman mainoksia kommentteihin, joten päätin siirtää kommentit valvotuiksi. Jokatapauksessa julkaisen jokaisen kommentin ja sananvahvistus on otettu pois käytöstä. Palaute, tsempit, risut ja ruusut on tervetulleita, kuten kaikki muukin! Toivottavasti pidätte blogista.
♥;llä Jasu