1.2.2013

134. Kipeänä...

Eli nyt se viimein monen viikon vastustelun jälkeen tuli se flunssapöpö tänne asti. Tässähän on vaikka kuinka monella ollut jo kuumeista flunssaa niin mietin jo että säästyisinkö, enpäs tietenkään.

Noh. Koska hevosrintamalla ei ole tapahtunut mitään perustreenaamista kummallisempaa, niin ajattelin nyt toteuttaa kauan sitten saamani haasteen:


Säännöt
-kerro 11 asiaa itsestäsi
-vastaa haastajan 11 kysymykseen
-keksi 11 uutta kysymystä
-haasta 11 bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa
-kerro bloggaajille, että olet haastanut heidät


1. Päätän aina jotain ja ryhdyn siihen ihan täysiä, kuitenkin monet asiat tyssähtävät sitten heti alkuunsa. Olen kokeilevaa sorttia ja otan asioista selvää mielummin kun katson ajan kanssa mitä tapahtuisi. Olen vähän liian kärsimätön moneen asiaan.
2. Tykkään ruuasta ja syömisestä, en kuitenkaan omaa yhtäkään lempiruokaa tai herkkua, vaan tykkään monesta, mutta vain hyvästä. Ihan kaikki ei sentään uppoa.
3. Tykkään ihmisistä, uusiin ihmisiin tutustumisesta ja kavereistani. Olen sosiaalinen ja iloinen ihminen, en pitkävihainen. En jaksa suuttua turhia. 
4. Miun rakkaimmat ystävät asuvat lähellä ja jotkut niistä aivan liian kaukana, mutta jälleennäkeminen tuntuu sitten entistäkin paremmalta.
5. En ole absolutisti, mutta käytän alkoholia hyvin vähän. Käyn joskus baarissa kavereiden kanssa ja välillä olen myös kuskina. En käytä mitään muita nautintoaineita tai päihteitä. Paitsi kahvia! 
6. Rakastan treenaamista ja tavoitteisiin pyrkimistä, petyn helposti vastoinkäymisistä, mutta jälkeenpäin osaan aina suhtautua niihin fiksusti ja realistisesti, niin että olen jotain niistä oppinut. 
7. Olin tänävuonna töissä HIHS:issä, ja jotkut minut bongasivatkin Ypäjä -sarjan 16/19 jaksosta. Ehehe, onneks en näkynyt enempää, vaikka meitä kyllä kuvattiinkin aika paljon? Jaa no oltiin varmaan liian kilttejä. :))
8. Minulla on tunteita kaikkia ihmisiä kohtaan, oikeasti kaikkia kohtaan, ne tietenkin vaihtelee ihmisten mukaan, mutta välitän kaikista ihmisistä, vaikka välillä osaan törttöilläkkin ja muutkin osaa, mutta se on inhimillistä ja kuuluu elämään. Mutta kaikkihan sitä tekee. On minunkin sydän ottanut osumaa monen ihmisen toiminnasta, mutta aina se paranee. 
9. Hyppäsin ensimmäiset esteeni Daalia -ponilla, ensimmäistä kertaa maastossa kävin Bellellä, ensimmäistä kertaa valmennuksessa olin Bellellä. Ensimmäiset kilpailuni kävin Daalialla ja ensimmäisen sijoituksen kilpailuista sain Hemmauksen kanssa. Bellen kanssa kävin ensimmäiset seuratason este- ja kouluratsastuskilpailut. 
11. Mietin usein elämää ja maailmankaikkeutta ihan liikaa, ja aivot ylikuumenee. Meillä on Veeran kanssa parhaat jutut aamutallissa. Mietippäs itse, jos metsässä kaatuu puu ja kukaan tai mikään ei ole todistamassa, kuuluuko puun kaatumisesta ääni? Minne se ääni kuuluu jos mikään ei sitä kuule? Siinäpähän mietitte! >:)


Saamani 11 kysymystä ja niiden vastaukset




1. Pidätkö talvesta ?
- Menettelee, eniten kesästä ja lämmöstä, mutta talvessa on paljon hyvää ja kivaa. Inhottavinta on tosikovat pakkaset ja pimeys. Sekä se, että koko luonto on kuollut. Keväällä kaikki herää henkiin. Näin viimeyönä unta, että kevät oli jo niin pitkällä, että puissa oli lehdet, ja olin siis nukkunut tästä siihen asti. Se harmitti, sillä kevätaika on ihana elää kun valoisuus ja lämpö lisääntyy.

2. Mistä eläimistä pidät ja mitä vihaat ? Miksi ?
Eniten pidän hevosista ja kissoista. En vihaa mitään eläimiä, sillä eläimet on aina niin puhtoisia aikeiltaan eivätkä tosissaan halua pahaa kenellekkään, joten miksi niitä vihaisin. Okei, ötökät ja vertaimevät ölliäiset, sekä käärmeet ja muut ällötykset menee inholistalle. Mutta mitään eläineläintä, vaikkapa nisäkästä, en vihaa.

3. Onko sinulta koskaan kuollut läheistä, lemmikkiä tms. ?
Isäpuolen Heikin isä, eli Oskarin ukki, joka on koko elämänsä ajan ollut myös minulle ukki, kuoli v. 2011 juhannuksena. Sitten Peppi koiruus viime toukokuussa.
♥ MISS YOU ♥ R.I.P ♥

4. Teetko paljon töitä koulun/opiskelujen eteen ?
Nythän en opiskele missään, joten en tee mitään. Mutta silloin kun olin lukiossa niin en kauheasti tai oikeastaan ollenkaan vapaa-aikaani käyttänyt opiskeluun. En myöskään mennyt kouluun joka päivä, vaan joskus jäin vaan kotiin ja tallihommiin. Sinänsä olen aika laiska koulunkävijä, mutta hyvin olen tähänasti selvinnyt.

5. Lempi biisi nyt ?
Niitä on monta, mutta sanoisinko, että Flo Ridan I Cry tuo muistoja mieleen syksyltä. Hyviä muistoja!

6. Iloisin hetki viikon sisällä ?
Onkohan tää viikko ollut vähän laimea? Perusviikko, Pennyn kanssa touhuilu on aina iloista ja vie murheet mielestä hyvin tehokkaasti. Sitten Helsingin reissun varmistuminen on ollut oikein iloista :))

7. Miksi päädyit bloggaamaan ?
Monella kaverilla oli blogi ja se vain vaikutti kivalta, samalla saa itselleen treenipäiväkirjaa. Nykyään kuitenkin blogi on paljon monipuolisempi, mutta yleensäkkin mukavaa touhua kirjoitella ajatuksia samanhenkisten ihmisten luettavaksi.

8. Millaisia tavoitteita sinulla on elämässä ?
Sen kun vain tietäisin. Haluan jatkaa hevostelua ja kilpailemista ainakin kansalliselle tasolle, siitä ylöspäin en osaa sanoa vielä, että onko halua ja rahkeita. Haluaisin ammatin ja työpaikan, matkustella ja nähda maailmaa ja oppia paljon juttuja. Ja sitten kun olisin tarpeeksi viisas ja vastuullinen ja hölmöilyt hölmöillyt niin haluaisin perheen ja avioliiton. Ehkä. :)

9. Mitä meinaat toivoa joululahjaksi ?
Tämä tulee nyt kyllä vähän myöhässä, joten kerron mielummin mitä sain: Bocaj saappaat, kl pipon, rahaa, suklaata ja villasukat, lisäksi mummi oli laivalta ostanut Lady gaga - Fame tuoksun, jonka saan kun Helsinkiin asti kerkeän. :))

10. Mitkä ovat kolme suosikki blogiasi ?
Löytyy allaolevasta listasta, sitten on monia muita. En luokittele mitään asioita parhausjärjestykseen. Se on turhaa.

11. Millaiset asiat saavat sinut iloiseksi ?
Penny, Kaverit, Poikaystävä, Onnistuminen, Treenaaminen, Perhe... Varmaan näitä saisi vaikka kuinka, mutta yleensä mistä ihmiset iloiseksi tulevat? Ja tuosta poikaystävästä, että vaikka en tällähetkellä sellaista omaa niin kyllä se silti iloiseksi tekee. Ja välillä harmaita hiuksia... Miehet. :D

Haastan seuraavat 11 8 bloggaajaa

Viivi: Viiviltä
Alisa: Alisa
Tella: Love to hobby
Janina: Treenielämää

+kukavain kuka haluaa tehdä :) 



11 kysymystä haastetuille

1. Oletko tyytyväinen elämääsi? Mitä muuttaisit?
2. Lajisi ratsastuksessa? Miksi juuri se?
3. Omistatko hevosen ja kuinka kauan olet omistanut?
4. Tuntuuko joskus, että sinulle annetaan liikaa vastuuta kannettavaksi? Esimekkejä?
5. Mitkä ovat paheesi? Esim jäätelö, suklaa ym.?
6. Mikä saa sinut iloiseksi?
7. Mitä arvostat parhaassa kaverissasi?
8. Voiko mielestäsi mies ja nainen olla keskenään "vain kavereita", jos he eivät koskaan ole seurustelleet? Entä jos ovat joskus seurustelleet?
9. Pidätkö vaatteista, kengistä, koruista ym. vai onko ne sinun mielestäsi vain pintaa?
10. Pidätkö enemmän, että hevosen harja ja ylimääräiset karvat (turpa-, vuohis-, korvakarvat) siistitään, vai pitäisikö hevosen näyttää luonnolliselta.
11. Mikä on sinun haaveammattisi? Onko sinulla mahdollisuuksia ikinä tehdä sen alan töitä, vai onko sinulla toinen ns. realistisempi ammattitoive?

Siinäpä noita kysymyksiä, koitin tehdä hyvin laajalla skaalalla :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit muuttuivat valvotuiksi roskapostin takia! Minulle alkoi tulla kaikenmaailman mainoksia kommentteihin, joten päätin siirtää kommentit valvotuiksi. Jokatapauksessa julkaisen jokaisen kommentin ja sananvahvistus on otettu pois käytöstä. Palaute, tsempit, risut ja ruusut on tervetulleita, kuten kaikki muukin! Toivottavasti pidätte blogista.
♥;llä Jasu