26.4.2013

157. Kevättä!

Ihanaa, kevät on heti kesänjälkeen lemppari vuodenaika. Tietenkin, koska kevät tarkoittaa kesän tulemista. Tälläiset aurinkoiset kevätpäivät peittoaa jopa useimmat kesäpäivät ja tietenkin tieto siitä, että kaikkein paras on vasta tuloillaan, helpottaa. Meillä jo perhoset lentelee ja leskenlehdet kukkii, hevoset on nakuna pihalla ja tarhojen siivous on kuumimmillaan käynnissä. Kevät siis todella on pitkällä, luntakaan ei ole enää kuin siellätäällä pari länttiä.

Myös Penny on ollut nyt oikein mahtava ja hyvä, huippu ja paras kaikin puolin. Se on niin täydellinen, että ei siihen ole edes sanoja. Hypyt on sujuneet huipusti ja kohta päästään taas kilpailemaan, ennen sitä olisi vielä näyttelyt kotona (match show) ja yhdet DB valmennukset, sitten taas kilpailemaan! Oi että, no tässä olisi ihania kevätkuvia.

















 
Rakastan sitä yli kaiken <3

6 kommenttia:

  1. Tää oli tosi ihana postaus, Ihania kuvia Pennystä! <3

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia! Kevät riemua. :))

    VastaaPoista
  3. Kuka näitä kuvia on ottanut? =)

    VastaaPoista
  4. Lähteekö muita hevosia kuin Pete ja Belle ja lähteekö ne sitten leirijen jälkeen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaankin myös Siiri, ajankohtaa en osaa sanoa

      Poista

Kommentit muuttuivat valvotuiksi roskapostin takia! Minulle alkoi tulla kaikenmaailman mainoksia kommentteihin, joten päätin siirtää kommentit valvotuiksi. Jokatapauksessa julkaisen jokaisen kommentin ja sananvahvistus on otettu pois käytöstä. Palaute, tsempit, risut ja ruusut on tervetulleita, kuten kaikki muukin! Toivottavasti pidätte blogista.
♥;llä Jasu