28.4.2013

158. I love it ♥

Mennyt viikko on ollut mahtava! Viikolta on paljon myös kuva- ja videomateriaalia edellisten kuvien lisäksi, kuvia tulee tähän ja tuleviin postauksiin, videot laitan sitten myöhemmin lataamisen hitauden vuoksi.

Penny on ollut suorastaan loistava ja Pennyn omistaja sai minut hysteerisen itkun partaalle tässä eräänä päivänä - onnesta. Pennyn ei tarvitse enää lähteä meiltä koskaan, jos niin haluan! Ette varmaankaan arvaa päätöstäni... ♥

Kerkesin viikolla myös ratsastelemaan muilla hevosilla estetunnin merkeissä, siitäkin luvassa todistusaineistoa. Tänään saatiin askel eteenpäin kenttähevosen treeneissä, hypättiin pellolla yhtä n. 60 cm risupystyä! Kylläpäs oli kivaa. Suunnitelmat etenee ja nyt osaan jo paljon paremmin ajatella mitä tulevaisuudelta haluan. Toki kaikki voi muuttua ja varmasti muuttuukin, mutta nyt on paljon helpottuneempi olo kun tietää mitä kohti on menossa - tai ainakin voi tavoitella mennä suuntaan, johon haluaa.

Perjantain alkukäyntejä metsässä


Otin satulan pois alkuverryttelyn jälkeen, taivuttelin laukassa
vähän voimakkaammin sisään. Tästä tulossa myös videota.

 Istunta on vähän mitä on, ravissa on vaikeampi istua kuin laukassa
Loppuravailuja. Alla kuvia torstain estetunnilta, tehtävänä oli kapeat esteet.



 Pariis, ilmeet on vähän mitä on :D
 


Sitten tätä hapannaamaa piti vähän muistuttaa siitä, että esteitä kuuluu hypätä.
Hyppäsin Siirin selkään kesken tunnin ja vähän komensin sitä - ja kappas hypyt alkoikin sujua hyvin! 
 


Hanaa!

Täydellisiä hetkiä ♥



Budum minieste ylittyi kepeästi, ravissakin riittää askelpituutta, mutta vaikka Pennyn pää on ylhäällä niin silti se on aika etupainoinen.


Pieni lepohetki kruunaa päivän treenit.

4 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Kuumuuko Penny paljon maastossa tai pellolla? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Se on tosi reipas maastossa ja haluua mennä kovaa kokoajan, mutta ei koskaan ole yrittänytkään lähteä käsistä. Pidätteitä saa antaa kyllä kymmenen kertaa enemmän kuin koulutunneilla. Esteillä Penny on siitä väliltä. Joskus maastossa se tekee valtavia rodeopukkeja innostuessaan ja silloin on kyllä ollut töitä pysyä satulassa.

      Poista
  2. Miksi Siiiri lähtee?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siiri on vähän liian vaikea hevonen ratsastuskoulukäyttöön, se on niin tammamainen. Se sopii paremmin yksityiselle henkilölle ja valmentautumiseen.

      Poista

Kommentit muuttuivat valvotuiksi roskapostin takia! Minulle alkoi tulla kaikenmaailman mainoksia kommentteihin, joten päätin siirtää kommentit valvotuiksi. Jokatapauksessa julkaisen jokaisen kommentin ja sananvahvistus on otettu pois käytöstä. Palaute, tsempit, risut ja ruusut on tervetulleita, kuten kaikki muukin! Toivottavasti pidätte blogista.
♥;llä Jasu