25.6.2013

173. Hei Hellettä!

Huippu sää, just sellanen kun kesällä pitääkin! Ainut vaan et hepat on vähän nuutuneita ja paarmoja riittää ihan riesaksi saakka, mutta se on kesä nyt, nautitaan siitä! Pitää syödä jäätelöä ja mansikoita sekä muita marjoja ja uida paljon, sekä ratsastella, kisata ja valmentautua. Auringosta saa ihan uutta energiaa!

Nyt on meneillään alkeisleiri, joka on päiväleiri 3 päivää. Leirillä on yhdeksän pientä leiriläistä jotka ovat ihanan kilttejä ja innokkaita oppimaan uutta. Huomenna on tämän leirin viimeinen päivä ja sitten seuraa vielä poikien leiri, joka on kestoltaan myös kolme päivää. Poikiakin on tulossa neljä.

Penny on ollut ihan jees, ötököiden takia ratsastus on välillä vaikeaa kun korvat heiluu ja häntä heiluu ja heppa on hermostunut, mutta korvahuppu ja karkoite auttaa kummasti. Se on tosi herkkä, sillä Pennyllä harvoin on mitään patteja ja puremia, siksi koska se ei anna ötököiden purra, se saa hermoromahduksen heti ja juoksee karkuun, sitten kun paarma pääsee puremaan niin tulee valtava pahka. Toisilla hepoilla on ihan ryntäät syöty ja niitä se ei paljon hetkauta. Niin ne vaan on erilaisia. Suunnitelmissa olisi mennä sunnuntaina Liperin ratsastajien järjestämiin seuraestekilpailuihin naapuritallille Hepokankaalle, mutta katsellaan vielä huomisten hyppyjen yli, kuinka sujuu. Luokat on 90 ja 100 cm. Toivotaan parasta, kisakuumotus kovenee! :) Kuolaimet ei ole vieläkään tulleet, mutta ehkä pian, toivottavasti.

Hyppykuvat ja muut Eevin ottamia
DB valkoista. Oikealla asenteella,
tätä haetaan mun muru ♥




Pus♥

5 kommenttia:

  1. Mikä ihmeen rotu tämä on:Baltic Hannoverian?
    En oo moiseta kuullukkaan koskaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En minäkään, mutta hevosen omistaja sanoi sen olevan hevosensa rotu. Varmaan joku Hannover

      Poista
    2. Oisko joku Balttian alueen (Viro,Latvia,Liettua) Hannover... mut jos karkeesti kääntäisin niin Baltic on minusta Itämeri englanniksi.

      Poista
  2. Penny on niin kaunis <3 Kenen kanssa olet menossa kisoihin ? ( siis tarkoitan traikku kaveria ja avustajaasi )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, en tiedä vielä, mutta ainakin äiti on lähdössä iidalla ja anastasia auttamaan :)

      Poista

Kommentit muuttuivat valvotuiksi roskapostin takia! Minulle alkoi tulla kaikenmaailman mainoksia kommentteihin, joten päätin siirtää kommentit valvotuiksi. Jokatapauksessa julkaisen jokaisen kommentin ja sananvahvistus on otettu pois käytöstä. Palaute, tsempit, risut ja ruusut on tervetulleita, kuten kaikki muukin! Toivottavasti pidätte blogista.
♥;llä Jasu