23.6.2013

172. "Tarkoitus on elää ja kerran kuolla, henkeen kaikki vetää ja sormet nuolla. Tehdä jotain hyvää kun voi, oi sehän menee kiertoon. Kuka riemun löytää sen pitäköön, lipun salkoon nyt heti vetäköön. Kumpi voittaa historia vai tulevaisuus?

 
Sateen ropina kattoa vasten
Esteratsastus
Sauna, vasta ja viileä vesi
Kevään tuoksu pitkän talven jälkeen
Ensimmäiset helteet
Nauraa niin että mahaan koskee
Toisen ihmisen kosketus iholla
Onnistuminen
Antaminen
Auttaminen
Luottaminen
Turpa kämmenissä
Kasvot upotettuina turkkiin
Musiikin sisältämät hyvät muistot
Aurinkoiset aamut
Suunnittelemattomuus
Rohkeus ja adrenaliini
Itsensä ylittäminen
Uuden oppiminen
Rakastuminen
Täyttä laukkaaminen
Hyvä ruoka
Iltavillit
Uudet asiat
Terveys
Rakkaat
...
 
 
Kun saat tunteen, toteuta se. Kun toteutat sen, ole estoton.
Hyppää joskus uimaan vaatteet päällä, valvo joskus koko yö,
lähde mukaan juttuhin, jotka tuntuvat järjettömiltä. Mene puskaan piiloon
vastaantulijaa, tilaa taksi jos et jaksa kävellä kolmea kilometriä kotiin,
Huuda kovaa jos siltä tuntuu, kieri mudassa jos se helpottaa, syö
kuusi jäätelöä jos mielesi tekee, tanssi kun siltä tuntuu, itke
jos se auttaa.
 
Ole välillä lapsi.
 
Älä murehdi turhaan, sillä jos et voi muuttaa asiaa, murehtiminen on
täysin turhaa, jos voit muuttaa asian, miksi murehtisit?
 
Muistat kantaa vastuun teoistasi ja teet sen niin, että terveytesi tai muiden terveys ei ole vaarassa,
pieni flunssa purossa kahlailun seurauksena ei ole vakavaa, joten älä ole
liian tosikko. Älä koske päihteisiin tai ainakaan muodosta riippuvuutta mihinkään. Pidä raha-asiat kunnossa, elä hanki velkaa jos sinulla ei ole varaa maksaa sitä. Arvosta itseäsi vanhempia ihmisiä ja ole valmis oppimaan kaikkea uutta. Ole nöyrä, mutta älä alennu pompotteluun. Älä ole tahallasi ilkeä, koita olla kaikkien kaveri. Kaikista ei ole pakko pitää, mutta koita itse olla pidettävä. Pidä hankalat
ihmiset poissa elämästäsi. Auta rakkaitasi ja arvosta omaa elämääsi, pidä itseäsi arvokkaana sellaisena kuin olet ja tee sitä, mistä saat elinvoimaa. Siinä on minun resepti onneen. Välillähän se on hakusessa, mutta kun muut asiat on kunnossa niin onni on pienissä hetkissä ♥
 
 
 


15 kommenttia:

  1. Ihana teksti Jasu! :) <3

    VastaaPoista
  2. Tää postaus oli jollain tavalla niin ihana ♥

    VastaaPoista
  3. Muutama kysymys tuntihepoista:

    Miksi allu ei käy estetunneilla?
    Kuinka pitkä ja painava saa Väiskillä ratsastaa. Onko n.165/70 liian iso? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Allu on vähän liian vaikea esteillä, sekä sen rakenne on sen verran kummallinen, että sen selän ristiluu kuormittuu normaalia enemmän. Allu ei oikein sovellu hyppäämiseen ja hyppääminen on sille tosi vaikeaa, vaikka joskus nuorempana se on paremminkin sujunut.
      Pituusraja ei ole niinkään tähdellinen, mutta itse olen mitoiltani 160/50 ja voin sillä vielä mennä. Luulen, että painomaksimi on koulutunneilla ~60 ja estetunneilla tuon 50 kg, meillä on kuitenkin niin paljon valinnanvaraa myös isommissa hepoissa :)

      Poista
  4. Sinut on haastettu blogihaasteeseen osoitteessa :http://bonskiponskinen.blogspot.fi/2013/06/blogihaaste_24.html

    VastaaPoista
  5. Tää oli ihana ♥

    VastaaPoista
  6. Mie en ymmärrä miksi ootte laittannut että Petterille,Laralle,Lanelle,yms. jonkun pv rodun vaikka niille pitäis laittaa tilastohevonen taikka rotu tuntematon roduksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa, toivottavasti luet tämän niin tietämättömyys helpottaa. Meillä on hevosten alkuperäiset paperit, joissa lukee niiden rodut, suomen hippokseen ne on rekisteröity tilastoiksi ja suvuttomiksi, esimerkiksi sen takia, että ruunalla ei ole jalostusarvoa, joten suvulla ja rodulla ei ole merkitystä, silloin sitä ei tietokantoihin merkitä.

      Kun ja jos ostat hevosen (tai olet ostanut) niin sitä ostaessasi saat käydä paperisotaa hippoksen kanssa, jos haluat paperit nopeasti niin hevonen jää tilastoksi (suvuttomaksi ja roduttomaksi) ja jos haluat hevosellesi rotuhevosen paperit niin saat odotella enemmän.

      Eihän se hevonen roduton tai suvuton ole vaikka se tilasto onkin, onhan sinullakin vanhempasi ja taustasi vaikka blogissani anonyyminä esiinnytkin. Ja jos se nyt kauheasti haittaa, niin valitus tuli ainakin oikeaan osoitteeseen, sillä minä ne olen sinne kirjoittanut :)

      Poista
    2. Eikö sitten voisi esim. mainita netti sivuilla Petterille,Laralla,Lanelle laittaa niitten suvun (emä,isä yms.)

      Poista
    3. Tokihan sen voi kirjoittaa, mutta vainko sen takia, että voisin todistaa sinulle kirjoittaneeni niiden rodut oikean tiedon perusteella? Ihmeelliset asiat nykyään ihmisten elämää haittaa, mutta esimerkiksi Lanen isä on Charitonas, emä Legenda ja emän isä Hepatitas. Laran isä Losijonas emä Kamila Emänisä Omaras. Petterin alkuperäiset paperit on jossain hyvässä tallessa ja niitä en tähän hätään löydä ja asiaan en enää aijo palata, ellet sitten omalla nimelläsi tule esittämään näitä kysymyksiä. Tämän takana lienee suurempia ongelmia jos hevosten rodut ja suvut niin paljon päänvaivaa aiheuttaa?

      Kotisivuille en sukuja päivittänyt koska silloin en vain yksinkertaisesti kehdannut jokaisen papereita selailla läpi, helpompi oli muistaa rodut ja katsoa sukupostista loput.

      Poista
    4. Tämänverran vielä asiaan palaan, tässä on lanen tuontimaasta sukupostia vastaava hevosrekisteri, linkin takana LANEN tiedot ennen suomeen tuloa. Toivottavasti asia on nyt tällä selvä ja kaikki helpottuu :)
      http://www.trk-base.com/horse.php?screen=1&id=40351&ifid=1

      Poista

Kommentit muuttuivat valvotuiksi roskapostin takia! Minulle alkoi tulla kaikenmaailman mainoksia kommentteihin, joten päätin siirtää kommentit valvotuiksi. Jokatapauksessa julkaisen jokaisen kommentin ja sananvahvistus on otettu pois käytöstä. Palaute, tsempit, risut ja ruusut on tervetulleita, kuten kaikki muukin! Toivottavasti pidätte blogista.
♥;llä Jasu