1.1.2012

31. Kuurankukkia

Uusivuosi, uudet kujeet tai vanhat kaavat. Jälleen aamutallia, vuoden eka aamutalli! Aamulla oli kyllä rapsakka keli -13. Ikkunoissa oli kuurankukat ja tallissa ihanan lämmin verrattuna siihen, kun vei hevosia ulos ja näpit jäätyi. Miten selviinkään sitten -30 C? Jäädyn. Oletteko huomanneet että päivät on alkaneet valostumaan?? JEEE<3 oispa jo kesä!! Kesäkaipaaville pari kuvaa kesältä 2009!


Jasu, Ella ja Kawa - parasta aikaa!:)

Jenni serkku Lanella. Paras, ikävä<3

ponygirl


Olin tänään tosi laiska, mutta kaipa joskus saan ollakkin. En tehnyt juurikaan muuta kun päivittäiset tallityöt ja kävin ratsastamassa Pennyllä koulua. Väiski ja Lane oli yhessä Pv:iden kanssa rikkoneet aitoja, mutta ei onneks kokonaan, kaikki oli tallessa. Hyi, kai se on palattava talveen haaveista... Nythän se vasta taitaa alkaa.

Ratsastin Pennyllä aika tehokkaasti, menin tänään temponvaihteluita askeleessa ja vastalaukkoja. Menin myös paljon ympyröillä ja keskityin siihen, että heppa asettuu, mutta myös ulkolavan kontrolliin, sillä ei saa puskea ulos! Viimeksi menin niitä siirtymisiä. Miun mielestä temponvaihtelut on tehokkaampia ainakin Pennyn kanssa, että saa hevosen kunnolla avuille, se oli kiva! Huomenna hypitään äitin valkassa ja koitan keritä ratsastaa myös toisen ponin tai Lanen, katsotaan nyt kuka tarvii liikuntaa! Toivottavasti saan jonkun videoimaan tuntia! :)


Anteeksi tylsä postaus, aiheita ois vaikka kuinka, mutta en jaksa nyt olla koneella vaan meen nukkumaan ja huomenna kouluun homehtumaan. Kirjoittelemisiin!


Jasu

2 kommenttia:

Kommentit muuttuivat valvotuiksi roskapostin takia! Minulle alkoi tulla kaikenmaailman mainoksia kommentteihin, joten päätin siirtää kommentit valvotuiksi. Jokatapauksessa julkaisen jokaisen kommentin ja sananvahvistus on otettu pois käytöstä. Palaute, tsempit, risut ja ruusut on tervetulleita, kuten kaikki muukin! Toivottavasti pidätte blogista.
♥;llä Jasu