19.1.2012

38. Kisatunnelmia

Yhyy oon ollu huono bloggaaja! Mutta en oo heittäny lusikkaa nurkkaan, eli hengissä ollaan ja hyvissä voimissa! Kerron vähän kisoista ja pikaisesti viimeviikosta. Voisin vaikkapa intoutua tekemään sitä varustepostausta erikseen kun huomenna saan nukkuakkin vähän pitempään... :)

Aloitetaan ihan viimeviikosta, eli viikko treenattiin kisat huomioonottaen, suht kovaa treeniä alkuviikosta ja sit pari kevyttä päivää ja sit yks rankempi vielä ennen kisoja. Tää treeni osoittautui hyväks, sillä Penny oli ihan mielettömän hyvä kisoissa!

Kisoissa siis meni hyvin, yleensäottaen ehkä parhaiten menneet kisat tähän mennessä, yhtäkään kieltoa ei tullu koko kisojen aikana! :) 90 tuli puhdas rata, ei ollu tavanomaisen turbovilli vaan kuunteli hyvin ja sain tosihyviä paikkoja suurimmalle osalle esteistä. Verryttelyssä oli kyllä tavanomaisen villi itsensä, mutta kyllä sen ymmärtää kun siellä kymmenen muuta kaveria seassa on :) Rata on videolla, kiitos Johanna J.:n, kuitenkin se pitää katsoa täällä: http://jonssin.kuvat.fi/kuvat/Harjoitusestekisat+15.1.2012/PENNY1.MP4
Linkkiä klikkaamalla pääsee suoraan videoon! :)

Metri meni kans huippuhyvin, kuutospystyn ylin puomi pääs tippumaan kun otin kaarteessa ihan pikkasen liikaa laukkaa pois ja tuli liian lähelle. Aijemmasta videosta kyllä huomaa että jo 90 samaisen esteen puomiin hipaisi, mutta onneksi hipaisuja ei lasketa! Kuitenkin metri tuntu kans tosi sujuvalta ja hyvältä, varsinkin siihen nähden miten vähän oon nyt hypänny parin kuukauden sisällä isompia esteitä, ellei lasketa ihan jotain linjoja ja sarjoja. Tässä vielä linkki metrin videoon:
http://jonssin.kuvat.fi/kuvat/Harjoitusestekisat+15.1.2012/PENNY2.MP4
Linkkiä klikkaamalla pääsee suoraan videoon! :)

Laitanpa vielä kuvia, kiitos Ellulle niistä! :)






Tässä viikolla on sit ollu paljon muutakin äksöniä, oon menny vähän kaikkia lajeja ja useammalla pollella. Viikon päästä on ne Hencca Ehrnroothin valmennukset meillätäälläkotona!! Meen Pennyllä omantason ryhmään ja sitten jommallakummalla ponilla (Väiski-Kawa) poniryhmään. Vähänkö ootan niitä!!! Kunnon valmennuspäivät tiedossa kun kumpanakin päivänä on "vaan" 7 ryhmää.

Tää postaus taitaa nyt mennä vähän överiksi, mutta ei kai se haittaa. Luin Tellan blogista että jotkut hevostallinetissä valittaa bloggaajista ja heidän aiheistaan ihan yleisesti, tarkoittamatta (tai ainakin tuomatta esiin ketään tiettyä). mutta se on varmaan jokaisen bloggaajan oma asia mitä blogiinsa kirjoittaa ja ne joita ärsyttää niin voi mennä sinne missä mieli lepää ja rauha on maassa, tuskin kukaan pakottaa näitä lukemaan. ;) Mie ainakin kirjotan ihan mistä haluan, ihan miten haluan, välittämättä kenenkään nimettömän netissähuutelijan puheista! Tarvittaessahan netistäkin henkilöllisyydet saa kaivettua esille... :)

Juu mutta nyt taidan alkaa tekemään varustepostaus part I.... See you and have happy day! Or night... :)


2 kommenttia:

  1. Wää! :D Vitsit et mul on ikävä Kantsun kisoja! :( Mut onnee sulle hyvistä kisoista! :) Ja jospa mä vielä joskus tuun sinne(kin) vierailemaan! :D

    VastaaPoista
  2. Tule ihmeessä :) Ja kiitos :D

    VastaaPoista

Kommentit muuttuivat valvotuiksi roskapostin takia! Minulle alkoi tulla kaikenmaailman mainoksia kommentteihin, joten päätin siirtää kommentit valvotuiksi. Jokatapauksessa julkaisen jokaisen kommentin ja sananvahvistus on otettu pois käytöstä. Palaute, tsempit, risut ja ruusut on tervetulleita, kuten kaikki muukin! Toivottavasti pidätte blogista.
♥;llä Jasu