21.1.2012

Jeejee

En keksiny mitään fiksua otsikkoa joten jeejee saa ajaa otsikon virkaa nyt. Miulla on varustepostaus nyt melkeen valmiina, oon tehny sitä vähän eteenpäin joka päivä. Halusin kuitenki tulla välissä kirjottelemaan parin päivän puuhia ja touhuja. Ja tietenki kuvia :) Laitan tähän postaukseen kaikkia vanhoja kuvia kun niistä ilmeisesti on tykätty ja nyt en oo pariin päivään kuvannu muuta kun varusteita. P.S: se tuntaripostaus 2/2 pitäs kyllä tehä joskus....

Rommi tuntiheppa.
Maanantaina menin itsenäisesti koulua Pennyllä, aika kevyesti ja palauttavasti kisojen jälkeen. Se oli melko vetreä, mutta hieman hyppyjen jälkeistä jäykkyyttä alkuun. Menin omalla estetunnilla Lanella, joka meni tosi hyvin. Alkuun se hieman pöllöili ovien kanssa mutta esteille ei tullut yhtäkään kieltoa.

Tiistaina  Pennyllä oli vapaapäivä, oltiin äitin ja Oskarin kanssa kaupungilla melkeen kuus tuntia. Kokeiltiin varusteella (Joensuun Ravi- ja Ratsastusvaruste) kisatakkeja miulle, mutta löysin vaan yhden takin, joka ois ollu täydellinen, mutta hintakin sen mukainen 580 e !!! En ihan kisatakista sellasta hintaa maksamaan rupea. Se ois Equilinen takki, shoftshelliä ja swarowskin kristalleilla koristeltuna. Muut takit olikin armottomia säkkejä, ei siis tälläkertaa onnistanut, mutta sinne nyt tilataan pari ehkä sopivampaa takkia. Vähän samaa vikaa oli housujen kanssa, yhet kivat ja nätit löyty, mutta lahkeet oli tosi lyhyet, muuten istu ok. Sit jos otin kokoo isommat niin ne oli pussihousut! Rasittavaa, sama melkeen kaikkien housujen kanssa. No kisavaatteita vielä etitään.... Kaupunkireissun jälkeen menin Kawalla koulutunnille ja se oli tosi kiva, vaikka painokin vähän kädelle. Ratsastin tosipaljon jalalla ylös selkää niin keveni edestäkin. Hieno poni :)

Keskiviikkona Ratsastin vaan Pennyllä, koska kaikilla muilla oli tunteja. Mentiin Nennan kanssa ensin ulkokentällä lumihangessa ja sitten vähän muuallakin. Meijän pollet innostu  vähän liikaa laukkailusta joten mentiin loppuajaksi maneesiin palauttelemaan niitä vähän järjestykseen.

Torstaina menin Pennyllä Satun estetunnille, jossa mentiin vähän jumppaa, innareita, ravilähestymisiä ja yksittäistä okseria. Penny oli oikeen mukava ja mentiin aika helpolla tavalla, sellasia kivoja yksinkertasempia tehtäviä tähän tavan ahkeran ja haasteellisemman treenin ohelle. Kävin myös päivällä pankissa hoitelemassa vähän asioita.

Perjantaina Menin oikeen tehokoulua Pennyllä, oli tarkotus eka että meen tunnille, mutta kaikki tunnit oli ihan turboahdettu täyteen (ryhmäkoko 6-7ratsastajaa) joten menin sitten itsenäisesti. Äiti oli kuitenkin samaanaikaan ratsastamassa ja autto parin jutun kanssa siinäniin.

Lauantaina, tänään siis Menin heti aamutallin jälkeen Lanella taas hyppäämään kun sen päivän tunnit peruuntui ja tunnilla oli kuitenkin tilaa. Mentiin samaa tehtävää kun maanantaina (innareita voltteja ja linjaa) ja meni ainakin omasta mielestä vieläkin paremmin kun ekakerralla. Illalla kaikkien hommien jälkeen menin Pennyllä vielä puomeja ja koulua, Nenna kävi myös koeajamassa Pennyn ja mie kävin pomppimassa Zipon selässä ilman satulaa ja suitsia, kapsonilla. Ou jee! :)

Nyt vielä kuvia, joita taas kaivelin vanhan tietokoneen arkistoista. Ajalta ennen 2011. :) Hope you enjoy! :))

Koulukisat Klaralla keväällä 2011
K.N. Special


Ihan ekat kisat Kawalla 2007
60-70cm
puhdas ja neljäs sijoitus


Varmaan 10 vuotta vanha kuva, Eemeli Koo ja Jasu
jokirannan tallilla valmennuksia odottelemassa. En
siis ite tosiaankaan menny vaan joku muu :)) Ehkäpä
Petra!
Mie ja Belle, varmaankin 2006 tai -07,
huomatkaa muuten hienot vaaleansiniset
varusteet 8)
Estetunnilta kesältä 2009
Superponi<3
Kawa siis kuvassa

Vielä tällänen hieno puudelihyppykuva :)
Nyt meenki sit syömään ja sit meen jo nukkuu, huomenna taas aamutallia. Huomenna tallilla ei tapahu mitään, joka on tosi outoa koska normaalisti siellä on vähintään yhet valmennukset tai kisat tai jotain vastaavaa häppeninkiä. Mut kiva näi! :)

2 kommenttia:

  1. Moikka! :)

    En nyt löytänyt niitä postauksia missä kerroit Dominiquen valmennuksista, niin aattelin, että kommentoin tähän:)
    Ite oon pian menossa Dominiquen valmennukseen ja haluisin vähän tietää millanen opettaja hän on. Kyseleekö paljon esim. millanen hevonen,mitä ongelmia yms.? Pärjääkö huonommalla englannilla niissä valmennuksissa?

    Kiitos, jos viitsit vastata :)

    VastaaPoista
  2. Pärjää ihan perusenglannilla ja Dominick ymmärtää kyllä suomeakin, vaikka itse ei sitä puhu. Ja valmennuksissa on aina tarvittaessa paikalla tulkki ainakin meidän tallilla. Tapahtumia sivulla olen kirjoittanut valmentajista vähän, mutta D on tosi vaativa valmentaja ja välillä saattaa tulla aika suoraa palautetta. Minulle se toimii tosi hyvin, en tiedä miten herkemmät sen palautteen ottaa. Mutta olen käynyt valmennuksissa 2004 asti ja olen ollut enemmän kuin tyytyväinen, ensin korjataan perusratsastusta ja sitäkautta monet muut ongelmat ratkeaa. Ja kannattaa tietenkin kertoa itsestä jotain ja omasta hevosesta niin on sitten helpompi valmentajan tehdä tehtävät teille sopiviksi :)

    VastaaPoista

Kommentit muuttuivat valvotuiksi roskapostin takia! Minulle alkoi tulla kaikenmaailman mainoksia kommentteihin, joten päätin siirtää kommentit valvotuiksi. Jokatapauksessa julkaisen jokaisen kommentin ja sananvahvistus on otettu pois käytöstä. Palaute, tsempit, risut ja ruusut on tervetulleita, kuten kaikki muukin! Toivottavasti pidätte blogista.
♥;llä Jasu