21.8.2012

106. Purkautumista ponijutuista


Nyt koittaa pieni avautuminen:

Belle on yks tärkeimmistä hevosista miun elämässä, kuten myös Kawa ja Väiski. Vaikka olenkin niiden kanssa nykyään paljon vähemmän kuin ennen, ei tarkoita, etten välittäisi niistä. Ajan on kuluttava eteenpäin ja tulee uusia hevosia ja ihmisiä. Miun aika ja voimat ei riittäisi tällähetkellä tallitöiden ja muun lisäksi kuin yhden tai maksimissaan kahden hevosen päivittäiseen hoitoon ja ratsastukseen. Jos sanotaan, että en välitä poneista niin se tuntuu todella, todella pahalta. Joka ikinen päivä kuitenkin ponien kanssa touhuan, sillä hoidan niiden ruokinnat ja tarhaukset, karsinoiden puhdistukset ja tunnille laitot silloin, kun hoitajat eivät ole paikalla.  Koitan aina järjestää niille liikuntaa jos ne eivät mene tunneilla useampana päivänä peräkkäin, tällöin ponien ihanat hoitajat auttavat liikutuksessa. Toiseksi, olen jo liian pitkä menemään Bellellä ja myöskin muilla poneilla, muuten siitä ei ole mitään haittaa, mutta se vaikeuttaa miun omaa istuntaa kun joudun menemään jalat koukussa koko ajan.

On olemassa monta tapaa surra - on siis varmasti vähintään yhtä monta tapaa rakastaa.

Tarvitseeko teidän mielestä ratsastaa ja olla hevosen kanssa kokoajan jos siitä välittää? Enhän mie Ypäjällekkään voisi mennä jos miun pitäs kaikki hevoset, joista välitän, ottaa mukaan. Joidenkin ihmisten mielestä olen ilmeisesti ponit "unohtanut" koska tälläista olen saanut kuulla. En halua ketään syyttää enkä ole vihainen kenellekkään, jos se on jonkun mielipide niin sitten on, mutta siksi haluan tänne kaikille tätä epäileville ja muillekkin kertoa miltä miusta itsestäni tämä asia tuntuu. Miusta on maailman ihaninta, ettei meidän ole tarvinnut myydä näitä maailman parhaita, paljon opettaneita huippuponeja minnekkään. Oli kuka tahansa mitä mieltä tahansa, mie rakastan miun ponejani!<3

Toivon että teksti ei loukkaa ketään, koitan kirjoitella teille pian postausta muistakin heppajutuista ja opiskeluajatuksista. :) 




Kaikki kuvat ottanut ja muokannut isi Pekka Sundvall ! :) 

5 kommenttia:

  1. Ihana tteksti!! Ja ihanat kuvat :) Ja eikö belleä myydäkkään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ainakaan vielä, tarvitsee tuntiponeja nyt kun on asiakkaita tullut niin paljon lisää. Belle kestää tuntikäyttöä hyvin kun sillä ei hypätä enää. Ja miusta se on ihanaa että sitä ei myydä, sehän on melkein kuin tallin maskotti :)

      Poista
    2. Miustakin koska sen on ollut siellä koko ajan niin se saa siellä myös pysyä :D

      Poista
  2. Älä Jasu välitä ihmisten puheista. Jokaisen tulee ymmärtää, ettei yksi ihminen ehdi kaikkea tehdä. Mie tiiän, että nämä ponit ovat siulle tosi tärkeitä, koska olethan kasvanut niin ihmisenä kuin ratsastajana niiden kanssa. Belle on miusta tallin maskotti ja miusta oikeutettu olemaan tallilla niin pitkään kuin kaviot kopsaa vaikka omaakin aika tuittupäisen luonteen.
    Tsemppiä Ypäjälle ja toivottavasti teillä menee Pennyn kanssa siellä hyvin. Myö ratsastajat tullaan sinnuu ikävöimään tosi kovasti, koska monet kerrat sie oot laittanut meille hevoset valmiiksi. Kirjoittele blogiin aina kuulumisia, on kiva siusta kuulla jotakin.

    T: Satu M.-G.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu ja kirjoittelen blogiin niin paljon kuin kerkiän! :)

      Poista

Kommentit muuttuivat valvotuiksi roskapostin takia! Minulle alkoi tulla kaikenmaailman mainoksia kommentteihin, joten päätin siirtää kommentit valvotuiksi. Jokatapauksessa julkaisen jokaisen kommentin ja sananvahvistus on otettu pois käytöstä. Palaute, tsempit, risut ja ruusut on tervetulleita, kuten kaikki muukin! Toivottavasti pidätte blogista.
♥;llä Jasu