31.7.2012

105. Viikot vähenee...

...koulu lähenee!

Penny sai karsinapaikan Opiston V-tallista ja 3.9 startataan pihasta, todennäköisesti aamulla viiden aikoihin. Ypäjällä olisi tarkoitus olla sitten heti 13:00 jälkeen, että saa sen maanantain (3.9) aikana purettua kaikki tavarat ja hoidettua/liikutettua Pennynkin vielä. Jännittävää on itse koulun alku ja myös se, ettei miulla ole koskaan ollut 'omaa' heppaa muualla kuin kotona, siis vieraaseen talliin totuttautuminen voi olla outoa myös minulle. Mutta kyllä me sopeudutaan ihan varmasti! Toivon ihan todella, todella kovasti, että muutto ei laukaise Pennylle kamalaa stressiä, joka puolestaan sillä aiheuttaa syömättömyyttä, ramppaamista ja levottomuutta. Ainakin mitä me nyt ollaan seikkailtu Koivukummussa ja Opistolla niin ihan lunkisti tuo on paikanvaihdokset ottanut! :)

Miulla on ollut ja on vielä melkoisesti hankittavaa ja pakattavaa ennen koulunalkua. Kommenteissahan lupasin sen varustepostauksen tekemistä pakkaamisen yhteydessä; sillon joudun kuitenkin kaiken purkamaan kaapeista niin ne on samalla helppo kuvata. Mutta nyt on pitäny ostaa esim. uudet turvakengät ja -liivi, Pennylle ruokinta-astiat ja kauhat, oppikirjoja (vaan heppa-aiheisia JEE!!!), asumis- ja keittiövälineitä, ratsastusvaatteita ja tallivaatteita. Ja käytiinhän me Nennan kanssa Suomalaisen kirjakaupan kautta uusimassa muistiinpanovälineistömme! Ja vielä on mokkula hankkimatta niin pääsen siellä sitten kirjoittelemaan tänne opiskelusta siellä Ypäjällä. Minulla on yksi (1) probleema; miten hitossa saan kaikki tavarani + Pennyn tavarat mahtumaan meidän Jeeppiin??? Joka viikonloppuhan tänne ei sieltä kotiin tulla varastoja täydentämään...

Vielä haluan opiskelusta sanoa sen verran, että eniten koulun alulta odotan uutta ilmapiiriä, ihmisiä ja hevosia, ja sitä, että saa tutustua ja tykästyä uusiin heppa- ja ihmiskavereihin. Kouluaineista eniten odotan varmaankin Anatomiaa, kengitystä ja ruokintaa. Sekä tietenkin ratsastusta ja sen ohjaamista. Ja sitä, että millaiseen ihanan uuteen hevoseen saankaan tutustua nimikkohevosen myötä? :)

Tänne mie sit vissiin muutan, nimittäin
Kanerva-asuntolaan! 

Näissä tunnelmissa tänään, huomenna kirjoittelen sitten kuvien kera ja kerron kenties vähän valmennuksistakin! ;) 

15 kommenttia:

  1. kanerva jee :) itsekkin asustelen kanervassa :)

    VastaaPoista
  2. Ihana kuulla susta ja hepoteista:-)
    Onnea opiskeluun ja nähään ens kesänä:-)
    Vilja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Vilja! Toivottavasti nähdään! :)

      Poista
  3. Moi,

    Voisitko tehä joskus sellaisen postauksen jossa kertoisit jokaisen hepan hoitajan,ja muutenkin hepoista ???

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo jos se hoitajille käy :) Hepoista miulla on jo postaukset, niihin löydät linkit tuolta tallin hevoset -sivulta.

      Poista
  4. Mitä meet opiskelee?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ypäjän hevosopistolle Ratsastuksen ohjaajaksi :)

      Poista
  5. Moi, olen muuttamassa Joensuuhun, ja tarvitsisin vähän apua. :D Olen etsinyt joensuun seudulta ratsastuspaikkaa, ja minulle suositeltiin teidän tallia! Ajattelin nyt täällä kysyä sinulta suoraan, että osaatko kertoa bussiliikenteestä jonkin verran, tiedätkö mitkä bussit liikennöivät keskustan suunnalta kantelesärkän tallille ja takaisin keskustaanpäin? Tai onko mahdollista tulla, jos ei omista autoa? :) Anteeksi tämä outo kysymykseni, mutta en tosiaan netistä löytänyt, tai osannut etsiä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole ollenkaan outo kysymys! Bussit kulkee kyllä Joensuusta n. kilometrin päähän meidän tallilta, siitä onkin helppo kävellä tallille. (Samalle pysäkille jäin kouluaikoinani) Aikatauluista en tiedä, mutta nehän on helppo tarkistaa matkahuollon sivuilta.

      Soita tunneista ja muista kysyttävistä miun äitille:
      0505241293 / Leila Mustonen

      Poista
  6. sulla on tosi kiva blogi, mut harmittaa ku postaat niin harvoin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Harmittaa se minnuukin, mutta nyt on niin kamalan kiireistä ja paljon töitä että en joko ehdi tai jaksa postailla kovin usein.

      Poista
  7. Jasu, millon tulee seuraava postaus?

    VastaaPoista

Kommentit muuttuivat valvotuiksi roskapostin takia! Minulle alkoi tulla kaikenmaailman mainoksia kommentteihin, joten päätin siirtää kommentit valvotuiksi. Jokatapauksessa julkaisen jokaisen kommentin ja sananvahvistus on otettu pois käytöstä. Palaute, tsempit, risut ja ruusut on tervetulleita, kuten kaikki muukin! Toivottavasti pidätte blogista.
♥;llä Jasu