6.12.2012

125. Tämän viikon touhuja

Joulukalenteria olenkin käynyt päivittämässä täällä säännöllisesti, mutta valmennusten jälkeen en ole peruspäivistä kertonutkaan, teen nyt tälläisen koosteen parin kuvan kera. Ja sanon nyt jo kiitos teille, ketkä olette lähettäneet kysymyksiä, ne vaikuttivat oikein kivoilta, ja alankin vastailemaan niihin jo hyvissä ajoin, mutta niitähän voi lähettää aina 15.12 asti.

Maanantaina kävin tekemässä aamutallin ja se menikin tavallista pidemmän kaavan mukaan, hevoset oli yksinkertaisesti paskantaneet tavallista enemmän. Aamutallin jälkeen lähdettiin ostamaan rehuja JRR:ltä (Joensuun Ravi- ja Ratsastusvaruste) ja ostin samalla nahanpesuaineet ja lakunameja Pennylle. Illalla menin Pennyn kanssa yksäreiden kouluvalmennustunnille, jossa tehtiin avoja, ravin lisäyksiä, pohkeenväistöä ja laukkatehtävänä kolmikaarista kiemuraa, laukanvaihdot ensin ravin ja sitten käynnin kautta. Penny oli alkuun aikas vauhdikas ja tahtoi vain ravailla minne sattuu, mutta etenkin avojen jälkeen sain sitä hyvin kuulolle ja tekemään tehtäviä kiltisti. Käyntiinsiirtyminen laukasta onnistuikin ihan oikeasti hyvin, mikä oli vähän yllättävää. :)

Tiistaina sain nukkua pitkään ja nukuinkin vissiin kahteentoista asti, en tehnyt mitään kovin viisasta koko aamupäivän aikana, paitsi siivosin Pennyn tavarat ja järjestelin vähän kaappeja ponien varustehuoneessa. Iltapäivällä kävin Pennyllä maastossa, pellolla oli senverran pehmeää, että pääsin myös laukkaamaan ja ravaamaan. Ainiin ja Pennyn kengitys oli tiistaina aamulla. Penny tykkäsi kamalan paljon, vaikka yksin oltiinkin. Illalla kävin Väiskin kanssa estetunnilla ja poni menikin oikein mukavasti.


Keskiviikon selostuksen saittekin joulukalenterin luukussa numero 6!


Torstai eli tämä päivä on ollut tosi ärsyttävä. Aamulla aamutalliin ja pakkasta on -25, joten kisat peruttiin. Kävin sitten nukkumassa päikkärit kun tallissakin oli tyttöjä tosi paljon, sen jälkeen tein vähän vaikka mitä, mutta en mitään kuitenkaan. Juuri se on kaikkein ärsyttävintä tälläsissä päivissä kun tulee ihan plösö olo kun ei tee mitään! Ei sovi miulle ei. Kävin myös Väiskillä tuuppailemassa, ja tarkoitus oli mennä myös Penny ja Lara, mutta pakkanen nousi sitten taas sinne korkeuksiin. Tai siis laski... Saivat tytöt sitten vapaapäivät, onneksi ihan ansaitusti. Otettiin myös hepat sisälle ja tehtiin iltatalli vanhalle Anan kanssa.



Kuvatila loppu, helpmii! Ratsastuskuvia olisi enemmänkin.

2 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Lataa kuvat eka photobuckettiin, ja sit kopioit linkin ja laitat siinä "lisöö kuva" jutussa, että lataa kuva verkosta, ja liität sen kopioimasi linkin siihen. Aika vaikeesti selitetty. mut on oikeesti aika helppo ja ilmanen.

    En jaksanu kirjautuu..

    VastaaPoista

Kommentit muuttuivat valvotuiksi roskapostin takia! Minulle alkoi tulla kaikenmaailman mainoksia kommentteihin, joten päätin siirtää kommentit valvotuiksi. Jokatapauksessa julkaisen jokaisen kommentin ja sananvahvistus on otettu pois käytöstä. Palaute, tsempit, risut ja ruusut on tervetulleita, kuten kaikki muukin! Toivottavasti pidätte blogista.
♥;llä Jasu