15.5.2013

167. Millin päässä täydellisyydestä

 
Täydellisyys on illuusio. Siihen ei koskaan tulisi pyrkiä. Täydellisyyttä ei ole olemassa. Täydellisyys on liian täydellistä ihmisen ansaittavaksi, niin paska laji kun olemme kaikenkaikkiaan.

 
MUTTA
 
 
 
Tämä päivä jää mieleen täydellisyydessään, tätä päivää ei ikinä olisi voinut suunnitella olemaan näin hieno, vaan se vain tuli olemaan sellainen.
 
On kesä, rakastan tätä lämpöä, ruohon tuoksua ja tuntua. Lämpimän hevosen tuoksua ja hiekkatien kuulua kavioiden alla. Katselin tyytyväistä, treenattua, hikisenä huuhdeltua hevosta syömässä ruohoa ja sen silmistä paloi ilo, se oli todella onnellinen siinä hetkessä. Mietin, että mikäs tässä itselläkään. Kaikki on hyvin, mahtavasti. Sää on aivan upea. Yli 20 astetta lämminta varjossa, hieman tuulta eikä ötökän ötökkää missään. Ostin jopa hiusshampoota joka tuoksuu kesältä, sen tuoksu tuo mieleen viimekesän.
 




 
 
Kokonaisuudessaan tämä päivä ei poikennut normaalista kovinkaan paljon, fiilis vain sattui täsmäämään kaiken kanssa niin täydellisesti! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit muuttuivat valvotuiksi roskapostin takia! Minulle alkoi tulla kaikenmaailman mainoksia kommentteihin, joten päätin siirtää kommentit valvotuiksi. Jokatapauksessa julkaisen jokaisen kommentin ja sananvahvistus on otettu pois käytöstä. Palaute, tsempit, risut ja ruusut on tervetulleita, kuten kaikki muukin! Toivottavasti pidätte blogista.
♥;llä Jasu