23.12.2011

Joulumaastoilua

Tunnustan heti alkuun, en ottanut uusia kuvia tänään. Kameran akku latautui koko päivän :))

Aamulla heräsin siihen kun Nenna tulee miun huoneeseen, kello on 11 ja ollaan sovittu jo pari viikkoa sitten että mennään maastoon Janinan ja Jennan kanssa. Syön ruuan ja mennään tallille, haen ratsikamat maneesilta ja otan Kawan sisälle. Laittelen sitä tyttöjen kanssa ja sitten lähetään. Alkumaasto menee hyvin, vaikka Kawa vähän pöpeileekin. Nenna on omallansa eli Zipolla, mie Kawalla, Jenna Lanella ja Janina Väiskillä. Pepsiellä oli vapaapäivä rokotustenkin takia :)
Viime kisoista

'Porkkana tänne!'


Ekalla laukkapätkällä Väiski sekoaa ja Janina tippuu -> Zippo sekoaa ja Nenna tippuu... Jee, Lane ja Kawa sekoaa mutta onneks mie ja Jenna kestetään kyydissä. Sit Zippo jo saahaan kiinni ja se karkaa uudelleen. Sitten ne molemmat saadaan kiinni ja mie meen sen Väiskin selkään, kun se on ihan kahjolla tuulella. Janina ottaa Kawan. Jatketaan maastoilua eka käynnissä ja sit ihan normisti. Laukatkin onnistuu, tein pohkeenväistöjä ja taivutteluita siinä ettei Väpätin sekoa. Sitten vaihetaan takasin ponit ja mennään hyppäämään sellasta kaatunutta puuta. Kawa on ihan höpelö. Sitten vaan kotiin ja hepat purkuun.
aikasempia maastoretkiä Pennyneitin kanssa :)
Myykky pentuna :)


Parin tunnin päästä mentiin ottamaan yksärit ja omat sisälle äitin ja Nennan kanssa. Oskun kanssa koristeltiin meidän joulukuusi. Äiti teki riisipuuroa ja kinkku laitettiin LEIVINUUNIIN, tulee parasta! Joulumieli on siis kunnossa, kunhan ei liikaa sotaa saatas Oskun kanssa aikaan... :) Sitten tein Oskarin kanssa iltatallin vanhalle ja yritin siivota huonetta, siis imuroida ja ymym. mut ei siitä tullu mitään. Jepsp tällänen jouluaatonaatto tänään. HYVVÄÄ JOULLUU! <3 lyhyt postaus, ei voi mittään, nyt on muutaki tekemistä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit muuttuivat valvotuiksi roskapostin takia! Minulle alkoi tulla kaikenmaailman mainoksia kommentteihin, joten päätin siirtää kommentit valvotuiksi. Jokatapauksessa julkaisen jokaisen kommentin ja sananvahvistus on otettu pois käytöstä. Palaute, tsempit, risut ja ruusut on tervetulleita, kuten kaikki muukin! Toivottavasti pidätte blogista.
♥;llä Jasu