25.12.2011

Joulupukkii, joulupukkii...

Eli kirjoitan eilisen, aaton juttuja. Mentiin aamulla äitin kans vanhalle tallille, laitettiin hepat ulos ja ruuat niille, siivottiin talli ja mentiin kotiin. Oskun kans katottiin Karvista ja pelattiin pleikalla jotain rottapeliä.
Sitten mentiin pulkkamäkeen ja sen jälkeen menin hoitamaan Pennyn. Annoin sille pari porkkanaa ja omenan, muuten sillä on ruuat puolitettu, ettei vaan tule ähkyä lomaillessa. Otin äitin kanssa KAIKKI hevoset sisälle,  Saara otti Wallun ja Kikun (yksäreitä) jotka järjesti vähän ohjelmaa... Sitten annoin poneille joulupusut ja menin kotiin syömään jouluateriaa.

Kinkkua, lohta, karjalanpiirakoita, munavoita, laatikoita, sienisalaattia, rosollia, kastiketta, salaattia, punaviiniä, limpparia, suklaata ja kaikkea mahtavaa hyvää ihanaa. <3 Söin varmaan kolme annosta ja olin jo ihan poks ja syötiin vielä lisää. Meillä oli siis joulua juhlistamassa Äiti, Heikki (Isäpuoli), Mummi, Tomi-veli ja Oskari-veli. Ruuan jälkeen katottiin telkkua ja odoteltiin joulupukkia tulemaan. Sieltä se sitten tulikin n.18 aikaan, Oskari on 8v. mutta uskoo joulupukkiin edelleen, siksi meillekkin sellainen tilattiin.
Joulupukki & Oskari

C. Mai Mönkkönen
Joulupukki & Belleporo!
Joulupukki jakoi lahjoja kaikille, Oskari tottakai sai isoimman lahjakasan, legoja ja pelejä, karkkia ym. mitä nyt tuollainen 8v. poika yleensäkin saa. Ite sain lahjoja enemmän kun odotin, koska en toivonut mitään muuta kun takkia, jonka kyllä sain. Siksikään en odottanut mitään erikoista, koska se ajokortti tuli maksamaan aika mukavasti! Mutta yllätyinkin mukavasti, sain tosikivoja lahjoja, iso kiitos niistä! :) Ite ostin tänävuonna vaan äitille, isille ja Oskarille, koska olen nyt aika köyhä, mutta ainaki muutamalle kaverille ostan vielä lahjat vähän myöhässä! :)

Mie siis sain lahjaksi:

IHANAN paksun Mountain Horsen untuvatoppatakin,
tää on vieläpä käännettävä, eli toinen puoli tuollainen helmenvaalea
ja toinen musta, paskahommissa musta puoli ja edustustilaisuuksissa beige ;)
Kiitos kuuluu isille! :)
Äitiltä sain tälläsen HUIPUN Kingsland
-hupparin<3


Heikiltä tämmösen hienon valopeilin, sen reunoilla
on nuo valot jotka saa päälle ja pois. Ja siitä ihana että on
johdoton! Ja vieläpä kakspuoleinen.



Ihanan tuntuset BR välikausihanskat, eli pienellä vuorella varustetut.
Huomenna koeajan nää, huiput! :)


Hyrynsalmen mummi, ukki, eno ja tädit oli lähettäneet
postissa ihanan Kalevalan Runoratsu-korun! :)
Sormuksen Irjalta ja Peralta, Irja on isin serkku, eli sukua ja
tosi kiva, entinen naapuri lehmosta! Ja tuo Nomination -koru
on synttärilahja Karikummilta, kaikki täyttöpalat myös, paitsi tuo valkea sydän
jonka sain Nennalta<3
Sitten Irjalta ja Peralta vielä tälläsiä ihania
Enkeli konvehteja:) + muutakin suklaata ja karkkia
valtavasti!!
Sitten ihania villapohjasukkia ja muuta pikkutavaraa,
osa oli myös synttärilahjoja, miulla oli synttärit siis joulukuun alussa.
Huomaathan Tuhkimon tassut kuvassa ? :) 


Tämmösii tänäjouluna! Meen teoriakokeisiin vasta UV jälkeen, niin en joudu kamaliin ruuhkiin ja saan aikaa treenailla. Sitäpaitsi nyt haluun ottaa joululoman ihan rennosti valmennusten ja treenin ja syömisen parissa! :)

Ja niin vielä, saan mummilta ne Jin stirrupit, otin punaset! Ja synttärilahjaks sain maailman ihanimmat tossut ja yöpuvun! :)

Joulupukin käynnin jälkeen tein iltatallin vanhalle ja annoin vähän kuusenoksia hepoille, ponit sai piparia :) Sitten joulusaunaan ja illanvietto jatkui sit kotihommissa.

P.S. oon lähössä tunnin päästä iltatallia tekemään ja ajattelin samalla kuvata maneesilla Pennyn paikkoja ym. Laittakaa erikoispostaustoivomuksia tulemaan! :) Vaikkapa FBssä, siellä on kivempi kommentoida! :) 

EDELLEEN KAIKILLE HYVÄÄ JA RAUHALLISTA JOULUA! MUISTAKAA SYÖDÄ KUNNOLLA ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit muuttuivat valvotuiksi roskapostin takia! Minulle alkoi tulla kaikenmaailman mainoksia kommentteihin, joten päätin siirtää kommentit valvotuiksi. Jokatapauksessa julkaisen jokaisen kommentin ja sananvahvistus on otettu pois käytöstä. Palaute, tsempit, risut ja ruusut on tervetulleita, kuten kaikki muukin! Toivottavasti pidätte blogista.
♥;llä Jasu