23.12.2011

Voihan venähdys!

Mikään ei siis ole venähtänyt, ei, paitsi tää miun kirjoittamattomuus. Mutta kuten sanoin joskus niin aika ei riitä, tai riittäis mut sitten se lähtee nukutuista tunneista pois, mutta nyt kuitenkin otan itteeni niskasta kiinni vähän ja koitan kirjottaa blogia! :) Oon taukoni aikana lukenu kyllä kaikkien kavereitten ja muittenki blogeja ja tehny kaikkee normaalia.

Tässä on tapahtunu paljon kaikkee mahollista, joten kerron sellaset 'kohokohdat'.

Penny asuu nyt maneesin tallilla, koska sieltä lähti joskus marraskuussa kaksi yksäriä pois ja yks paikka jäi vapaaks, jolloin Pennyllä oli mahdollisuus muuttaa sinne.Ite oon sellanen yökyöpeliratsastaja, et oon välillä vielä illallaki 10 jälestä tallilla (mikä on kyllä rasittavaa ihan omasta mielestä myös!) niin elämä helpottuu kun maneesista pääsee suoraan talliin. Kröhöm, en oo ainut iltaratsastelija meidän tallilla ;)) Sitten sitten, miulla oli synttärit ihan joulukuun alussa, joulukuun winter cupit meni, valmennuksia, valmennuksia ja vielä kerran valmennuksia ja tunteja, shoppailua ja leffoja ja kavereita ja pikkujouluja vaikka mitä.... :)

No siiskin Penny muutti maneesille koska Zippo, Pennyn tarhakaveri asui kans siellä ja Zipon omistaja Nenna luonnollisesti viettää tallilla suurimmanosan ajastaan maneesilla. Nenna on miun hyvä ystävä niin voidaan olla tallilla enemmän tekemisissä kun ollaan saman katon alla. Penny kuitenkin alkoi käyttäytyä tosi idiootisti tarhassa, hääti Zippoa kokoajan heiniltä kun halusi itse syödä kaiken, joten ne erotettiin, nyt Pennie on ollu eilisestä asti pyöröaidassa yksin. Pennyn karsinanaapurina asuu Heidin Kiku (Tuli kans samana päivänä kun Penny muutti maneesille.) Penny on kuulema sulattanut Kikun sydämen, sellanen murunen kun on <3 Toisella puolella on Luukas -vuonoheppa. Jeps jeps. Lisäsin paljon kuvia, mutta kone on jumittanut eilisestä asti, kiitos Facebookin timelinen, kun sai koko koneen sekaisin... No jos se siitä, laitan kaikki kuvat huomenna ja kuvaan vielä lisääkin. :)



Kisat meni 90 osalta ihan päin pe*****, kerkesin jo ajatella että metriin en kyllä mene, mutta sinne mentiin. Ja onnistuttiin, voitettiin itsemme, metristä tuli nimittäin puhdas rata! 90 tuli siis kaksi kieltoa, molemmat ihan täysin omia mokia, liian huonoja paikkoja, liian pitkä hevonen ja huono tempo. Mutta korjasin ja Penny 'lämpeni' ja kappas, -metri meni hyvin. Super meenipeeni, se kyllä pelastaa huonommat päivät, niinku kaikki muutki höpöponit. Jenna on menny Kawalla kisoja ja ite oon tuntien ohella sitä ratsastellu ja hoidellu. Se on kyllä pirtsakka ukko nyt, kun on ollu vähän kevyemmällä liikunnalla. Sit muutkin ponit ja hepat on kaikki henkissä ja kunnossa.


Tässä välissä on tainnu olla ainakin kolmet valkat, Riikkoja ja Dominickit. Sit lisäks äitin koulu- ja estetunteja ja Satun koulutunteja. Nää on luonnollisesti menny vaihtelevalla menestyksellä, mutta viimemaanantainen estetunti meni ihan sikahyvin. Ja viimesimmissä Riikan valkoissa Penny oli ihan sikajäykkä oikeelle, mutta sitten avojen ja sulkujen ja pohkeenväistöjen jälkeen sekin on ollut historiaa. Joulun ja uudenvuoden välissä on taas DB valkat, niitä odotellessa!

Ja sit noista synttäreistä, täytin siis 18 v., mutta en ole vielä käynyt inssissä, enkä teoriakokeissa, koska poliisilaitokselle maksettava ajokorttilupamaksu myöhästyi ihan omien viivyttelyiden takia, joten saan sitten mennä varmaan uv jälkeen ajamaan inssiä. Ei sillä, ihan kiva etten jouluruuhkissa sitä ajelisikaan... Ymmärrätte varmaan.:)

Sitten tässä on pari päivää käyty laittamassa rahaa palamaan, jouluostosten merkeissä. Ostin lahjoja vaan Oskarille, Äitille ja Isille ja sain kaikki n.80 e kulutettua, jesh! No ostan vielä pari lahjaa... :) Sit ite saan ne jalkkarit, otin muuten punaset! Ja pari muuta lahjaa, aattona sit lisää siitä. Penny on rokotettu eilen, joten se saa olla maanantaihin asti ihan lomalla, sitten kaksi päivää kevyttä ratsastelua ja sitten onkin jo DB valkat. Uudenvuoden vietosta ei ole vielä mitään tietoa, missä oon ja minne meen.

Tästäpä tuli pitkä ja tylsän kuvaton. Syyttäkää konetta, ei minnuu. Miulla ois kuvia, mutta tää ei lataa niitä, 5 min menee per kuva! Huomenna otan kuvia Pennyn paikoista maneesilla, ratsastuksista ja poneista. Kerron myös meidän tallin pikkujouluista, jotka oli ihan superkivat.:)

Siihen asti Adios! Toivottavasti nyt onnistun pitämään bloggailuni ajan tasalla!

IHANAA JOULUNAIKAA KAIKILLE BLOGINI LUKIJOILLE JA KAIKILLE MUILLEKKIN! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit muuttuivat valvotuiksi roskapostin takia! Minulle alkoi tulla kaikenmaailman mainoksia kommentteihin, joten päätin siirtää kommentit valvotuiksi. Jokatapauksessa julkaisen jokaisen kommentin ja sananvahvistus on otettu pois käytöstä. Palaute, tsempit, risut ja ruusut on tervetulleita, kuten kaikki muukin! Toivottavasti pidätte blogista.
♥;llä Jasu