15.7.2012

101. Tuntiheppavideo

Video lisätty!!

Joskus miulta toivottiin videoita, joissa tuntihepat näkyy, kun niillä ratsastetaan. Keksin sitten koota videoista ja kuvista videon, jossa itse hyppään meidän tuntihevosilla. Kovin paljon materiaalia mukana ei ole, mutta varmasti on sellaista, mitä ei ole ennen ollut! :) Voin tehdä part. II kunhan saan lisää materiaalia ja käyn ratsastamassa lisää hepoilla.

PS: Kaikki videot on tältä vuodelta, ei siis mitään vanhaa!! Kuvissa on muutama viimevuotinenkin.

Ja vielä! Jätin tarkoituksella nyt Pennyn ja ponien videot pois, että tämä on vähän enemmän vain näitä tuntiHEVOSIA! ;) Kaikki on kivoja heppoja!


Ihan hirvee on toi alotuskuva, mutta muissa näky vaan jotain puuroa :( 

5 kommenttia:

  1. tosi kiva video!!:)
    eiks tosta puuttunu valo ja schumi? ):

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo puuttuu montakin :) Teen sitten vaikka toisen samanlaisen videon kunhan saan ratsasteltua lisää tuntihepoilla ja joku on vain kuvaamassa :) Valo, Vili, Schumi, Petteri, Allu ja ponit puuttuu ainakin. Ja Wallu :)

      Poista
  2. Tee videopostaus siun tallipäivästä, tai kisapäivästä :) Tai sit varustepostaus videolla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varustepostaus tulee kun pakkaan kamoja Ypäjälle :) Ennen sitä en oo ajatellut kaikkia kaapeista purkaa, mutta sillon ne kaikki on kuitenkin plärättävä läpi ja samalla voin sitten kuvailla.
      Kisapäivän videota oon miettinykkin, se voisi onnistua, mutta tuo tallipäivä on aika vaikea, kun miun hommiin kuuluu niin paljon asiakaspalvelua ja aikataulu on kiireinen kun on niin monta hevosta hoidettavana niin jonkun pitäs koko päivä olla roikkumassa perässä :D

      Poista
    2. Enpäs taas ajatellu ihan loppuun asti :D

      Poista

Kommentit muuttuivat valvotuiksi roskapostin takia! Minulle alkoi tulla kaikenmaailman mainoksia kommentteihin, joten päätin siirtää kommentit valvotuiksi. Jokatapauksessa julkaisen jokaisen kommentin ja sananvahvistus on otettu pois käytöstä. Palaute, tsempit, risut ja ruusut on tervetulleita, kuten kaikki muukin! Toivottavasti pidätte blogista.
♥;llä Jasu