1.7.2012

99. Terve taas!

Terve taas, palailen pian normiarkeen leirihommista ja sitten taas joudan kirjoittelemaan blogia aktiivisesti! :) Toivottavasti blogi ei ole menettänyt lukijauskollisuuttaan tämän kesätauon aikana, koitan ainakin parantaa blogin ylläpitoa kunhan leirit on ohi.


Mie kovasti oottelen Ypäjälle lähtöä, mutta toisaalta olen myös hyvin onnellinen siitä, että siihen on vielä aikaa. 9 viikon päästä koulu alkaa... Huiii :D Pennyn suhteen minua vähän jännittää, että jos se alottaa taas sen syömälakon ja ramppaamisen, mutta toisaalta siellä on kyllä ammattilaisia auttamassa minuu sen kanssa.

Nenna & Zippo ja Mie & Rommi
Muuten Pennyn kanssa on mennyt hyvin, kisoja en ole käynyt - en edes ajatellut - nyt leirien aikaan, katsellaan sitten leirien jälkeen. Kuitenkaan en nyt niistä mitään paineita ota, koska syksyltä jää Itä-Suomen aluekisat kisaaamatta. Siis esimerkiksi Aluemestaruudet Savonlinnassa... Mutta ei se haittaa vaikka kisailu ei tänä kesä onnistuisi, on meillä vielä aikaa ja treenataampahan hyviksi! ;) Miun pitäs päivittää kaikki nuo tapahtumajutut ja kisakalenterit sun muut, mutta se saa odottaa vielä vähän.

Loppukesän ohjelmaa oon suunnitellu, mutta heppapuolelta se jää vielä suunnittelematta, kamalasti kun en uskalla etukäteen suunnitella ettei sitten romutu kaikki haaveet ja suunnitelmat. Hevosten suhteen elän päivä kerrallaan. :) Mutta kouluun lähtö on nyt ainakin varmaa. 3 vko:n päästä (kun kaikki leirit ja kurssit on ohi) me käydään äitin ja Oskarin kanssa Tampereella Särkänniemessä ja isin ja mummin kanssa käyn Helsingissä elokuun puolessa välissä. Syyskuun ekat päivät me vietetäänkin koko perheen voimin Hyrynsalmella äitin siskon häissä ja sitten heti sieltä lähdenkin kodin kautta Ypäjälle Pennyn kanssa. Pakata pitäisi sitten jossain välissä muuttokuormaa ja ostella vielä pari uutta juttua alkavaa koulua ja elämää varten.



Sen verran oon uskaltanu Pennynkin osalta suunnitella, että käydään nyt parit seurakisat (Opiston iltakisat, Liran kisat ym.) tässä lähiseudulla ja ainakin kahdet aluekisat jossain Itä-Suomen alueella. Ypäjällähän on tosi usein kisoja, eli siellä kyllä pääsee sitten kisaamaan ja kehittymään. Dominik lupas tulla Ypäjälle valmentamaan jos vaan järjestän ne valmennukset onnistumaan ja hankin itteni lisäks porukkaa. Olis kyllä huippua jos olis se yksi "tuttu ja turvallinen" valmentaja sielläkin. Kengittäjän kanssa sovittiin, että Penny kengitetään nyt normisti ja sitten juuri ennen lähtöä, että Ypäjällä on sitten aikaa etsiä meille ja meidän kukkarolle sopiva kengittäjä. Penny on myös saanut uuden hierojan, Timon, joka on luvannut tulla Ypäjälle samoin ehdoin kun Dominik, eli jos saan porukan kasaan ja mahdollisen majoituksen järjestettyä. Hieroja muuten oli sitä mieltä että Penny on tosi kiva heppa :) Mutta niinhän se onkin sellainen höntti. Sillä on lihakset hyvässä kunnossa, eka kerralla ei juurikaan mitään jumeja, mutta toka kerralla ristiselkä oli aika juntturassa. Voi johtua tavanomaista pidemmästä kengitysvälistä, Antti kun oli kaksi viikkoa Thaimaassa. Mutta ensi viikolla Penny saa uudet popot! :) 


Jaa, kirjoitettavaa olisi taas vaikka kuinka paljon, mutta kirjoittelen sitten taas lisää kunhan on enemmän aikaa. Huomenna alkaa viimeinen leiri, sitten on vielä kuusi kurssia, joista yksi on leirityylinen, lasten alkeisleiri, lapset kuitenkin yöpyy kotonaan.











8 kommenttia:

  1. pystyykö tossa lammessa siis uittaa ? :) kun eiks se ollu jossain vaiheessa jotenki et se muta sekottuu veteen ja menee lohialtaisiin tai jotain sellasta :D mut ihania kuvia ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. käytiin tän kerran ja meitä oli vaan kaks niin ei haitannu :) Mutta siis yleisesti ei uiteta tai leireillä ym. ei koska on niin monta hevosta sitten uitossa :) Ja helteellä sekoittuu enemmän...

      Poista
  2. http://thisismylife-satu.blogspot.fi/

    haaste!

    VastaaPoista
  3. Millanen hinta haitari Oivan hevosilla on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sehän riippuu aina hevosesta, en todellakaan osaa sanoa hintahaitaria. Käy kysymässä suoraan Oivalta, ei hän sinua syö :)

      Poista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. voinko laittaa tuon yhen kuvan missä rommi ja sie oot yhteen miun videoon, kun se sopis siihen ? :) siis se vilahtais vaan aika nopeesti :)
    -Anni

    VastaaPoista

Kommentit muuttuivat valvotuiksi roskapostin takia! Minulle alkoi tulla kaikenmaailman mainoksia kommentteihin, joten päätin siirtää kommentit valvotuiksi. Jokatapauksessa julkaisen jokaisen kommentin ja sananvahvistus on otettu pois käytöstä. Palaute, tsempit, risut ja ruusut on tervetulleita, kuten kaikki muukin! Toivottavasti pidätte blogista.
♥;llä Jasu