26.7.2012

103. Kaikesta kaikkea

Taas on tullut yli viikon postaustauko! Tuntuu, että aina kun kirjoitan blogiin, että nyt minulla on taas aikaa alkaa postailemaan säännöllisesti niin tulee uusia kiireitä, tai kavereita, kuten viimeviikolla. Veera siis oli koko viikon meillä ja Ana (Anastasia) oli myöskin. Enhän mie sillon kehtaa koneelle kirjotella kun miulla on kavereita kylässä :) Muutenkin on ollut tallihommia, vaikkakin nyt onkin aika "löysää" kun ei ole oikeastaan mitään erikoista. Tämäkin viikko on tuntihevosten kesälomaviikko ja käytiin päästämässä Suomenhevoset, puoliveriset ja ponit isolle laitumelle jossa ne sitten koko viikon saavat asustella.

Penny käyttäytyi raspauksessa ERITTÄIN huonosti. Meidän piti soittaa viereisen kunnan päivystävä eläinlääkäri rauhoittamaan se, sen lisäksi, että se oli jo rauhoitettu sellaisella suuhun laitettavalla geelillä. Ell laittoi kaksi piikkiä rauhoittavaa suoneen ja Penny jo huojui ja polvet notkui, mutta silti se jaksoi viimeisillä voimillaan laittaa kovasti hanttiin toimenpiteen aikana! Laitettiin sitten vielä lisäksi huulipuristin ja saatiin poistettua koukut, piikit ja portaat. Paljon oli siis hommaa hevosen suussa ja siksi varmaankin pisti myös hanttiin, jos oli kerran kovin kipeä. Syöminenkin on nopeutunut raspauksen jälkeen ja alkuun jouduttiinkin puolittamaan väkirehuannokset, ettei tule ähkyä, nyt kun Penny saa syötyä paljon nopeammin.

Ratsastaessa ei ole kovin suuria muutoksia tullut vielä, vaikkakin se on paljon helpompi asettaa ja laukassa, etenkin vasemmassa, se jo vähän hakeutuu tuntumalle. Mutta sillä asialla ei meillä päätä vaivata kun ei se tähänkään asti ole haitannut, se tulee ajallaan jos tulee. :)

Kävin hyppäämässä viime perjantaina Wallulla ja sain seuraavalle tuntiheppavideolle jatkoa saman tien! Wallu oli ihan kiva, mutta turhan raskas ja hidas minun makuun. Varma ja kiltti on kyllä! Tuli vain sellainen tunne kuin ratsastaisin norsulla! :) Kuitenkin se on kokeilemisen arvoinen ja mukava hevonen! Kävin myös viimeviikolla mökillä vähän syömässä marjoja ja grilliherkkuja sekä mummia ja ukkia tervehtimässä! :)

Teen tänään vielä kaksi videota: toinen DB valmennuksista ja toinen Pennystä itsestään, sellaista kun en ole vielä tehnyt ja olen löytänyt uusia viimevuotisia videoita! :D Toivottavasti pidätte ja jaksatte katsoa! Lisään ne kunhan ne ovat valmiita ja latautuneet Youtubeen.

PS: Haluatteko koosteen Hencan valkoista?!

Pikku Myy vuosi sitten! ♥

Penny kuivattelemassa suihkun jälkeen

Laitsakuvat otettu kun suokit pääsi laitumelle kesäkuussa :) 





Myy nyt ♥




Meidän mökki...

... ja järvimaisema illalla kello 23!
Kuvaa EI ole muokattu!

5 kommenttia:

  1. ihana tuo viimenen kuva ! :)

    VastaaPoista
  2. halutaan kooste hencoista =)

    VastaaPoista
  3. Juu tee kooste hencan valkoista. Ja ihania nuo kuvat :)

    VastaaPoista
  4. millon ne hencat on ? ja tee vaaa kooste !

    VastaaPoista
  5. Millon tulee se vidopostaus jota kuvasit yks päivä tallilla? :) Ja tee kooste hencan valkoista:)

    VastaaPoista

Kommentit muuttuivat valvotuiksi roskapostin takia! Minulle alkoi tulla kaikenmaailman mainoksia kommentteihin, joten päätin siirtää kommentit valvotuiksi. Jokatapauksessa julkaisen jokaisen kommentin ja sananvahvistus on otettu pois käytöstä. Palaute, tsempit, risut ja ruusut on tervetulleita, kuten kaikki muukin! Toivottavasti pidätte blogista.
♥;llä Jasu