26.7.2012

104. Video Pennystä

Tämän kerkesin tehdä, valmennuskooste tulee huomenna. Toivottavasti pidätte :D

Musiikki: Snuffel-kani, halilaulu ja Rihanna, You da one


Pennyyyyyyy ♥♥♥

Youtuben tärinänkorjaus tekee videosta vähän tökkivän ja tekstit heiluu kamalasti, sekä zoomaukset se on myös pilannut. Korjaan huomenna tähän postaukseen sitten alkuperäisen, parempilaatuisen videon! :) 

6 kommenttia:

  1. Onko se Millan heppa Mara enää kantelesärkässä? Kun eikös sillä ollu ähky tai jotain, miten se saatiin sairaalaan leikattavaksi, ja kuka sen huomasi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maralla oli ollut kaasuähky, joka oli oireillut jo monta kertaa. Tällä kertaa Mara ei selvinnyt pelkällä säikähdyksellä, vaan sen paksusuoleen tuli kiertymä, joka jouduttiin leikkamaan. Mara selvisi leikkauksesta, mutta pari päivää leikkauksen jälkeen tila huononi niin paljon, että Mara lopetettiin. Mara siis laukkailee jo vihreämmillä niityilla. Millan nykyinen heppa, Lady on meidän tallilla.

      Poista
    2. Harmi kun Mara jouduttiin lopettamaan, mutta varmasti parempi niin, että se ei joudu kestämään kovia kipuja. Vaikka päätös oli varmasti vaikea, niin se oli oikea. Mikä sen uuden hevosen oikea nimi on? Ja minkä rotuinen, ja miten vanha?

      Poista
    3. En kyllä muista oikeaa nimeä, vaikka sen olenkin kuullut. Mutta Lady on joku puoliverinen ja 4-vuotias. :)

      Poista
    4. Siinäpä on sitten haastetta, mutta saapipahan omanlaisensa kun itse kouluttaa :) Milla saa siitä aivan varmasti tosi hyvän ja kivan hevosen. Tee joskus esittely yksäreistä, jos omistajat antaa luvan, ja videopostausta kehiin myös :D

      Poista

Kommentit muuttuivat valvotuiksi roskapostin takia! Minulle alkoi tulla kaikenmaailman mainoksia kommentteihin, joten päätin siirtää kommentit valvotuiksi. Jokatapauksessa julkaisen jokaisen kommentin ja sananvahvistus on otettu pois käytöstä. Palaute, tsempit, risut ja ruusut on tervetulleita, kuten kaikki muukin! Toivottavasti pidätte blogista.
♥;llä Jasu