27.10.2011

6. Koulutunti + ennenjulkaisematonta kuvamateriaalia

Heips!

Tänään olin siis koulussa piiitkästa aikaa ihan koko päivän niin, ettei välissä ollut kuin yksi hyppytunti. Koulun jälkeen menin tallille, laittelin pari heppaa valmiiksi, Satu oli jo laittanut kaikki muut, joten hommaa ei ollut niin paljon kun yleensä. Aloin siinä sitten puunailemaan Pennyä koulutunnille. Suunnitelmat siis muuttuivat, koska maastoon ei ollut kaveria ja tänään oli enemmän tilaa tunnilla kuin huomenna.

Satu piti koulutunnin, ja se meni hyvin. Alkuun ympyröitä ja taivuttelua suoralla uralla, myöhemmin otettiin mukaan raviavotaivutuksia. Mentiin siis avoja ja voltteja molempiin suuntiin, sain tehtyä ne yllättävän hyvin Pennyn kanssa. Laukkatehtävällä nostettiin laukkaa pituushalkaisijalle ja tehtiin sen aikana kaksi volttia, ja siirryttiin takaisin raviin. Laukassa Penny poikittaa takajalkoja vasemmalle ja välillä oikealle. Siihen siis keskitytään tulevaisuudessa. Loppuverkkaa menin itsenäisemmin ja sitten kävelin vielä kentällä ja suunnittelin Millan kanssa ensiviikon puomitreenejä, jotka tod.näk. on maanantaina.

Tallilla suunnittelin että menen ratsastamaan Lanen, kun ponitkin oli jo liikkuneet tunneilla, paitsi Väiski, jonka hoitaja-Anni ratsasti. Kuitenkin meni niin myöhään, että tallille ei jäänyt enää ketään, eikä Lanen kanssa yksin menemisestä tule yhtään mitään. Hoidin siis sitten Pennyn jalat ja Zipon masun (Nenna ei päässy tänään tallille). Siirille piti aloittaa Psyllium kuuri, koska todennäköisesti se on syönyt hiekkaa, sillä on vähän sellaisia oireita. Huomenna tulee aamulla ELL tarkistamaan Zippoa ja rokottamaan pari hevosta, samalla kyselen tuosta Pikkumyyn leikkauksesta. Jaoin vielä väkirehut ja sitten lähdin kotiin. Kevyempi päivä ennen tappoviikonloppua..

Loppuun vielä melkoinen läjä ennenjulkaisemattomia kisakuvia Kawasta ja minusta, suurinosa kuluneelta kaudelta; Eka kuva vuodelta 2008, ihan vertaulun vuoksi! :) 

Järkyttävää :D 2008 otettu kuva, ekoista aluekisoista. Onneksi
vähän parempi  myötäys ja istunta nykyään... :) Taisin jäädä vähän jälkeen... :D

Siilinjärvi, 80 cm kevät 2011. Ihme könöistunta, mutta voivoi :D
Kuva täältä.
Samat kisat, sama kuvaaja :)


2010 aluekisat Varkaus, en edes tiennyt tälläisen kuvan olemassaoloa.
aika hieno poni:) Kuva täältä.

samat kisat taitaa olla kyseessä.
Melekonen nakki.
Kisatakin lyhyet hihat... Kisahousutkin yltää jopa polven alapuolelle :D
Savonlinna, syksy 2011, poni näyttää paksulta!
Samat savonlinnan kisat, tais olla pelottava este kun noin on pää. :)
Tää kuva on jotenkin todella koominen! :D
Ja pahenee vaan, tämä este hypättiin melkein paikaltaan!
Ja taas varkaus, mennyt kesä.
Vaikka en Kawan kanssa mitään suurta olekaan varsinaisesti saavuttanut ja vaikkei se mikään maailmanluokan tähtiponi olekkaan, on se silti antanut minulle todella paljon ja se on todella rakas ja tärkeä. Sen kanssa on koettu ylä- ja alamäet, itkut ja naurut. Parempaa ei voisi toivoa!<3 Ja sitäpaitsi....
...Onnistutaan mekin saavuttamaan jotain välillä! :)
Alue 80 5. sija

5 kommenttia:

  1. Aivan ihania valokuvia Jasmin. Lisää viikonloppuna ja pian Canonin laturi on sinulla, sitten kuvia omia.

    VastaaPoista
  2. samaa mieltä, ihania kuvia! :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos :) Kuvaajalle kiitoksia hyvistä kuvista on lähetetty :)
    //Jasu

    VastaaPoista
  4. Oon oikeesti niin rakastunu tähän sun blogiin<3 ihana lukee meiän tallin juttuja ja nää sun postaukset on niin ihania, ei oo sellasia tylsiä peruspostauksia :)

    VastaaPoista
  5. Kiitos Tella tosipaljon! :) Siullakin on ihana blogi! :)

    VastaaPoista

Kommentit muuttuivat valvotuiksi roskapostin takia! Minulle alkoi tulla kaikenmaailman mainoksia kommentteihin, joten päätin siirtää kommentit valvotuiksi. Jokatapauksessa julkaisen jokaisen kommentin ja sananvahvistus on otettu pois käytöstä. Palaute, tsempit, risut ja ruusut on tervetulleita, kuten kaikki muukin! Toivottavasti pidätte blogista.
♥;llä Jasu