2.4.2012

82. Valmennukset ja maanantai

Meillä oli siis lauantaina ja sunnuntaina Riikan valmennukset. Sen lisäksi lauantaina oli perus ratsastuskoulutunnit ja aamutallit + muut työt. Mie pidin talutustunnit, tälläkertaa pientä tehtävärataa. Talutustunnin jälkeen me laitettiin tehtävä valmiiksi valmennusta varten ja sitten menin laittamaan Pennyä valmiiksi.

Lauantain valmennus meni vähän samanlaiseksi säätämiseks kun viimeviikonlopun Dominikin valmennukset, oli vaikee saada kunnollisia paikkoja ja saada tasaista tempoa pysymään yllä. Valmennuksen tehtävä oli aika haastava kääntämistehtävä. Viimeisen kerran kun tultiin niin sain jo vähän sellaista "jes nyt mennään" -tunnetta. Kaikki tehtävät saatiin kuitenkin tehtyä ja ihan tyytyväinen voin olla, oon kai aika vaativa kun heti jos ei tuu hyviä paikkoja tai liikaa temponmuutoksia niin suutun itelleni... :)

Sunnuntai menikin jo huomattavasti paremmin, Penny tuntui taas normaalilta itseltään, imi esteille, tuli hyviin paikkoihin ja kun laukkasin heti alkuun jo tarpeeksi niin rytmikin pysyi tasaisena. Me mentiin kaksi rataa, ensin perusrata n.80-90cm korkuisena ja sitten perusrata + uusinta 90-110cm korkuisena. Penny tuntui juuri siltä kuin pitääkin ja totteli ohjausta moitteettomasti ja pelasti miun päivän taas kerran kuten monesti aijemminkin. Illalla oli ihan puolikuollu olo kaiken höösäämisen jälkeen, vaikka sunnuntaina oli vaan perustallihommat. Paitsi siivosin pikku-Millan kanssa ponien tarhan.

Tänään sitten lähdettiin aamulla äitin kanssa kampaajalle joensuuhun, väriä ja leikkausta hiuksille, sitten käytiin syömässä ja kaupassa. Kaupunkireissun jälkeen menin tallille laittamaan muutaman hepan valmiiksi ja äiti laittoi miulle illan estetunnille Pariisin. Tähän väliin on kai ihan hyvä sanoa, että aijemmin olen mennyt sillä yhden kerran ja sillonkin koulua. Tänään meillä oli sitten sama ratatehtävä kun eilen Riikoissa. Pariis oli tosi kiva, ihan yllätyin, että pärjäsin sen kanssa niinkin hyvin. Muutama kielto otettiin varsinkin yhdelle pystylle, mutta kaikki oli miun vikoja. Eka pelotti aivan sairaasti se kun se lähti niin kovaa, mutta kun pääsin siitä yli niin meillä sujui hyvin. Kiva heppa äitillä, ei oo kyllä ihan mikään helppo!

Estetunnin jälkeen kävin vielä ratsastamassa Pennyllä, joka tuntu ihan uskomattoman hyvältä! Menin ravissa avoja ja ympyröitä, laukassa suoralla, voltilla ja vastalaukkakaarella. Miusta tuntuu että tuo hyppääminen tekee sille hyvää ja lihakset pääsee vähän aukeamaan. Ilmoittauduin Pennyllä kisoihin pelkkään metriin ja katson sitten perjantaina että menenkö sen lisäksi 90 vai 110. Meen myös Kawaponilla kisoihin ja sillä ilmoittaudun nyt pitkän tauon jälkeen 70 ja 80 cm luokkiin. Saa nähdä mitä tullee. :)


Miulla on video Pariisin ja miun tunnista, mutta unohin kameran maneesille niin voin lisätä sen vasta huomenna. :( Laitan tähän jotain vanhempia kuvia vähän piristämään.







PS: Kiitos kysymyspostaukseen tulleista kysymyksistä, lisää voit lähettää aina 6.4 asti! Ja kiitos kaikille 54 lukijalle ja anonyymeille ketkä kyselyyn olette vastanneet! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit muuttuivat valvotuiksi roskapostin takia! Minulle alkoi tulla kaikenmaailman mainoksia kommentteihin, joten päätin siirtää kommentit valvotuiksi. Jokatapauksessa julkaisen jokaisen kommentin ja sananvahvistus on otettu pois käytöstä. Palaute, tsempit, risut ja ruusut on tervetulleita, kuten kaikki muukin! Toivottavasti pidätte blogista.
♥;llä Jasu