7.4.2012

Kiirettä! + kisavideot

Miun on nyt pakko lykätä kirjoittelua ainakin maanantaille, meillä on tässä pääsiäisen aikana kolmet kisat, eilen ne estekisat, huomenna aluekoulukisat ja maanantaina kansalliset koulukisat. Joka päivä ohjelmaa on viritelty aikavälille 06.00-23.00 ja nukkuakkin pitäisi, eli kirjoittelu nyt pakosti jää.

Kysymyksiä oli tullut 48. kpl ja kaikki aivan mahtavia! :) Vastauksia kirjoittelen heti kun aikaa. Ja nyt kun vastaúspostaus lykkääntyy niin saatte kysyä uusia kysymyksiä vieläkin.

Kisoista sen verran, että laitan videot tähän ja analyysit ja fiilikset sitten myöhemmin... Tipuin Pennyn selästä, mutta mitään ei sattunut. Jätin kuitenkin sen metrin menemättä, hyppäsin tippumisen jälkeen pari estettä ja jätin mielummin hyvään fiilikseen. Poni oli super, vaikka siltäkin melkein tipuin :P

Kawa + Jasu 70 cm

Kawa + Jasu 80 cm

Jasu + Penny 90 cm

Kiitos & Kumarrus videoista: Johanna Joutsensaari! :)


1 kommentti:

Kommentit muuttuivat valvotuiksi roskapostin takia! Minulle alkoi tulla kaikenmaailman mainoksia kommentteihin, joten päätin siirtää kommentit valvotuiksi. Jokatapauksessa julkaisen jokaisen kommentin ja sananvahvistus on otettu pois käytöstä. Palaute, tsempit, risut ja ruusut on tervetulleita, kuten kaikki muukin! Toivottavasti pidätte blogista.
♥;llä Jasu