4.4.2012

84. Alustusta





Tästä postauksesta löydät edellisen postauksen toimimattomat videot toimivana kokoelmana! :)


Kuulostiko otsikko hassulta? Alustusta, valmistelua, tänään valmistelin vähän perjantain kisoja ja yleensäkin vähän treenailtiin ja puunailtiin.

Kävin Pennyllä Satun pitämällä koulutunnilla. Me tehtiin ympyröitä ja lävistäjiä, sekä pohkeenväistöä käynnissä ja ravissa. Penny tuntui vähintäänkin yhtä kivalta kuin maanantainakin ja tälläkertaa tuntui jopa siltä että itse osaan istua hevosen selässä ihan korrektisti. Mentiin myös laukkaa suoralla uralla ja ympyrällä. Yleensä tulee itsenäisesti laukkailtua vaan ympyröillä ja unohtuu se suoristaminen...

Koulutunnin jälkeen hoidin Pennyn pois ja laitoin Kawan valmiiksi, menin sillä treenaamaan vähän perjantain kisoihin, mutta ilman satulaa. Laitoin toiseen päätyyn puomi-14m-kavaletti-14m-puomi virityksen ja keskihalkaisijalle vielä yhden ristikon. Menin niitä jonkun puoli tuntia ja lopuksi nostin ristikon pystyksi. Menin ihan kavalettikorkeudella kun ei sitä satulaa ollut, mutta Kawassa oli ainakin virtaa! Toivottavasti on yhtä innokas perjantaina! :)


Ratsasteluiden jälkeen otettiin yksärit sisälle ja laittelin tuntiheppoja, tai oikeestaan niitä ei tänään tarvinnut laittaakaan kun Satu oli jo ne harjannut ja ratsastajat itse halusivat varustaa. Otin sitten Kawan pesarille pienen suostuttelun kautta (okei ja pienen kaura-annoksen:P) ja pesin sen kunnon Hexosil -pesulla. Sillä on joka kevät vähän iho-ongelmia (hilseilyä, kutinaa ym.) niin sitä pitää pestä, lisäksi onhan se kiva olla siisti muutenkin. Huomenna sitten nypitään harja ja katsellaan muut karvat kohdilleen.

Muuten tälläviikolla olen ratsastellut niin, että eilen (tiistaina) Penny oli vapaalla ja Kawan kanssa menin koulutunnilla. Huomaa kyllä kummasta Kawa tykkää enemmän, hypyistä vai koulusta... :)

PS: Muistakaa lähettää kysymyksiä liittyen talliin ja heppohin! Kysymyksiä voi lähettää myös tähän postaukseen ja ne julkaistaan 7.4.2012! :)



7 kommenttia:

  1. Videon pitäisi toimia, sanokaa jos ei toimi! Se löytyy kyllä myös youtubesta.

    VastaaPoista
  2. Hienosta sie menit pariisilla :)
    Tsemppiä kisoihin !
    T: Satu

    VastaaPoista
  3. Kellä kaikilla tallin hepoilla on vetopaniikki?

    VastaaPoista
  4. Satu: Tää ei anna vastata henk.koht. mutta kiitos paljon :)

    Ja Anonyymi: Vastauksen laitan sitten vastauspostaukseen, ilmeisesti liitty siihen kysymyspostaukseen? :)

    VastaaPoista
  5. Siihen kysymyspostaukseen:
    Voiko kantsussa käyttää kannuksia?
    Onko kellekkään tallin hepoista käyny mitään "onnettomuutta"?

    VastaaPoista
  6. Tallityöntekijät? esittelesitkö heitä`?

    VastaaPoista
  7. Kysymyspostaukseen:

    Milloin viimeeksi olet vielä pystynyt hyppäämään Bellellä?
    Haluaisitko Pennyn ihan omaksi?
    Mikä on korkein hyppäämäsi este?
    Kuka on Kantsun eka hevonen?
    Ketä hevosta et haluaisi koskaaan menettää?
    Kellä tallin hevosista menet vähiten?
    Keillä menet eniten?

    VastaaPoista

Kommentit muuttuivat valvotuiksi roskapostin takia! Minulle alkoi tulla kaikenmaailman mainoksia kommentteihin, joten päätin siirtää kommentit valvotuiksi. Jokatapauksessa julkaisen jokaisen kommentin ja sananvahvistus on otettu pois käytöstä. Palaute, tsempit, risut ja ruusut on tervetulleita, kuten kaikki muukin! Toivottavasti pidätte blogista.
♥;llä Jasu