18.4.2012

90. Surku ja sen syyt





Mie nyt sitten peruin ne viikonlopun kisat, miulla oli tänään 60 cm ristikoilla ja kavaleteilla ongelmia ja muutenkin nyt on niin epävarma olo, etten uskalla lähteä hyppäämään mitään 90 ja 100 cm ratoja aluekisoihin.
Harmittaa ja surettaa aivan sikana, mutta tästä tilanteesta en haluu enää alaspäin ja pitää nyt selvittää nää ongelmat.

En haluu yhtään kieltoa enkä tippumista enää, siks nyt treenataan pari viikkoa ihan perusjuttuja K.I.S.S - (Keep it simple stupid) metodilla, eli tehdään niin helppoja juttuja, että varmasti on kivaa ja helppoa. Meillä ei oikeestaan Pennyn kanssa oo vielä ennen ollu mitään ongelmaa, joten nyt tää tuntuu ehkä suuremmalta kun onkaan. Toivottavasti me selätetään tää kuitenkin pian ja päästään näyttämään itteemme kisaradoille.

Nyt riittää tällänen murehtiminen ja märehtiminen, mie meen Monskun kanssa sen positiivisen ajattelun voimalla nyt pikkuesteitä ja helppoja tehtäviä ja sitten kun ne on helppoja niin vaikeempaa. Tähän väliin voisin todeta, että tuolla rakkaalla Moneypennyllä on aika monta lempinimeä, kuten rakkaalla lapsella kuuluukin olla, tässä muutama millä sitä nyt tulee kutsuttua :D Meeniskä Pepsi Penni Menipeni Monsku Penska Pentsi Ponnari Pepetys Peepee Pemppu Pepe Pertsa...

En jaksa miettiä mitään negatiivistä, se vie niin paljon energiaa ja on niin turhaa, keskityn mielummin tulevaisuuteen, tuleviin koitoksiin JA ypäjän pääsykokeisiin jotka on 15.-16.5! Sain kutsukirjeen viimeviikolla Nenna lähtee sinne mukaan ja Pentsi lepää sen aikaa. Savonlinnan kisat jää nyt tältä osaa, mutta en usko että miun kannattaa minnekkään lähteäkään ennen kun saadaan taas yhteistyö kuntoon ja mieli parannettua. Mietinkin jo, että tässä on nyt varmaan joku kohtalo estämässä miun kisailuita, mutta kisojahan tulee ja menee, mie niihin kerkeen ja siinä ei elämä kaadu jos yhet tai vaikka viidet jää välistä, parempi on että luottamus pitää hepan ja miun välillä ja meillä on kivaa. Onhan tässä loppuelämä - tai ainakin kolme vuotta - aikaa kisailla ja treenailla rakkaan Pennyn kanssa. ♥








"Vielä me noustaan ja sit me näytetään koko maailmalle, mistä meidät on tehty - niinkuin vaikeuksien kautta voittoon"

4 kommenttia:

  1. Tsemppihaleja Jasu!
    Siulla on upea asenne ja se vielä palkitaan aivan varmasti!

    "Voitto tuo juhlat, mutta tappio pakottaa ajattelemaan"

    Olette ihan varmasti oikealla tiellä!

    VastaaPoista
  2. treenaatte sit tän kaiken ajan ja tuutte radoilla entistä parempina ja voittamattomina;)

    ps. et oo ainut keltä jää hallimestaruudet väliin:/

    VastaaPoista
  3. Jeps, niin luin siun blogista, harmi :( En mie kyllä nyt kuitenkaan mestaruuksista ois voinukkaan kisata kun oon jo sennu niin se taso ois ollu 110 cm. Mut syksyllä sitten :)

    VastaaPoista

Kommentit muuttuivat valvotuiksi roskapostin takia! Minulle alkoi tulla kaikenmaailman mainoksia kommentteihin, joten päätin siirtää kommentit valvotuiksi. Jokatapauksessa julkaisen jokaisen kommentin ja sananvahvistus on otettu pois käytöstä. Palaute, tsempit, risut ja ruusut on tervetulleita, kuten kaikki muukin! Toivottavasti pidätte blogista.
♥;llä Jasu