18.4.2012

89. Monen päivän tapahtumia

Vastaan tämän postauksen alkuun muutamaan lukijan kysymykseen. Ajattelin, että nämä asiat on askarruttaneet muitakin ja kysymykset oli tulleet vanhoihin postauksiin. 



Ihanat postaukset sulle hepoistanne ! (: Odotan innolla postaustasi poneista ! :))


Olen jo tehnyt poneista postauksen, toivottavasti olette muutkin sen huomanneet:) Tässä linkki ponien postaukseen: http://pennyillen.blogspot.com/2012/04/80-erikoispostaus-kantelesarkan.html

Mitä toi "lentävä hollantilainen" mahtaa tarkottaa? :D Mietiskelin vaan :)))


Petteriä on kutsuttu ihan vitsillä lentäväksi hollantilaiseksi, koska sen rotu on hollantilainen KWPN ja se on aina tykännyt hypätä ja ollut muutenkin varsin säpäkkä tapaus :) 


Sitten aiheeseen, eli mitä on tapahtunut viimeisimmän postauksen (viime torstain) jälkeen. Iida on kotiutunut hyvin ja huomenna, torstaina on sen eläinlääkärin tarkistus. Se onkin osoittautunut oikein hienoksi hepaksi, osaa kaikki koulujutut hyppyjen lisäksi, ainakin asiat vaativaan B:hen asti. Äiti ei ole vielä sillä hypännyt, mutta tänään suunniteltiin menevämme puomeja ja kenties kavaletteja. 


Äiti & Iida ♥



Perjantai 13. päivä meni hyvin kaiken suhteen, mutta viikonloppu ja valmennukset meni meidän osalta läskiks. Lauantaina tehtävä oli vaikee, toin Pennyn pari kertaa vähän huonosti ja sit kävi sillein ja niin, pari villiintymistä, pari kieltoa ja vähän säätöä. Loppujenlopuks me selvittiin ihan hyvin, mutta kovin koreat fiilikset ei jääny. 
Sunnuntai alko sitten lupaavammin, tehtävänä oli rata. Alkuverkat sun muut meni hyvin, mutta kun alotettiin rata niin lähin vähän väärässä tempossa ja väärällä fiiliksellä liikkeelle, toiselle esteelle tuli samanlainen kielto kun kisoissa ja tipuin, sillon kyllä ärsytti niin paljon että ei oo ihan hetkeen ärsyttäny. Niin ja EI TODELLAKAAN hevonen tai valmentaja tai mikään muu vaan minä itse. Suutuin itelleni ja se kannatti, sillä siihen perään ratsastettiin kaks puhasta rataa, vaikkakin pienempänä kun 90-100cm, mutta nyt niitä onnistumisia tarvittiin. Vaihettiin nyt se vanha satula takas, koska ei oo ennen ainakaan ollu Pennyn tyyppistä kiellellä tuolleen, ja se kieltää niin salaman nopeesti, etten pysy kyydissä. 


Ilmoittauduin nyt kuitenkin ens viikonloppuna kisoihin 90 ja 100cm, tälläviikolla hypätään jokupäivä pari onnistunutta suoritusta ja sitten mennään vaikeuksien kautta voittoon! :) Oon ajatellu vaan että nyt kun on näitä huonoja hetkiä niin se voi tulevaisuudessa tarkottaa tähtihetkiä, sen ajatuksen voimalla eteenpäin! Ja reeniä lisää lisää...


Maantantaina sitten aloitin jo ajattelun sunnuntaille, harjoittelin ratatempoa ja kiinniottoa, taas ratatempoa, etten ratsastaisi mukavuusalueella liian hiljaa, koska juuri silloin niitä kieltoja tulee. Bates tuntuu paljon kivemmalta satulalta kun se Prestige, joka meillä oli kaks viikkoa. Maanantaina kävin myös Pariisilla koulutunnilla, se meni vähän opiskeluksi, Pariis oli ihan estefiiliksissä ja alkoi olemaan miun avuilla vasta loput kaksikymmentäminuuttia. Pariisin jälkeen menin vielä Väiskillä ja se oli kiva, vaikkakin vähän tahmea. Hypättiin ponin kanssa loppuun 100 cm okseri sarjalla, vaikka pari kertaa roikkujalat iski, mutta viimeisellä kerralla kaikki neljä jalkaa saatiin esteen yli! Huippuponi! ♥


Tiistaina pidin vapaapäivän Pennylle ja itselleni ratsastuksesta, tein iltatallit ja laitoin hepat tunneille ja samalla hoidin Pennyn oikein kunnolla. 




Näin positiivisen ajattelun voimalla eteenpäin, vastoinkäymisistä oppineena; aijon ratsastaa sunnuntaina hyvät radat! :) 



Rakkain tammuska ♥


Tänään sitten kuvailen niitä varusteita :) Tähän laitan parit kisakuvat: Kuvista kiitos Viivi Varikselle! :) Pennystä ei löytyny kisakuvia tällä kertaa :( 











Supernakki♥

1 kommentti:

  1. miulla on siitä lauantain hencoista videoita siellä kuvasivuilla ..:)

    VastaaPoista

Kommentit muuttuivat valvotuiksi roskapostin takia! Minulle alkoi tulla kaikenmaailman mainoksia kommentteihin, joten päätin siirtää kommentit valvotuiksi. Jokatapauksessa julkaisen jokaisen kommentin ja sananvahvistus on otettu pois käytöstä. Palaute, tsempit, risut ja ruusut on tervetulleita, kuten kaikki muukin! Toivottavasti pidätte blogista.
♥;llä Jasu