8.3.2013

142. Kuvapläjäys

Tiedossa paljon kuvia ihan viimepäiviltä! Toivottavasti tykkäätte kun taas blogissa tuoretta kuvamateriaalia. :) Viimeisenä myös video viime viikonlopun valmennuksista. Muuta en nyt ala kirjoittelemaan kuin jotain noihin kuviin.


Nää hyppykuvat on siis viimeviikon sunnuntailta, Dominiquen
valmennuksesta. Tässä jo radalta, muuri oli sarjan B-osa pienen A-kavaletin jälkeen.
Mun istunta... :P





 Miun lemppari näistä kuvista tämä
ja seuraava.
 


 
 Sitten eilinen estetunti, jolla menin Örkillä. Se on
yksi meidän tuntihevosista.
 
 Hauska tehtävä oli mennä kavalettilinjalla ilman käsiä,
ohjat oli sidottuna kaulalle.

Hienosti pieni Örkki pinnisti isommankin
esteen yli.
 
 
Sit vielä se video...

 


3 kommenttia:

  1. Hieno banneri sulla ja muutenkin tää koko ulkoasu. (: mustakin noi yhet hyppy kuvat oli kivat, mutta kaikki kyllä oli tosi kivoja. Voitko mennä joku kerta Siirillä joku estetunti? Miks Siiri nykyään on ruvennut aika paljon kieltää esteille, kun musta Siiri hyppäsi sillon tosi hyvin, kun se oli viel yksäri? Onks sil jotenkin loppunut motivaatio?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Oon menny siirillä useemmankin kerran, en oikeen osaa sanoa mikä sillä on kun ollaan mietitty kans sitä, se kuitenkin hyppää hyvin laadukkaasti ja hienosti sitten kun hyppää. Se vain on jotenkin niin löysä.

      Poista
  2. Tosi kivan ja tasaisen näköisiä hyppyjä ;) hienosti sovitte pennyn kaa yhteen! Tykkään muuten paljon sun ulkoasusta

    VastaaPoista

Kommentit muuttuivat valvotuiksi roskapostin takia! Minulle alkoi tulla kaikenmaailman mainoksia kommentteihin, joten päätin siirtää kommentit valvotuiksi. Jokatapauksessa julkaisen jokaisen kommentin ja sananvahvistus on otettu pois käytöstä. Palaute, tsempit, risut ja ruusut on tervetulleita, kuten kaikki muukin! Toivottavasti pidätte blogista.
♥;llä Jasu