22.3.2013

147. Uusia vanhoja kuvia

Kuvat on siis opiston seuraestekisoista v. 2010 :)

Verryttelyä ja melkosesti sukkuloiden



Luokkahan oli 80 cm


Jipii me voitettiin!!






Olihan minulla ihan asiaakin, nimittäin ihan yleisesti tästä viikosta. Olin ma-ti koulutunneilla, joilla Penny oli tosi kiva! Tiistaina menin ilman satulaa. Keskiviikkona Timo kävi hieromassa Pennyn ja se oli aika jumissa mm. vasemmalta puolelta ristiselästä ja rintalihaksista. Selän jumi voi johtua kiimasta hyvin suurella todennäköisyydellä ja se rintalihas.... Siitä Timo ei oikein osannut sanoa muuta, kun että se voi olla joko ihan harmitonta ohimenevää tai sitten Pennyn etujaloissa voi olla jotain häikkää. Se ei ole kuitenkaan ontunut/arkonut tai nesteillyt tai mitään muutakaan oikeastaan koskaan, joten toivomme, että olisi kyse vaikkapa viikonlopun kuljetuksen aiheuttamasta krampista. Eilen menin kevyesti kentällä ja maastoillen, ja tänään tuuppaillaan taas koulua. Todennäköisesti huomenna vähän jumppaa ja kavaletteja ja sunnuntaina taas kisaillaan! Tälläkertaa kotona! :)

5 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia! Mitkä kisat muuten? :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolla ylhäällä lukee, eli Joensuun ratsastusopiston seuraestekilpailut ja vuosi 2010. :)

      Poista
  2. Tiedätkö miltä netti sivulta voisin käydä katsomassa hevosi? Onko yks paikka hevostalli.net

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis myytäviä. No joo hevostalli.netin markkinat ja hevosnetti.com on toinen.

      Poista
  3. http://inkan-kuvat.blogspot.fi/2013/03/alue-este-kantelesarkka.html <-- Tuolla on pari kuvaa siusta ja pennystä,sunnuntain kisoissa:)

    VastaaPoista

Kommentit muuttuivat valvotuiksi roskapostin takia! Minulle alkoi tulla kaikenmaailman mainoksia kommentteihin, joten päätin siirtää kommentit valvotuiksi. Jokatapauksessa julkaisen jokaisen kommentin ja sananvahvistus on otettu pois käytöstä. Palaute, tsempit, risut ja ruusut on tervetulleita, kuten kaikki muukin! Toivottavasti pidätte blogista.
♥;llä Jasu