15.3.2013

145. Viikkokysely



Kuten ainakin 24 teistä on huomannut, olen laittanut blogiin kyselyn täksi viikoksi, kysely tuloksineen kuului näin:

Vaihtuuko blogin ulkoasu liian usein?

Kyllä        2  ääntä
Ei            18 ääntä
Ei väliä   4 ääntä

Eli tämän kyselyn tulos on aikalailla selvästi luettavissa, eli voin vaihtaa ulkoasua inspiksen tai sellaisen halun iskiessä, ilman, että se kovin montaa henkilöä haittaa. :)

Ajattelinkin nyt tehdä blogiin niinsanotun viikkokyselyn, eli samaan palkkiin tulee aina lauantaisin uusi kysymys, johon toivonmukaan vastaatte, kauaa se ei vie, sillä yksi hiiren klikkaus on riittävä. :)

9 kommenttia:

  1. moi! olen seurannut blogiasi aivan alku ajoista.Olen aina pitänyt blogistasi todella paljon,koska tekstiä on sopivan paljon,se on selvää ja sitä tulee tarpeeksi usein:) MUtta sinulla on kohta 100 lukijaa, viisi puuttuu... Saako sinun blogia mainostaa? oletko ajatellut osallistua voitto kotiin blogin kuukauden blogi äänestykseen? ja luin kysymyspostauksesta ,kun oli kysytty 'aiotko pitää arvonnan kun lukijoita on 100' ,niin aiotko?

    olen siis blogin lukija,mutta en muista käyttäjä tunnukseni salasanaaXD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että pidät :) Saa mainostaa jos haluaa, itse olen jättänyt mainostamatta esim. hevostalli.netissä ym. koska en niin kipeästi kaipaa julkisuutta blogilleni :) En tietenkään pidä sitä mitenkään vääränä, että jotkut blogejaan siellä mainostaa ja on minunkin blogi sinne joissain yhteyksissä ilmeisesti joskus linkitetty. En aijo osallistua Tiian kilpailuun ja arvonnan voin järjestää jossain vaiheessa, mutta en halua sellaisia juttuja tehdä vain siksi, että saisin lukijoita. Miusta on parasta kun ihmiset ihan mielenkiinnostaan ja omasta halustaan jaksavat juttujani lukea :)

      Ja siitä arvonnasta siis, jos lukijat toivoo niin toki järjestän. Sopiva palkinto pitää vain keksiä. :)

      Poista
  2. Toi on tosi hyvä idis jasu.:))

    VastaaPoista
  3. Miks teijän tallilla leirijen hinta on noussut vaikka ne kestää viisi päivää? Onko syynä se, kun ne verot tai ne on noussut, mutta onko siinä mitään muuta syytä? Joku mulle sano, että Belle tekee vielä varsan ennen, kun se lähtee pois ja Lara, millon muuten Belle lähtee pois ja minne se sitten lähtisi, kun on sen aika? Tai ainakin joku mulle sano Bellestä jotain, mutta nekin saattaa olla vaan juoruja, tai sitten jos se yks ihminen joka sano mulle niin jos se on kuullu väärin joltakin muulta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sähkö, ruoka, hevosten pito, lämmityskulut, bensa aivan kaikki siis kallistuu kokoajan, valitettavasti myös ratsastus, koska meidän kotiin tuloja ei tule kuin heppojen kautta, joten on pakko pyytää enemmän kun menee enemmän... Ei oikeen sovi tälläisen tallin toimenkuvaan varsottaa heppoja, joten hyvin hyvin epätodennäköistä, että astutetaan yhtään ketään. Ja joitain heppoja lähtee eläkkeelle kesän jälkeen, koska tilaa ei jää muutosten (Ei vielä tiedossa!) jälkeen kaikille. Varmaan vanhimmat hepat ainakin... Hyvään ja huolehtivaan eläkekotiin :)

      Poista
  4. Voitko tehä semmoisen postauksen, että mistä sun ura lähti hevos pariin tai siis silleen, että miks sun äiti perusti kantsun ja, että onks se aina ollu hevos parissa töissä ja, että kuka sun ensinmäinen poni ja hevonen oli ja minkä nimisiä hevosia ja ponija teillä on ollut ja miks ootte antanut ne pois vai onko ne vaan pitänyt luovuttaa vanhuuden takia? :)) Onko kantsulla ollu muuta nimeä, kun kantelesärkän talli?

    VastaaPoista
  5. Voitko paljastaa pikkuriikkisen, että kuka polle lähtee ehkä kesän jälkeen vanhainkotiin? ( ei ole pakko, koska asia ei kuullu minulle ) ( sitteppä nään ) :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuinka oikeen saan kaikki ymmärtämään ja uskomaan, että kukaan ei vielä tiedä, että mitä tulee tapahtumaan. Tää asia aiheuttaa kauheeta stressiä niin äitille kun mullekkin, ei oo niin helppoo vaan päättää et miten näin ison asian muuttaa. Se ei oo vaan, että potkis Belle ja Rommi pellolle. Ne lähtee, jotka ei enää sovellu/pysty ja kykene tähän hommaan, jotka ei oo tuottavia ja joille on parempi jossain muualla.

      Mutta se on varmaa, että ellei uusia tiloja rakenneta niin aika radikaalisti tulee hommat muuttumaan :/

      Poista

Kommentit muuttuivat valvotuiksi roskapostin takia! Minulle alkoi tulla kaikenmaailman mainoksia kommentteihin, joten päätin siirtää kommentit valvotuiksi. Jokatapauksessa julkaisen jokaisen kommentin ja sananvahvistus on otettu pois käytöstä. Palaute, tsempit, risut ja ruusut on tervetulleita, kuten kaikki muukin! Toivottavasti pidätte blogista.
♥;llä Jasu