2.11.2011

11. Onnenpotkuja

Tiistai 1.11.

Anteeksipyyntö postauksen huonolaatuisista kuvista ja myöhästymisestä, mutta ainut kuvausväline oli kännykkä ja aika loppui kesken jälleen kerran. Viikonlopun valkasta oli valitettavasti vain kolme sellaista kuvaa, joista sai jotain selvää... Mutta kuitenkin! Kiitos Ellulle ;)
Verkkahyppyjä ja alun kolmen linjaa.





Kuvaa sinänsä voisi pitää epäonnistuneena, mutta
kuitenkin se oli niin hieno että sen tänne laitan :)
Kiitos Ellulle kuvista!



Aamulla lähdin kouluun ihan normaaliaikaan ja tulin sielä vähän kahden jälkeen. Ekana tyhjennettiin lantala, ah, se kaikista ihanin homma. Sitä ei voi edes kuvitella jos sitä ei ole itse kokenut. Palanut ja käynyt lanta, se höyryää sellaista valkeaa ammonjakkikaasua joka haisee ja kirvelee ja HYI! Onneksi on olemassa traktori... :) Kuitenkin otin kuvan kun kukaan ei uskoisi miten paljon se kaasuaa. Joku päivä muuten olen itse traktorin ratissa, varokaa siis kaikki tallilla ;)


En voi syyttää kameraa, tuollainen kaasupilvi oli oikeasti kun sitä
tyhjennettiin. Vasemmalla lantalan ylätälliin vievät raput ja edessä
traktorin kauha, Satu vilkuttaa takana. :) kuva otettu n. 7m päästä Satusta.
Hyvää hengityshoitoa kaikille astmaatikoille, tervetuloa! :)




Lantalan tyhjennyksen jälkeen yksäreitä sisälle, Rölli olisi halunnut jyräillä metikköön, mutta pistin sen aikeille kuitenkin stopit. Kaikki olikin sisällä yllättävän nopeasti. Sitten vanhalle laittamaan heppoja tunneille. Pennyllä oli vapaapäivä, niin sai olla pitkään ulkona. Kävin ottamassa siitä kuvan tarhailemassa, siitä tuli ihan jees, paitsi silmät kiiltelee.



Satun ollessa tunnilla, satun poika Aleksi 6v. oli miun kanssa tallilla. Aleksi antoi kaikille tallilla oleville kokoajan onnenpotkuja, siitä päivän otsikko. Toivotaan että onnenpotkut toimii! :) Sitten kun kaikki hepat alkoi olla laitettu, aijoin mennä ratsastamaan Väiskillä kentälle. Väiski oli kuitenkin pitkällään ja en halunnut vielä nostattaa sitä, joten menin eka Lanella.
 
Väpätin nukkumassa, tosi pimeä kuva, mutta kyllä selvän saa! :)







Lane olikin järjestänyt harjaamista ja paljon. Kuitenkin sain sen puhtaaksi ja kävin laittamassa kentälle valot päälle. Siellä oli valmiina jo jonkun jäljiltä kaksi puomia suurella ympyrällä, menin niitä pari kertaa käynnissä ja kiertelin kenttää, että kaikki töllöteltävät töllötetään nyt eikä sitten kun tehdään hommia. Sitten otin ravia vähän ympyröillä ja volteilla, kulmiin en mennyt ollenkaan. Kokoajan ympyröitä. Sitten kun tuntui vertyneeltä laukkailin hieman, Lanelle laukka on aina ollut se paras askellaji, jossa se rentoutuu hyvin. Niin myös tänään. Menin aika pitkillä ohjilla laukkaa. Sitten otin lähestymisharjoituksia puomeille, etäisyys piti saada aina hyväksi. Mielestäni meni hyvin, Lane tykkäs tosipaljon. Lanen ratsastuksella ideana oli vain sen liikutus, ei siis mitään kummempia treenejä. Loppuverkan jälkeen Lane talliin ja loimi niskaan. Iltatallin tekoa Nennan ja Jennan kanssa, sitten Väiskin laittoa, se oli jopa herännyt!

Väiskin ratsastin samalla idealla kun Lanen, eli rauhallisen rennon letkeästi. Taivutellen ja ympyröillä pääsääntöisesti, jätin vain puomit kokonaan pois, eli en mennyt niitä ollenkaan. Väiski oli ihan mielettömän kivalla tuulella, ei yhtään pukkia tai kiukutteluita. Se saikin sitten ison kiitoksen ja pitkät loppukäynnit samalla kun sammuttelin valoja ympäri Kantelesärkän maita. Tallilla vielä Väiskille ruuat ja Pennyn jalkojen hoito ja sitten vihdoin kotiin. Kello ei ollutkaan kuin 22.15... ;)

Laitan vielä tähän ne ennenjulkaisemattomat näyttelykuvat mitä joskus lupailin, kaikki kuvat on ottanut Heidi Lahtinen/SUORAKKA:
Kawan ravin esittelyä
Väiskin ravin esittelyä, liitokavio ;)
Idiootti ilme, mutta poni on suloinen,
sen käkkärät johtuu avatuista leteistä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit muuttuivat valvotuiksi roskapostin takia! Minulle alkoi tulla kaikenmaailman mainoksia kommentteihin, joten päätin siirtää kommentit valvotuiksi. Jokatapauksessa julkaisen jokaisen kommentin ja sananvahvistus on otettu pois käytöstä. Palaute, tsempit, risut ja ruusut on tervetulleita, kuten kaikki muukin! Toivottavasti pidätte blogista.
♥;llä Jasu