17.11.2011

20. Kouluratsastelua

Tänään oli peruspäivä, koko päivä koulussa opiskelua ja illalla kotiin laittamaan hevosia tunneille. Laitoin siinä muutamia hevosia ja otin Jennan ja Nennan kanssa loppuja yksäreitä sisälle. Sit laitoin ite Pennyn ja menin sillä tunnille.

Tänään mentiin (koulutunnilla siis) kahdeksikoita ja siirtymisiä. Penny oli tosi hyvä, myös oikealle. Tehtiin myös laukanvaihtoja lennosta ja peruutuksia, kaikki tuntui menevän sujuvasti ja hyvin. Yllättävän hyvin. Toivottavasti viikonlopun valkoissa myös!

Tunnin jälkeen purin Pennyn ja hoidin sen jalat, lisäksi pesin kaviot ja laitoin tervarasvaa niihin. Loimitin sen ja annoin omppuja ja leipää. Sitten laitoin Pariisia äitille kouluvalkkaan ja alkukävelin sen sille. Valkan aikana tein iltatallin maneesin talliin ja valkan jälkeen vielä väkirehut vanhalle. Sit olikin tää päivä tehty, tuntu et meni tosi nopeesti ja "huolettomasti", jonka huomaa varmaan postauksestaki, ettei oo kovin sisällöllistä tekstiä. No viikonloppuna tulee, sen voin luvata!

Kuvia en tähän lisää, vaan menen nukkumaan, hyvää yötä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit muuttuivat valvotuiksi roskapostin takia! Minulle alkoi tulla kaikenmaailman mainoksia kommentteihin, joten päätin siirtää kommentit valvotuiksi. Jokatapauksessa julkaisen jokaisen kommentin ja sananvahvistus on otettu pois käytöstä. Palaute, tsempit, risut ja ruusut on tervetulleita, kuten kaikki muukin! Toivottavasti pidätte blogista.
♥;llä Jasu