15.11.2011

19. Pakkaspäivä


Mä oon sievä poni ;)




Tossa miulla toi unelmakypärä, vaikkakin
äitin. Mut se on niiiin ihana <3
Kuva eilen otettu. Penny; evvk-.-


Menin tänään taas kouluun, oon ollu kiltisti koulussa tällä viikolla!:)
Koulun jälkeen oli Bellellä talutustuntipuolikas ja talutin sen maneesissa kamalan kovan tuulen vuoksi. Kädet jäätyi ja nenänpäätä kylmi tällä säällä HUHHUH ja vielä ei ole edes kylmä!! Talutuksen jälkeen laittelin Bellen varusteet paikoilleen ja päätin mennä Kawaponilla tunnille, kuitenkin ekalle tunnille tuli vähän kiire, joten menin vasta toiselle.
Ikivanha kuva Bellestä :)






Harjasin Kawan ja menin ottamaan Aadan sisälle, kun oli vielä viimeisenä Nitan kanssa ulkona. Maneesilla oli hieroja hieromassa äitin Pariisia, joka nautti hieronnasta mielettömän paljon, niin rentona sitä harvoin näkee. Ensi kerralle hankin sponsorin tai 35 euroa ja ostan Pennyllekkin hieronnan, sen se on ansainnut! Syötiin Nannen kanssa donitsit kahviolla ja mentiin vanhalle, ite laitoin Kawan loppuun ja Nenna laitto Rommin Satulle valmiiksi. Siitä sitten mentiin tunnille.
Tunnilla mentiin puolikkaalla maneesilla puolet ryhmästä ja puolet toisella puolella. (tajusitteko? :D) Mentiin kulmaan ratsastamisharjoituksia, kääntämistä ja voltteja. Alkuvertymisen jälkeen otettiin mukaan avoa, jonka poni teki yllättävän hyvin! Sitten laukka-ravi-käynti-laukka siirtymisiä jotka nekin meni vallan loistavasti. Kaikinpuolin poni oli ihan huippu! Tunnin jälkeen Kawa jatkoi vielä lasten tunnille ja Väiski meni samoin tunnilla. Laralla oli vapaapäivä, ansaittu sellainen ja Pennyllä samoin. Äiti oli jo jakamassa vanhalle heiniä ja ite jaoin sinne väkirehut ja hoidin sen P:n takajalat ja annoin omenaa ja leipää, jotka se kyllä nirsoilee.


Voisin laittaa jonkun teeman mukaisia kuvia vaikkapa huomiseen postaukseen, mutta en keksi minkä... Ideoita?? :) Aikaisemmissahan on jo poniajat, näyttelyt, Kawan ja miun kisat ym... :)


Sitten siihen kuvahaasteeseen:

1. Aukaise neljäs tiedostokansio, jossa säilytät kuviasi.
2. Aukaise kansion neljäs kuva ja julkaise se blogissasi.
3. "Selitä" kuva.
4. Haasta kolme muuta bloggaajaa

Samoin kun viimehaasteessa, en haasta ketään tai haastan kaikki, koska melkein kaikki ovat jo tämän tehneet :)
Kuvaa en valinnut ihan sen mukaan mitä piti, koska muuten kuvaksi olisi tullut ponien huoneen kuva, joten tein samalla tavalla, mutta aloitin väärästä päästä, eli neljänneksi viimeisen kansion neljänneksiviimeinen kuva, huijaanko kamalasti? Tätä kirjoittaessa en edes tiedä mikä kuva se on, joten vähän pelottaa....

Mitenkäs näin viisaan otoksen selität? Kuva on otettu 2009
kun yhdessä ystäväni Ellan kanssa trampalla pompittiin ja otettiin kuvia,
olin siis 15. Huomatkaa blondit hiukset, jotenkin se blondius
huokuu kuvasta muutenkin... :) Hyviä muistoja!


Sitten haluan kertoa teille edesmenneestä ihanasta risteytysponitamma Kukkiksesta, joka jäi symppaattisen superponi luonteensa ansiosta monen sydämeen.En koskaan ikinä unohda kyseistä ponia! RIP Kukkis <3 Kukkis on taas yksi menneet hevoset -teemaan liittyen, nyt löysin jopa kuviakin!

Kukkis oli meillä ylläpidossa tuntiponina useamman vuoden, ja jopa useamman kerran. Kukkis oli mahtava poni, aina kiltti ja teki kaiken niin nöyrästi, oikea opetusmestari! Sen kanssa opin koulukiemuroita ja esteiden hyppäämistä ja hyppäämättä jättämistä. Kukkis oli samanlainen superponi kuin Belle on, mutta kiltimpi, en silti sano että ihanampi, molemmat niin ainutlaatuisia ja mahtavia. Kävin Kukalla kisoissa ja näyttelyissä, vedettiin kärryjä ja uitiin, ihan kaikkea mahdollista, Belle ja Kukkis olivat sellaisia superponeja, että niiden kanssa niiden sallimalla tasolla oli hyviä mahdollisuuksia, menin seurakisoja niin koulussa kuin esteilläkin molemmilla.





Kuitenkin kaikki hyvä loppuu aikanaan, ja v. 2007 Kukkiksen omistaja päättää myydä ponin. Meillä ei ole resursseja ostaa ponia, joten se myydään Oulun lähelle jonnekkin pikkutallille, ikävä on kova ja muistan sen päivän edelleen kun Kukkis lähti, kaikki oli surullisia. V. 2008 äiti opiskelee ratsastuksen opettajaksi ja äitin koulukaverin työpaikassa, jossain ratsastuskoulussa on Kukkis -niminen tuntiponi, valkea sellainen, Kukkis ehti tässäkin paikassa sulattaa monien sydämet ja opettaa uusia ratsastajia ratsastuksen saloihin. Eräänä päivänä olin tunnilla Kawalla ja äiti sanoi että Kukkiksen omistaja soitti, että Kukkaa oli tarhakaveri potkaissut takajalkaan ja se oli jouduttu lopettamaan, vaikka kukkiksen myynnistä oli aikaa, surettaa se vieläkin.


Jotain niin hyvää, mutta vain hetken.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit muuttuivat valvotuiksi roskapostin takia! Minulle alkoi tulla kaikenmaailman mainoksia kommentteihin, joten päätin siirtää kommentit valvotuiksi. Jokatapauksessa julkaisen jokaisen kommentin ja sananvahvistus on otettu pois käytöstä. Palaute, tsempit, risut ja ruusut on tervetulleita, kuten kaikki muukin! Toivottavasti pidätte blogista.
♥;llä Jasu