6.11.2011

14. Sunnuntain seikkailuita

Tallipostaus huomenna, koska pimeä yllätti tänään :/ Mutta huomenna heti aamutallin jälkeen otan kuvia!

Ja huomaa uusi kysely! Äänestä! :)

Tänään menin jälleen vanhalle tallille, nyt vain vasta seitsemän jälkeen. Taas kerran perushommia, Penny oli aika hermostunut aamulla ja meinas taas survoutua puolen metrin raosta ulos. Onneksi ei kuitenkaan kerinnyt. En kerinny siivota ihan kaikkia karsinoita, menin kymmeneltä syömään ja sitten otin Pariisin ja Pennyn sisälle. Anni harjasi Pennyä ja mie Pariisia äitille, molemmat ihan samanlaisia häsliä, mutta kivoja heppoja.


Äiti tuli laittamaan Pariisin itse loppuun ja mie laitoin Pennyn loppuun, samat varusteet kun eilenkin. Mentiin taas ajoissa maneesille. Esteitä ei ollu kovin paljon, mutta silti mentiin rataa. Tehtävä oli kiva, ei helppo mutta ei vaikeakaan, sopiva. Meillä on niin iso maneesi että senkin takia näyttää että esteitä on tosi vähän. Alettiin alkuverkkaamaan itsenäisesti, sitten tultiin muutaman kerran ravipuomeja molempiin suuntiin, sekä perusistunnassa että kevyessä istunnassa - ai, pohkeet! Pari tosi lyhyttä videota alkuverryttelyistä :)


Sitten näitten jälkeen nostettiin puomien tilalle pysty, molemmilla puolilla oli kuitenkin maapuomit n. 3m päässä pystystä. Penny pelkäsi ihan kamalasti esteen vieressä seisovia ihmisiä, niinkuin aina, mutta nyt jotenkin tosipaljon. En sit tiiä onko joku tapahtuma entisessä elämässä aiheuttanu ne pelot... Joo mutta kuitenkin sujui hyvin, sain sisäpohkeen läpi paremmin vasempaan suuntaan kun oikeaan, mikä tietää taas sileällä siihen huomiota. Alkuverkan jälkeen mentiin muutaman kerran pitkän sivun okseri -
porttipysty linjaa, jonne väliin kuusi laukkaa, sain kuitenkin parempia paikkoja reilummassa laukassa, joten tulin parin kerran jälkeen viidellä laukalla, joka toimi paremmin!  

                                      


Tätä linjaa rumppailtiin tämän kokoisena n.70-80 cm monta kertaa, niin että oli sujuvaa ja molempiin suuntiin, sitten alettiin menemään ekaa rataa, joka oli just joku 80 cm kaikille. Se rata menikin ihan hyvin, siihen tulin jo sen viisi laukkaa ja se oli sujuvampi, lävistäjäpystylle vähän liian kovaa ja pitkänä niin se tippui, mutta toisaalta  tuntuu et Penny nostaa jalkoja paremmin isommilla... Sarjan A-osalle aika surkee paikka, mutta kuitenkin ihan hyvä rata omasta mielestä!:) 

 
Ton radan jälkeen tultiin vielä kerran isompana sama rata, mie tulin metrin korkusena, sarja ja lävistäjä oli ehkä reilumpia, siitä on videoo vain kaks ekaa estettä, kun akku loppui. Vika rata meni parhaiten, hyvät paikat ja hyvä tempo, silloin kun oli. Sit kun ei ollu niin tuli kielto mm. lävistäjäpystylle, koska jälleen kerran jätin sen yksin, siis en vaatinut tarpeeksi, sama sarjalle. No tulin sitten vielä lävistäjää - sarja, meni superhyvin! Jäi oikein mukava fiilis ensi viikonlopun kisoihin, kunhan se kuuluisa rimakauhu ei yllätä... :D

Valmennuksen jälkeen kävin ruokkimassa hevoset laitumella ja menin maneesille katsomaan sen toisen ryhmän hyppyjä. Sitten raivattiin kaikki esteet pois kouluvalmennuksia (Paken) varten. Äiti sovitti Nennan hepalle, Zipolle satuloita, ja sieltä melkein löytyi yksi ihana Prestige, mutta oli vähän liian kapea. Huomenna käyvät vaihtamassa. Sitten menin siivoamaan tallin loppuun ja haettiin Annin kanssa hepat sisälle. Menin sisälle, varmaan elämän ekat kolme tuntia ilman kiirettä minnekkään keskellä päivää! :D Ei oikeesti, mut viimeaikoina on kyllä tekemistä riittäny! 

Iltaheinillä, Kaisan nyppimä harja näkyy tässä,
niin siisti, ite en kyllä osaa noin hyvin ja nopeesti,
mitä Kaisa tekee, eikä se käytä koskaan saksia!

Lara
Lane järkyttyi ;o


Sit myöhemmin vielä iltatallia ja Pennyn jalkojen hoitoa. Kawa on kasvattanu kymmenen sentin mittaisen talvikarvan ja Belle kasvattaa mahaa. Mutta ei se mitään. :)


2 kommenttia:

  1. Miks ei oo radoista videoo? :)

    VastaaPoista
  2. Akku loppu kamerasta, toisesta radasta ois vain eka linja, joten en sitä laittanut enää :(

    VastaaPoista

Kommentit muuttuivat valvotuiksi roskapostin takia! Minulle alkoi tulla kaikenmaailman mainoksia kommentteihin, joten päätin siirtää kommentit valvotuiksi. Jokatapauksessa julkaisen jokaisen kommentin ja sananvahvistus on otettu pois käytöstä. Palaute, tsempit, risut ja ruusut on tervetulleita, kuten kaikki muukin! Toivottavasti pidätte blogista.
♥;llä Jasu