6.11.2011

Pomppufiilis

Tänään pompittiin, Penny oli tosi hieno!:)
Alempana lisää videoita!

Nyt jätän suosiolla torstain ja perjantain välistä, muuten lykkääntyy jokainen postaus! Torstaina menin kentällä puomeja ja pikkuristikkoa, ihan vain hyvän hyppyfiiliksen saamiseksi. Se onnistui hyvin, Penny tykkäs ja jätin sellaseen "Jeejee mennään" -fiilikseen. Sitten oli iltatalleja ja perushommia, ei kummempia.
Samoin perjantaina perusjuttuja, menin koulutunnilla Pennyllä, kuolaimettomilla suitsilla. En hackamorella vaan kuolaimettomalla. Lisään kuvan huomenna. Penny oli kiva, puolierot kääntyi päinvastoin, kuulema muillakin kuolaimettomien käyttäjillä.




Tänään, lauantaina menin aamulla kuudelta talliin, olin yksin vanhalla. Ruokin ja loimitin hepat ja vein ne ulos. Tallin siivous ja pellettien lisäys, perushommia. Tallista tuli ihanan raikas ja siisti uusien pellettien ansiosta!
Karsina, jossa pellettiä pohjalla, ja tosi kakkainen takaseinä :D

Olkipellettejä, käytän näitä kissan hiekkalaatikossaki btw. :)
Ja ei ole ruokaa vaikka siltä näyttääkin.
Sitten menin syömään ja sen aikana tytöt haki heppoja sisälle, Vili karkasi (Ylläripylläri) ja jahtailin sitä aikani kala-altailla, mutta kyllä se antoi kiinni. Harjailtiin heppoja pitkin päivää ja purettiin, siinä ohessa pesin kaikki Pennyn varusteet ja ponien varusteita ja kaikkien päitset. Kivempi mennä valkkaankin puhtailla varusteilla, ja kun rasvaa saappaat ja satulaa, saa kunnon pidon! :) (Älkkee valittako, oon aina rasvannu satulan ja ei oo menny miksikään.) :D

Tuntien jälkeen ruokin hepat, päiväruuat siis. Käytiin laittamassa maneesille puomit ja tolpat valmiiksi. Rupesin laittamaan Pennyä valmiiksi. Sillä on nyt siis hokkikengät, joten varustukseen kuuluu normaalin lisäksi putsit etusiin. Mentiin maneesille jo verkkailemaan vähän ennen valkan alkua.
Rrrravistus :)
Tänään oli siis Riikka Lehtosen estevalmennukset, sellainen tekniikkapäivä, vaikka tehtävät ei niin teknisiä olleetkaan kuin viime viikonloppuna. Minulla on kaikista miun ja Pennyn suorituksista video, kiitos Jennan! Valmennus meni mielestäni oikein kivasti, mitä nyt kerran tulin sarjalle ihan mummomummo laukkaa, mutta kaikki muut tehtävät meni hyvin, toivottavasti huomennakin!
Alkuun mentiin "lamppurivin alla" suoraan, hevosen piti olla suora vaikka sitä aseteltiin. Laukassa sama, jokatoinen kerta koottua laukkaa ja jokatoinen kerta pidempää laukkaa. Taas se poikitus laukassa..... Mutta suoristui kuitenkin kun rumpattiin. Sitten päädyn innareita ja muuta mukavaa, sen saatte kuitenkin katsoa videoilta postauksen lopusta, vaikka ihan kaikkia videoita en laittanutkaan tähän, koska latautumista olisin saanut odotella koko yön. 


Mentiin siis kolmen esteen kaarella olevaa suhteutettua linjaa, sarjaa ja innareita. Kaikki tehtävät sujui tosi hyvin, lopuksi hypättiin minun ja Pennyn tähän asti isoin este 120 cm, ylhäällä video kyseisen esteen hypystä. Sehän on sarjalla mutta kuitenkin, meinasi kyllä rimakauhu iskeä! :D

Valmennuksen jälkeen hoidin Pennyn yhdessä Jennan kanssa. Linimenttiä jalkoihin ja Betadine -haude, vasempaan takajalkaan. (ruvet on irronnut ja vuotaa vähän märkää) Sitten takaisin maneesille katsomaan toista ryhmää ja auttelemaan puomien nostossa ja siivoamaan kakkoja. Sen valkan jälkeen tein vielä iltatallin ja vaihdoin Pennyn kuivausloimen talliloimeksi.

Linimentistä siniset kintut ja vasemman jalan haude.

Iltapalaa kiitos.



Aina kun se on rentona, sen korvat lörpättää sivuilla,
kunnon peura!

Alkuverkasta, innareita.
Sama, toinen suunta.     
Kolmen esteen suht. linja.




Vielä pari kisukuvaa :)
Minä olen se, joka vaanii sänkysi alla >:D
Mutta olen myös umpisöpö!<3
Kuka ei kuulu joukkoon?:D

2 kommenttia:

  1. ihanat noi kissa kuvat :) saisinko muuten käyttää tossa edellisessä postauksessa kun on toi kawan kuva talvella, niin sitä kun tekisin uuen taustan tohon miun blogiin ? :D mietin vaan kun se on niin ihanan talvinen. ;)

    VastaaPoista
  2. Saat ottaa kuvan :D Ja kiitos, illalla räpsin niitä kuvia kissoista :D

    VastaaPoista

Kommentit muuttuivat valvotuiksi roskapostin takia! Minulle alkoi tulla kaikenmaailman mainoksia kommentteihin, joten päätin siirtää kommentit valvotuiksi. Jokatapauksessa julkaisen jokaisen kommentin ja sananvahvistus on otettu pois käytöstä. Palaute, tsempit, risut ja ruusut on tervetulleita, kuten kaikki muukin! Toivottavasti pidätte blogista.
♥;llä Jasu