2.3.2012

68. Promise

Edellinen postaus oli niin masentava, että teen nyt toisen jossa ajankohtaistan teitä lukijoita. Tein uudet pikamielipiteenilmausnappulat tuonne alas. Se tarkoittaa sitä, että jokaikinen aijempi antamanne ääni (kiva, samanlaisia lisää, jotain muuta) on nollaantunut. Mutta ei anneta sen haitata. Nykyään annatte mielipiteen hymiöinä (:D, :), :l, :() niitä tuskin tarvitsee selittää...

Ponien kanssa oon tehny tällä viikolla vaikka mitä ja ne onkin ollut kivoja, Kawalla oon menny esteitä, koulua sekä maastoilua. Pennyllä samoin. Penny on ollut tosi kiva ja kiltti, vaikka sillä onkin nyt kiima.

Ensi viikolla sitten sen kengitys.

Tuo promise tarkoittaa lupausta videosta tähän postaukseen. Lisään sen huomenna, koska nyt youtube on ladannut videosta  hylännyt videon latauksen... Tiiätte nyt mitä tarkotan sillä et tää ei oo miun päivä?
                   Palvelin hylkäsi tiedoston. Suorita seuraavat vaiheet ja lähetä tiedosto uudelleen.

No nyt laitan sit pari kuvaa ja huomenna videon Kawan ja miun yhteisestä matkasta tähän päivään alkaen 2007. Löysin jotain ennennäkemätöntä, videoita ja kuvia! :) Allaolevat kuvat on voineet joskus blogissa ilmestyä, huomenna sitten jotain uutta, sen lupaan.



PS: Hyvää yötä! ☺♥

2 kommenttia:

  1. http://dressyrider.blogspot.com/p/myytavana.html Etkös ettiny punasia jinejä? tuolla ois vaihdossa tarjottu sinisiin ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mie enää, noi on ihan kivat :) Mut joo eka oisin halunnu punaset, mut ei se niin välttämätöntä ole :)

      Poista

Kommentit muuttuivat valvotuiksi roskapostin takia! Minulle alkoi tulla kaikenmaailman mainoksia kommentteihin, joten päätin siirtää kommentit valvotuiksi. Jokatapauksessa julkaisen jokaisen kommentin ja sananvahvistus on otettu pois käytöstä. Palaute, tsempit, risut ja ruusut on tervetulleita, kuten kaikki muukin! Toivottavasti pidätte blogista.
♥;llä Jasu