23.3.2012

76. Päivä, jota on odotettu

Tänään on huippu päivä, vaikka miun päätä särkee ja vähän ärsyttää, mutta koulu on ohi!! Ei enää kokeita eikä lukemista eikä mitään lukioon liittyvää. Tänään oli viimeiset kirjoitukset ja nyt teen muutaman kurssin rästityöt ja sitten 90 % todennäköisyydellä saan lakin päähän!

Aijai. Sitten illalla me mennään Nennan ja Amelian kanssa katsomaan kauan odotettu Nälkäpeli. Oon lukenu ne kirjat moneen kertaan ja ne on tosi hyviä! Suosittelen! Miulla on aika kovat odotukset tuon elokuvan suhteen, toivottavasti se täyttää ne edes jotenkuten toisinkuin joku twilight... Ainakin trailerista päätellen olin kuvitellu kaikki paikat aaaivan erilaisiksi mutta ei se mitään, toivottavasti on hyvä!

Nyt käyn nopeesti ratsastamassa Pennyn ja hoidan sen ja sen kamat kuntoon ja sitten suihkun ja muun kautta hakemaan Nenna ja Amelia ja sitten se leffa. ♥

Nyt meen ettei tuu kiire ja anteeks tällänen ihme sähläpostaus mutta ymmärrätte varmaan tän miun tämänhetkisen mielentilan :DD

Ja laitan vielä nälkäpelin trailerin: (Käykää kattomassa, on varmastí hyvä!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit muuttuivat valvotuiksi roskapostin takia! Minulle alkoi tulla kaikenmaailman mainoksia kommentteihin, joten päätin siirtää kommentit valvotuiksi. Jokatapauksessa julkaisen jokaisen kommentin ja sananvahvistus on otettu pois käytöstä. Palaute, tsempit, risut ja ruusut on tervetulleita, kuten kaikki muukin! Toivottavasti pidätte blogista.
♥;llä Jasu