13.3.2012

Uutta postausta

Uutta postausta luvassa viimeistään perjantaina, tällä viikolla on kolmet ylioppilaskokeet, huomenna maantieto ja perjantaina englanti, joten en nyt oikeen kerkeä suurempia postauksia kirjoittelemaan. Teen perjantaina postauksen tästä viikosta ja kisoista, jotka meni aivan nappiin! :)

Siihen postaukseen sitten kuvia ja videoita!
Lisäksi teen heti kun on aikaa sen vikan tuntaripostauksen poneista ja teen myös toivotun yksäripostauksen, jos yksityishevosten omistajat siihen vain luvan antavat. :) Ja miulla taitaa olla muitakin kesken, mutta niitä sitten ajan kanssa!

Siispä lukemisiin! Käyn kuitenkin katsomassa uudet kommentit ja vastaamassa niihin joka päivä. Toivoisin että te, jotka toivotte videopostausta, laittaisitte kommentilla millainen olisi kiva ja mitä aihealuetta haluatte sen käsittelevän. Itse haluan tehdä sen sitten mahdollisimman hyvin kunhan saan vähän ideoita. :)

Sitten pari kuvaa sunnuntailta ja taas lukemaan: (Kuvista kiitos Heidi Lahtiselle!)


3 kommenttia:

  1. nuo Pennyn jalustimet <3 <3 <3

    VastaaPoista
  2. voisitko tehdä videopostauksen?--> kun haet pennyn , kun varustat pennyn , kun ratsastat pennyn , kun purat pennyn yms. (samalla kerrot (selosta) mitä teet seuraavaksi).
    Sitten kun sama homma jonkun ponin kanssa.
    Ainakin minusta tälläinen olisi tosi kiva (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ideasta!:) Toteuttaminen on helpompaa kun saan jonkun kuvaamaan, pitää kysyä vaikkapa Nennaa :)

      Poista

Kommentit muuttuivat valvotuiksi roskapostin takia! Minulle alkoi tulla kaikenmaailman mainoksia kommentteihin, joten päätin siirtää kommentit valvotuiksi. Jokatapauksessa julkaisen jokaisen kommentin ja sananvahvistus on otettu pois käytöstä. Palaute, tsempit, risut ja ruusut on tervetulleita, kuten kaikki muukin! Toivottavasti pidätte blogista.
♥;llä Jasu