28.3.2012

77. Tunnustan!

...Olleeni tosi huono ja epäaktiivinen bloggaaja. Korjaan kuitenkin tilanteen nyt kun kaikki ylioppilaskokeet on ohi ja suunnitelmat liittyy nyt kuukauden sisällä 99% vain heppajuttuihin. Ja voin sanoa, että ei haittaa yhtään! :) Tähän väliin voin todeta, että kaikki ylioppilaskokeet on läpi ja vieläpä odotettua paremmilla arvosanoilla.

Perjantain leffa oli ihan hyvä, pari pettymystä siinä oli mutta kokonaisuus oli hyvä ja näyttelijät hyviä, eihä elokuvasta voikaan tehdä täysin kirjan kopiota... No joo mutta teitä tuskin se kiinnostaa. Perjantaina Penny oli ihan kiva, vähän tahmeahko ja jäykkä, joten menin vähän kevyemmin. Kävin kävelemässä maastossa loppukäynnit kun aurinkokin porotti kirkkaasti.

Viikonloppuna meillä olikin Dominikin valmennukset, jotka tällä kertaa ei menneet ihan niin hyvin. Tai ihan hyvin joo, ei kieltoja eikä pudotuksia, mutta itellä oli sellanen tunne että se yhteys hevoseen puuttuu ja me ei tehdä sitä yhdessä. Paikat oli vähän huonoja molempina päivinä ja ehkä ratsastin itsekkin sitten vähän yli, eli yritin liikaa. Dominikin mielestä mitään pysyvää ongelmaa tässä ei ole, onhan hänkin nähnyt ne onnistumisetkin, mutta pitäisi vaan jättää ylimääräinen säätäminen vähemmälle ja ratsastaa pohkeella hevosta ns. Yhteen ja balanssiin (tasapainoon). Dominik kävi sitten ratsastamassa Pennyllä valkan loppupuolella sunnuntaina ja meni sillä muutamat ristikot ja pystyt. Ite menin vielä sen jälkeen ja nyt kun D pysty kertomaan mitä pitää tehdä niin se jo sujuikin paremmin. Mentiin me kuitenkin joku 80-100cm rata sunnuntaina ja olihan se sunnuntai parempi päivä muutenkin. Ja sain mie positiivistakin palautetta, nimittäin istunnasta, kuulema on ihan erilainen kun esim. vuos sitten. Ja meillä on nyt oma freejump -tsydeemi, esittelen sen sitten varustepostauksessa.

Maanantaina kävin ratsastelemassa vähän koulua palauttelevasti, menin eri satulalla kun normaalisti ja nyt näyttäisi, että vaihdetaan tähän satulaan... Varustepostauksessa tästäkin lisää. Kysely muuten päättyi tulokseen, että teen nyt videolle varustepostauksen kaikkien heppojen ratsastuskamoista (suitset, satulat, suojat, huovat...) ja toisen osan vielä muista kamoista. Koitan tehdä ne huomenna kun ketään ei ole tallilla. :P Menin myös Väiskillä koulua ja kavaletteja, se on ollu nyt tunneilla melkonen pelleilijä. Illan tunnilla sitten menikin kuulema ihan hyvin, en tiiä johtuko se miun ratsastuksesta vai jostain muusta, mutta ainakin aamupäivällä se pukitteli ja meinas kaatuakin kerran kun pelleili laukassa. Höpsö poni! :D

Tiistaina oli vapaapäivä sekä hepoilla että itellä, varmaan eka päivä puoleen vuoteen, etten käyny tallissa ollenkaan, paitsi illalla vain pyörähtämässä nopeesti. Ihan kiva välillä pitää sellaisiakin päiviä... :) Kävin isin kanssa kaupungilla ja ajelin isin autolla, joka -toisin kun Jeeppi- on manuaalivaihteinen. Arvatkaa vaan monestikko auto sammu, vaikka inssit ja autokoulutkin ajoin manuaalivaihteisella: D


Sitten pari kuvaa taas uudelleenjärkätystä ponien huoneesta: Ostin Tellalta tuon valkean kaapin joten toinen iso arkku jouti lentämään "mäkeen". Kaappiin laitoin enimmäkseen Pennyn tavaroita, etteivät mene sekaisin ponien tavaroitten kanssa. Ja Tella, tuo siun seepra oottaa vieläkin että joku hakis sen :)

1 kommentti:

  1. voi eei, oon ihan unohtanu koko seepran!! Sanon äitille että ottaa sen ens kerralla ;)

    VastaaPoista

Kommentit muuttuivat valvotuiksi roskapostin takia! Minulle alkoi tulla kaikenmaailman mainoksia kommentteihin, joten päätin siirtää kommentit valvotuiksi. Jokatapauksessa julkaisen jokaisen kommentin ja sananvahvistus on otettu pois käytöstä. Palaute, tsempit, risut ja ruusut on tervetulleita, kuten kaikki muukin! Toivottavasti pidätte blogista.
♥;llä Jasu