28.3.2012

78. Ponimaisuuksia

Tänään oli hyvin kivapäivä. Nukuin pitkään ja luin muutaman tunnin kirjaa. Yhdeltä lähdin tallille Pennyä laittamaan valmiiksi kahdelta alkavalle päivätunnille. Äiti pitikin ihan huipun koulutunnin, mentiin ympyrällä volttien kera avotaivutuksia ja kokoamista. Menin nyt sillä uudella satulalla, tai ei se mikään uusi ole mutta Pennylle ja minulle uusi, vaaleanruskea Prestige. Paljon parempi istua minulle kun se Bates, koska tässä on ainakin kymmenen senttiä pienempi istuin.

Pennyn purkamisen jälkeen laitoin Väiskin ja menin sillä itsenäisesti koulua maneesissa. Aloitin käyntityöskentelyllä, suoristin sitä ja otin muutamat pysähdykset. Ravissa vähän taas testaili ja yritti luistaa töistä mutta avoa menemällä poninkin sai tekemään töitä. Menin aika kauan laukkaa ja muutamat puomit ympyrällä, sitten vielä loppuun ihan koulua vähän taivutellen ja eteenratsastaen. Väiski tuntui oikein kivalta ja kuuliaiselta. Menin sillä freejumpilla ja se onkin Väiskin kanssa mahtava, koska sen ponin kanssa vakaa käsi on tosi tärkeä.

Väiskin ratsastuksen jälkeen kävin syömässä ja otin Ellinooran kanssa yksäreitä sisälle. Illalla menin äitin ja Millan kanssa kavaletteja ja puomeja maneesissa. Menin Kawalla ilman satulaa ja ennen ratsastusta siistin sen korva- ja turpakarvoja, lyhensin häntää ja leikkasin niska- ja säkäsiilin sekä putsasin silmät ja korvat. Harjan nyppimisen jätän Kaisalle, meidän työntekijälle, jolla on ihmeelliset taidot hevosen harjan nyppimisessä, kukaan ei saa niin siistiä jälkeä niin lyhyessä ajassa! Kuitenkin Kawa oli ratsastaessa tosi kiva, reipas ja tuli hyvin takaisin kun pyysin. Me mentiin aika vaikeaa tehtävää, 4 puomia ympyrällä niin, että jokaiseen väliin tulee tasan neljä askelta, sitten yhdellä sivulla vielä kaksi kavalettia. Kawa toimi ja oli kiva.

Nyt -vihdoin ja viimein- voin lisätä sen Kawasta kertovan videon tänne, enhän olekkaan luvannut kun kuukauden ajan sitä lisätä... :P Kuvissa on ihan murto-osa kuvista joita on vuosien varrella otettu, mutta silti videon pituutena on jo nyt kuusi minuuttia. Kyllä siellä myös videoita löytyy! Musiikki on otettu youtubesta ja se on.... älkää siitä välittäkö :D


1 kommentti:

  1. Tajusin siiskin vasta tuon videon lataamisen jälkeen että musiikissa lauletaan jeesuksesta ja taivaasta, mutta ehkä se ei oo niin vakavaaa :D

    VastaaPoista

Kommentit muuttuivat valvotuiksi roskapostin takia! Minulle alkoi tulla kaikenmaailman mainoksia kommentteihin, joten päätin siirtää kommentit valvotuiksi. Jokatapauksessa julkaisen jokaisen kommentin ja sananvahvistus on otettu pois käytöstä. Palaute, tsempit, risut ja ruusut on tervetulleita, kuten kaikki muukin! Toivottavasti pidätte blogista.
♥;llä Jasu