30.3.2012

79. Eksyksissä

Nyt sen sitten tein ja päivitin bloggerin tähän uudempaan versioon, olen ihan eksyksissä täällä bittiavaruudessa, miten tätä käytetään? Okei osaan käyttää tätä, mutta entinen oli kivempi, tuttu ja turvallinen.

Tänään heräsinkin taas aika myöhään ja lähdin tallille vasta kahden aikoihin, siivoilin ponien huoneen ja järjestin pestävät tavarat omiin kasoihin. Bellen suitset, Pennyn suitset ja satulan sekä suurimman osan suojista kerkesin pesemään tänään, huomenna sitten jatkan siitä eteenpäin. Varusteiden puhdistelun ohella laittelin heppoja valmiiksi tunneille ja jutustelin asiakkaiden kanssa.

Menin itse vikalle tunnille, pitkästä aikaa Lanella. Sillä on nyt viimeaikoina ollut tosi hyvin liikuntaa, etenkin koulutunteja ja sitten pari tallityttöä on vuokrannut sitä muutamia kertoja. Tänään siis vika tunti oli estetunti ja minun lisäksi siinä oli neljä muuta. Me mentiin ravipuomeja, pystyjä, innareita ja oksereita. Lane oli alkuun aika jännittynyt ja kielsikin muutaman kerran, kerran meinasin tippua, mutta sitten se alkoi hyppäämään ilman ongelmia. Pitää taas koittaa hypätä sillä vähintään kerran viikkoon niin se saa vähän varmuutta siihen ja lisäliikuntaa. Se on niin kiva heppa. :)

Lanen tunnin jälkeen tein iltatallin ja laitoin Pennyn. Menin ratsastamaan sen vielä, vaikka kello olikin jo yhdeksän. Ja ratsastinkin ihan normaalisti, enemmän haittaa on huonosta ratsastuksesta kuin myöhäisestä ajasta, eikö? Penny tuntuikin oikein kivalta, menin ravissa pujottelua, sillä maneesissa oli n. 15 kartiota 5m välein merkkaamassa kouluvalmennuksessa tehtyä rataa. Ajattelin joskus, että pujottelusta ei varsinaisesti ole mitään hyötyä ja enemmänkin sillä harjoitellaan ratsastuksen alkuvaiheessa hevosen kääntöä, mutta nyt voin sanoa että väärässä olen ollut. Varsinkin kun tein sen pujottelun kunnolla, sisäpohkeen ympäri ja ulkoavuilla kääntäen nopeesti, Penny tuli aika kivasti kuulolle. Menin sitten vielä siinä radalla kahdesti K.N.Specialin läpi ja sitten tallille ja nyt tässä näin.

Kello on nyt jo kakstoista yöllä, joten tästä kummoisempaa postausta en nyt tee. Koitan huomenna keretä tehdä sen ponien tuntaripostauksen ja alottaa kuvailemaan sitä varustepostausvideota. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit muuttuivat valvotuiksi roskapostin takia! Minulle alkoi tulla kaikenmaailman mainoksia kommentteihin, joten päätin siirtää kommentit valvotuiksi. Jokatapauksessa julkaisen jokaisen kommentin ja sananvahvistus on otettu pois käytöstä. Palaute, tsempit, risut ja ruusut on tervetulleita, kuten kaikki muukin! Toivottavasti pidätte blogista.
♥;llä Jasu