9.3.2012

71. Lazy day




Tänään oli vähän laiska ja uninen päivä. Mutta se ei haitannut, koska pitihän valmennuksista vähän palautua. Olin molempina päivinä nääs kaikkien ryhmien ajan nostelemassa puomeja ellen sitten ollut ite ratsastamassa tai hevosta laittamassa. Nukuin viimeyönä vähän univelkaa pois, melkein 12 tuntia.

Käytiin äitin kanssa kontiolahdella kaupassa, mie ajoin. Nyt on kiva ajaa kun tiet on jo sulat niin ne hemmetin syvät urat on sulanu pois. Kauppareissun jälkeen menin ottamaan yksäreitä sisälle ja sitten mentiin Ninan & Helinän kanssa maastoilemaan. Jaken omistaja Tuija pyysi minua pari viikkoa sitten ratsastamaan Jakkea hänen lomansa aikana ja tänään sitten käytiin maastossa.

Kuva
Jakke ja Tuijan jalka :)
Kuva on estekisoista, vaikka kouluratsukko onkin kyseessä.



Tuija menee Jakella koulua kansallisella tasolla ja vaativia luokkia. Tarkempaa tietoa miulla ei ole, mutta se kyllä tuntui aika mahtavalta mennä Jaken tapaisella hevosella. Ravissa tuntui kun hevonen oikeen polki ja etujalat nousi, laukkaa olisi voinut koota vaikka paikoilleen asti. Hieno heppa, vaikkakin aika reipas ja vähän raskas minulle.


Ratsastin illalla myös ihanalla Pennyllä, joka tuntui valkkojen jälkeen kivan notkealta ja pirtsakalta, vaikkakin vähän ehkä fyysisesti väsyneeltä, laukassa ei oikeen jaksanut lyhentää ja polettaa. Huomenna me mennäänkin rauhallinen pieni maastolenkki auringon paisteessa! :)

Tein myös iltatallin ja laitoin Parisin äitille valmiiksi, kun hän itse oli pitämässä tuntia, otin Pariisista pari kuvaa ja niistä tuli ihan somia. Otin myös lisää kuvia tulevaa varustepostausta varten, tänään en sitä vielä kerkeä toteuttamaan.




Äiti osti Tellalta rintaremmimartingaalin, yllä kuva siitäkin. Käytän sitä nyt Pennyllä siihen asti, että saan ostettua ruskean rintaremmimartingaalin. Sitten äiti ottaa tuon mustan itelleen. Kaikki valmentajat on sanonu meidän entisestä martingaalista (ihan perus) että se on vähän vaarallinen, kun etujalkojen välinen osa pääsee roikkumaan. Siis tarpeessa on/oli rintaremmimartingaali, siinä se alaosa ei pääse roikkumaan.

Satulan alla oon pitäny nyt vaan tuota geeliä, joko alimmaisena tai satulahuovan ja satulan välissä. Tänään kuitenkin huomasin että pitäs ehkä olla geeli vaan etuosan kohdalle, koska satulan takaosa kippaa pari senttiä kevennettäessä. No mutta pitää miun ostaa shineria ja suihkupullossa olevaa nahkasaippuaa kuitenkin, eli hevostarvike shoppailureissu on edessä (☺). Muuten satula onneksi istuu kuin hanska käteen konsanaan.

Ens viikon aikatauluista sen verran, että voi olla pari päivää tiukilla kerkeänkö postailemaan, nimittäin maanantaina miulla on äidinkielen esseekoe, keskiviikkona maantiedon koe ja perjantaina englannin koe. Kaikki siis ylioppilaskokeita. Ja luettu on yhtä paljon kun hiihdetty 0km. No mutta en kyllä lukenu syksylläkään.... :D  




2 kommenttia:

  1. Hyvä työ otatte tuon :) mie en kato kerenny äitis kanssa jutella ollenkaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äiti sano että se maksokin sen jo :) //Jasu

      Poista

Kommentit muuttuivat valvotuiksi roskapostin takia! Minulle alkoi tulla kaikenmaailman mainoksia kommentteihin, joten päätin siirtää kommentit valvotuiksi. Jokatapauksessa julkaisen jokaisen kommentin ja sananvahvistus on otettu pois käytöstä. Palaute, tsempit, risut ja ruusut on tervetulleita, kuten kaikki muukin! Toivottavasti pidätte blogista.
♥;llä Jasu