6.3.2012

69. Hard working

Monta päivää on taas jääny kirjoittamatta, mutta kerron nyt lyhyesti päivien kulusta ja tietenkin tämän päivän Hencan valkoista!

Lauantaina oli paljon kivempi päivä kun perjantaina. Heti aamusta tehtiin äitin kanssa aamutalli reippahasti ja jäin puruttamaan ja heinittämään tallia yksin. Tuntihepat piti hakea sisälle kahdentoista aikoihin ja laittaa niitä tunneille. Menin itse Pennyllä koulutunnille. Penny oli kiva, Nenna otti pienen pätkän videota sulkutaivutuksista ravissa. Lisään sen sitten kun menen taas Nannelle.
Tunnin jälkeen miulla oli tarkoituksena pestä kaikki satulat, mutta Nenna houkutteli miut niille kylään. Mie sitten menin Nennalle ja hänen äiti Marjaana kysyi minua saunaan. Käytiin Nennan ja Jennan sekä Janinan ( Nennan pikkusisko + hänen kaveri) kanssa tekemässä meillä iltatalli. Jäin sitten samantien Nennalle yöks, vaikka miun kyllä piti lähteä viimestään 23.00 kotiin kun oli kuudelta aamulla herätys... Mutta kello olikin vähän enemmän kun sen tajusin :D

No sunnuntaiaamuna heräsin 05.30 ja reippaana lähdin kotiin päin. Söin aamupalan vasta kotona ja menin sitten tallihommiin. Aamutallin jälkeen nukkumaan ja sitten takas tallille ja meninpä sitten vielä Nennalle toiseksikin yöksi. Käytiin me Pennyllä ja Lanella maastossa, aika kevyesti, että jää virtaa valmennuksiin. Penny kuitenkin höselsi hankiosuudella niin paljon, että sille tuli taas haava etujalkaan. Se on kuitenkin jo tänään tosi hyvänä, rupi on pieni ja voi olla ilman mitään hauteita tms.

Maanantaina saatiin nukkua pitkään ja oltiin Nennalla kahteen asti jolloin lähdettiin tallille. Otin Satun kanssa heppoja sisälle ja menin koulutunnille Pennyllä. Me mentiin kolmikaarista uraa ja voltteja. Laukassa tein laukanvaihdot lennossa aina kaarien vaihtuessa. Alkuun Pennyä kiukutti kamalasti, mutta sitten se rauhoittui ja teki siistejä vaihtoja. Tunnin jälkeen käytiin Nennalta sen yökamppeet ja sitten tultiinkin meille kotiin, käytiin rakentamassa tän päivän tehtävät valmennusta varten maneesiin.

Tänään herättiin 06.30 ja menin heti laittamaan Pennyä valmiiksi valmennusta varten, joka alkoi jo 07.30. Penny oli ihan hirveä laittaa ja käsitellä, sen pasmat meni ihan sekaisin kun se ei päässyt normaaliin tapaan ruokinnan jälkeen ulos. Sanoinkin sille että nyt se on velkaa kunnollisen käytöksen valmennuksessa kun oli niin kamala hoitaa. Ja Penny kyllä paikkas käytöstään valkassa, vaikka oli yhtä notkea kuin rautakanki. ☺ Väiskikin oli oikein kiva, sen kanssa avot ja taivuttelut sujui paremmin.

Huomenna lisää valmennuksista ja toivottavasti kuvia ja videoita. Nyt oon saanu aikaseks kuvattua niitä varusteitakin, eli luultavasti torstaina tiedossa varustepostaus! :)

Ja kiitos kaikille 44 lukijalle ja kaikille anonyymeille ☺ Teidän takia jaksan blogia kirjoittaa ja ylläpitää! :)

Sitten kuvia, ettei tule ihan tylsä postaus:
(Lisään sen Kawavideon kunhan on enemmän aikaa odottaa sen latautumista)








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit muuttuivat valvotuiksi roskapostin takia! Minulle alkoi tulla kaikenmaailman mainoksia kommentteihin, joten päätin siirtää kommentit valvotuiksi. Jokatapauksessa julkaisen jokaisen kommentin ja sananvahvistus on otettu pois käytöstä. Palaute, tsempit, risut ja ruusut on tervetulleita, kuten kaikki muukin! Toivottavasti pidätte blogista.
♥;llä Jasu