9.3.2012

72. Maastoilua

Tänään ei tapahtunut kovinkaan paljon mitään erikoista, joten teen nyt postauksen aika lyhyeksi. Kävin Pennyllä ilman satulaa maastossa vähän kävelemässä ja laukkasinkin pari pätkää. Ravia menin aika vähän kun neiti haluais mennä kunnon montéravit ja en kyennyt pysymään selässä pomppimatta. :D

Kuvailin Pennyä vähän tarhassa äitin järkkärillä, jonka käyttöä miun pitää vielä opiskella. Pennyllä oli loimi päällä ja vähän hätä kun Allu ei ollu vierellä, niin kuvista ei tullu ihan niin taidokkaita, mutta ihan kivoja kuitenkin. Äiti löys miulle varusteelta kisahousut, sopivat ja aivan i-h-a-n-a-t. Niitä ei ole vielä maksettu kun ne on vasta sovituksessa, mutta kyllä mie ne otan! Jee! Enää takki! :) Ne on Pikeurin kisahousut, nissä on sellanen kiva kukkatribaali tai mikälie blingijuttu ja saumat ja kantit on kans blingit.

Kisasuunnitelmiin on tullu nyt pieniä muutoksia, Kajaaniin mennäänkin vasta 8.4 eikä 25.3. Aijon mennä Kajaanissa 90 ja 100 cm koska en yhtään tiedä miten tuo Miss käyttäytyy muualla kun kotona. Toivottavasti hyvin.

Sunnuntaillekkin ilmoittauduin nyt 90 ja 100 cm :iin vielä. Ihan omien hermojen takia, en todellakaan halua edetä liian nopeasti ja sitten saada sen takia takapakkia. Kiire kun ei ole mihinkään. :) Saattasin ehkä vähän ylijännittää metrikymppiä näin lyhyellä varotusajalla. Kerään henkistä rohkeutta jo nyt niin ensikisoissa sit meen kymppiin.

Teen nyt vielä ainakin yhden postauksen lisää tän illan aikana, kerrankin kun on aikaa ja kello ei ole kovin paljon.






5 kommenttia:

  1. Upeet housut,tahtoo samalaiset!(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään itekkin mielettömästi! Äitillä on aika hyvä maku tai se tietää mistä mie tykkään. Hintaa vaan aika suolanen 218 e....

      Poista
  2. Etkö teekkään sitä videopostausta? Mie odottasin sitä kovasti:)

    VastaaPoista
  3. Teen ihan varmasti jossain vaiheessa :) Voisin ottaa toivomuksia vastaan että millaisen haluatte, jos teen koko päivästä niin se tulee kestämään ainakin kolme tuntia :D mut esim. aamutalli, iltatalli? IDEOITA! :))

    VastaaPoista
  4. Oot aika lellity mun mielestä

    VastaaPoista

Kommentit muuttuivat valvotuiksi roskapostin takia! Minulle alkoi tulla kaikenmaailman mainoksia kommentteihin, joten päätin siirtää kommentit valvotuiksi. Jokatapauksessa julkaisen jokaisen kommentin ja sananvahvistus on otettu pois käytöstä. Palaute, tsempit, risut ja ruusut on tervetulleita, kuten kaikki muukin! Toivottavasti pidätte blogista.
♥;llä Jasu