2.2.2012

48. Talven ihanuuksia

Ihanat pakkastallivaatteet!
Kivaksi ylläriksi avatessani bloggerin huomasin että teitä lukijoita on jo 36! Kiitos kaikille lukijoille, toivottavasti pidätte miun sepustuksista! :) Tuohon eiliseen kysymyspostaukseen oli tullu jo kivasti kysymyksiä, lisää saa laittaa aina julkaisupäivään asti, ihan mihin tahansa postaukseen. Myös anonyymit!
Aikaistan vastauspostausta, julkaisen vastaukset 8.2. koska miulla on 10 päivä äidinkielen tekstitaidon YO ja 13 päivä enkun kuuntelu yo, joten siinä välillä en varmaan pidempiä postauksia kerkeä julkaisemaan.

Kuten otsikosta voi päätellä, en pidä tätä pakkasta ihan surkeana asiana vaan on siinä hyvätkin puolensa. Meillä on ollu Pennyn kanssa tosihauskaa maastoissa, nyt oon menny laukkaa ja raviakin vähäsen. Enimmäkseen kuitenkin ihan kävelen, ettei käy henkeen liikaa toi pakkanen. Penny muuten muutti eilen takaisin vanhalle, kun maneesille tuli uusi yksäri. Muutto sujui vallan vaivattomasti ja Penny pääs siihen karsinaan mistä täältä lähtikin, heti oli sellainen fiilis että jaaha kotona ollaan. Siivosin ja järkkäilin sit oman varustehuoneen "vähän" siedettävämpään kuntoon, voitte itse todeta :)

Ennen, toi loimi oli kuivumassa, ei sen
normaalipaikka.


Jälkeen! :) laitoin noi arkut päällekkäin,
alla on enemmän turhaa kamaa ja päällä
on enimmäkseen Pennyn tavaroita.
Sitten naulasin omilla pikku kätösilläni
kuusi (kuvasta puuttuu reunimmainen!) suitsipaikkaa
seinälle, kiva oli naulata tiiliseinään, pari naulaa vääntyili.
Vasemmalla koreissa ponien tavarat, että on helposti otettavissa
tunneille laittaessa ja satulat tietenkin telineissään.
Niin ja vaihdoin noihin kuvassa näkyviin satuloihin söpöt ponihuovat :))
Pieni söpö työlaadunvalvoja!
Siivoilun lisäks oon siis maastoillu ahkerasti enimmäkseen Pennyllä, mutta tänään kävin myös Kawalla. Jenna ja Anni kävi eilen liikuttamassa poneja ja huomenna varmaan ratsastan sit ihan kunnolla, jos pakkanen heltyisi edes -20 lauhemmalle puolelle. Laitan vielä pari tänään ja eilen otettua kuvaa. Ja laittakaa niitä Kumpi mielummin kysymyksiä vielä! :))






3 kommenttia:

  1. kukas uus heppa on tullu maneesille ? :)

    VastaaPoista
  2. Onkkeli sellanen kirjava kiva hepparuuna :) Kolmen kuukauden sopparilla on. Tarkempia tietoja en halua nettiin kirjoittaa ilman asianomaisten lupaa :) Mutta käy kattomassa kun tuut tallille!

    VastaaPoista
  3. Maastoratsastus on talvella varmasti ihanan tunnelmallista puuhaa! ♥

    curiousnoora.blogspot.com

    VastaaPoista

Kommentit muuttuivat valvotuiksi roskapostin takia! Minulle alkoi tulla kaikenmaailman mainoksia kommentteihin, joten päätin siirtää kommentit valvotuiksi. Jokatapauksessa julkaisen jokaisen kommentin ja sananvahvistus on otettu pois käytöstä. Palaute, tsempit, risut ja ruusut on tervetulleita, kuten kaikki muukin! Toivottavasti pidätte blogista.
♥;llä Jasu