26.2.2012

64. Valmennusviikonloppu

Huh, rankka viikonloppu takana!

Lauantaiaamuna mie ja Veera mentiin vanhalle ja äiti maneesille. Vietiin heppoja ulos ja kaikki suju tavallisesti siihen asti kun otan my-best-fried-Vilin tallista ja vien laitumelle. Se päättääkin tulla sitten portin läpi takas ulos ennen kun kerkeen ees irrottamaan narua (Ketju, joka on suussa) niin ja ohimennen se jyrää miun yli ja potkasee molempiin reisiin ja mie makaan lumihangessa ja kiroan sen hevosen jonnekkin pimeimpään rakoon mitä olla saattaa... Veera oli onneks mukana ja tuli sit siihen rauhottamaan miut ja tilanteen. Jalat ei ollu rikki eikä mitään vakavampaa, vaan tärskyn saaneet. Koitettiin ottaa viliä kiinni, mutta se juos karkuun, sitten kun sain sen kiinni niin oli lähellä etten uudestaan meinannu jäädä sen alle. Äiti sit tuli ottamaan sen kiinni.

Kävin sisällä tarkistamassa tilanteen, vasemmassa reidessä oli turvotusta, mutta oikeessa ei onneks mitään. Tällähetkellä vasemmassa reidessä on aika iso mustelma ja oikeessa pienempi ja vaaleempi, mut ne ei oo kipeitä ellei niihin koske tai sit portaita mene ylös. :D Onneks!

Aamutallin säätämisen jälkeen alko ratsastuskoulun tunnit ja niille laiteltiin heppoja yhessä kaikkien tallityttöjen kanssa. Tuntien jälkeen oli DB:n valmennukset, joissa oli tällä kertaa neljä ryhmää. Ite menin toisessa ryhmässä, eli ekan ryhmän aikana menin jo laittamaan pikkupepsiä kuntoon.

Tehtävänä oli kokoamista ja tekniikkaa. Anastasia oli ottamassa videoita, joita en oo kuitenkaan vielä saanut. Lisään heti kun ne saan!
Me tultiin alkuun pitkillä sivuilla puomeilla ravissa ja laukassa. Askeleiden piti molemmissa askellajeissa olla tasaisia ja samanpituisia. Pennyä ois taas kerran pitäny koota paljon enemmän, mutta se on vaikeeta kun se on niin p-i-t-k-ä. Välillä koimme onnistumisen elämyksiä ja D sanoikin, että ei se huono ole ollenkaan, mutta voisi olla parempi. Kuten kaikki.
Siirryttiin sitten kuuden laukan linjalle. Sitä tultas kisoissa varmaan neljällä laukalla, että siitä voitte päätellä miten pientä laukkaa me jouduttiin tulemaan. Toinenkin linja oli samanlainen, vähän pidempi ja sinne otettiin enemmän askeleita. Sitten meillä oli pysty-pysty suhteutettu kaareva linja seitsemällä laukka-askeleella ja yksittäinen vesieste. Penny oli tosi kiva, vaikka aina en sitä saanut tarpeeksi lyhyeksi ja esteet hypättiin puolikkaasta askeleesta tai yksi askel jäi kokonaan uupumaan. Välillä kuitenkin sain sen lyhyeksi ja silloin se teki oikein kauniin pyöreän hypyn. Dominique sanoi että Penny hyppää suurella sydämellä vaikka aina paikka ei olisi niin mahtava, ja se selvästi tykkää siitä.
Mutta se heppa onkin päivänpelastaja muru♥

Mielenkiintoinen piirrustus, en
nyt kamalasti panostanu :D
pinkit on puomeja ja mustat esteitä.


Valkkojen jälkeen tehtiin pikaisen perusteellinen hevosten hoito ja iltatalli. Sitten käytiin Veeran ja Nennan kanssa viemässä Tella kotiin. (siis kaikkien valmennusten jälkeen!)

Tänään valkat alko heti aamutallin jälkeen, mentiin ratatehtävää joka oli tosi kiva, kolmoissarjat ja portit ym. Tältä päivältä miulla onkin videoita Annin ottamana, joten annan niiden puhua puolestaan. Mutta sen verran sanon että tuo viimeinen rata oli ehkä paras tähän mennessä, sain niin hyvin Pennyn takaisin pidätteillä ja  tuli hyvät paikat ja pyöreät hypyt, tykkäsin tykkäsin! Videolla on kaikki hyppytehtävät alkuverryttelyn pikkuesteitä lukuunottamatta. Vikan radan eka linja on jostain syystä jäänyt pois videosta, mutta eipä tuo haittane.



Valkkojen jälkeen otettiin hepat sisälle ja sitten kisatiimin kokoukseen. Siellä käsiteltiin kisakalenteria ja kuntotestausta ja kaikkea sellaista pientä ja suurta. Miullahan on jo kisakalenteri suunnitteluvaiheessa, se on tuolla kisa- ja valmennuskalenteri -sivulla. Nyt kisakausi avataankin niillä Kajaanin hallikisoilla 25.3. niissä menen 90 ja 100 cm. Ois aika kiva mennä sit kotikisoissa meillä huhtikuussa 110cm luokassa, koska se on senioreiden aluehallimestaruusluokka.

P.S: Pian elokuviin tulee Nälkäpeli, ootan sitä tosi paljon! ♥

Huomenna sitten koululla enkun koe ja loppuviikko heppailun merkeissä :)

2 kommenttia:

  1. Ootte kyllä Pennyn kanssa niin yhteensopiva pari :)
    Vähänkö kateellisena kattelen noiden teidän maneesiolosuhteiden perään...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siun pitää tulla takas meille niin pääset maneesiin :D Ja kiitos♥ Sie ja Moona otte kans superpari :D

      Poista

Kommentit muuttuivat valvotuiksi roskapostin takia! Minulle alkoi tulla kaikenmaailman mainoksia kommentteihin, joten päätin siirtää kommentit valvotuiksi. Jokatapauksessa julkaisen jokaisen kommentin ja sananvahvistus on otettu pois käytöstä. Palaute, tsempit, risut ja ruusut on tervetulleita, kuten kaikki muukin! Toivottavasti pidätte blogista.
♥;llä Jasu