5.2.2012

50. Melkein valmis...

Oon onnellinen! ♥

Miulla on tiedossa ihana viikko, vaikka tosipaljon ohjelmaa. Inssi, yo-kokeita, preli, kokouksia, koulutuksia, kisoja, treenausta ja ajattelin vielä revetä shoppailemaan Nennan kanssa ja Nenna muuttaa meidän naapuriin perjantaina. Sekä tallitöitä.

Uus ulkoasu on meilkein valmis. Sain uuden Bannerin, oon tehny paljon uusia sivuja, käykää katsomassa! Pennyn sivua tehdessä meinas itku päästä, se on tullu niin kamalan rakkaaks ja kun muistelen sitä alkua... No saatte lukea lisää kun julkaisen sen sivun. :)

Laittakaa kumpi mielummin -kysymyksiä vielä tulemaan niin saan sitten urakalla vastailla, tietenkin myös kommenttia uudesta ulkoasusta otetaan vastaan ja sivuista! Huomenna päästään treenaamaan ainakin ennusteiden mukaan, oi tätä iloa! :) ♥

lovethisfeeling!

6 kommenttia:

  1. Tuo on aaaiiivan IHANA! siis banneri <3 :)

    VastaaPoista
  2. Ihana tuo banneri ! :) ja muutenkin tosi kiva tää blogin ulkoasu, ihanat värit ja kivan pirtee. :)

    VastaaPoista
  3. tosi hieno banneri ja muutenki tää koko ulkoasu ! + nuo uudet välilehdet on tosi kivat =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Johanna, Anni ja Janina. Parane pian Anni niin pääset kisaamaan Väiskillä! :)

      Poista
  4. tyylikäs ulkoasu.. me like :)
    Tsemppiä tuleviin koitoksiin kisoihin, treeneihin ja niihin vähemmän tärkeisiin joku yo, inssi, preli never heard :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Viivi! Itekkin pidän tästä paaljon enemmän kun entisestä sinisestä. :) Ja kiitos tsemeistä, miun tärkeysjärjestykset on jotakuinkin samoja siun kanssa... ::D

      Poista

Kommentit muuttuivat valvotuiksi roskapostin takia! Minulle alkoi tulla kaikenmaailman mainoksia kommentteihin, joten päätin siirtää kommentit valvotuiksi. Jokatapauksessa julkaisen jokaisen kommentin ja sananvahvistus on otettu pois käytöstä. Palaute, tsempit, risut ja ruusut on tervetulleita, kuten kaikki muukin! Toivottavasti pidätte blogista.
♥;llä Jasu